Jacksonas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια!Χθες στο ΝΕΤ ειχε μια παρα πολυ ωραια ταινια:το ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Εχω φαει τον τοπο και δεν μπορω να το βρω.Δεν θυμαμαι και πολυ καλα αλλα νομιζω πως ηταν σειρα υπαρχει καποιος τροπος να το βρω? Αν μπορει καποιος να με βοηθησει ας μου απαντησει..... Ευχαριστω:-D:-D:-D
paranoid_gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 κοιτα φιλε μου μπορεις να το βρεις μεσα σε καποιο τορρεντ σαιτ να το κατεβασεις.κυριωσ σε καποιον ελληνικο tracker
Jacksonas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω πολυ που μου απαντησες τοσο συντομα φιλε μου paranoid_gr:-), αλλα δεν με βοηθησες και πολυ:mrgreen:.Ηταν ταινια ή σειρα?Μηπως υπαρχει καποιος αγγλικος τιτλος?Δεν ψαχνω την ταινια που βγηκε το '05. Ευχαριστω!!!!
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 http://tv.pathfinder.gr/net/net0809192200.html Έχει και τον αγγλικό τίτλο, αν προσέξεις καλά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 σε video club λογικά θα το βρεις εύκολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.