alexpant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας! Ελπίζω να μην σας μπερδέψω με τις χαζομάρες μου αλλά ως γνωστόν με πνίγει η απορία. Λοιπόν!!! Η σημερινή μου απορία έχει να κάνει με ιστοσελίδα. Ας πούμε οτι έχω μια ιστοσελίδα με στίχους και θα ήθελα να δημιουργήσω μια φόρμα εισαγωγής στίχων για μένα για να μην πηγαίνω κάθε φορά από τον κώδικα και τον σκαλίζω! Γίνεται. Αυτό που ζητάω είναι μια φόρμα εισαγωγής στίχων που θα υποβάλλονται σε μια απο τις σελίδες της ιστοσελόδας μου! Αν έχει σχέση αυτό με την βάση δεδομένων ...πρέπει να σας αποκαλύψω οτι δεν ξέρω τι κάνω με αυτές και ότι έχω έναν φρι σερβερ στο freehostia ! Μια άλλη μου ερώτηση είναι αν μπορώ να βάζω στατιστικά στην σελίδα μου που να λειτουργούν αυτόματα ! Εννοώ ας πούμε αν γίνεται να λέει : σύνολο στίχως στην ιστοσελίδα μας (π.χ) 110.000 Ελπίζω οι ερωτήσεις μου να είναι εύκολες !!!!!
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Για το πρώτο που ζητάς είναι απλό. Πρέπει να σώσεις στην βάση σου αυτά που θα γράφεις ΑΛΛΑ μετά στην σελίδα που θες να εμφανίζονται να τα τραβάς από την βάση. Έτσι η σελίδα σου από στατική που είναι τώρα θα γίνει δυναμική...
thanocaster Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Θα πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις mysql και php...
alexpant Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαρίστως!!! Αλλά που θα βρω τέτοια στο ιντερνετ στα ελληνικά!!!
SpyrosR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό το "Ελληνικά" μας ζορίζει. Εγώ προσωπικά PHP έμαθα από το internet, αλλά όχι από Ελληνική σελίδα (δεν υπάρχει άλλωστε). Αν ξέρεις Αγγλικά, πολύ καλή αρχή είναι η ίδια η http://www.php.net. Αναλυτικά τα πάντα για τη γλώσσα, παραδείγματα με κώδικα, κλπ. Η ίδια σελίδα έχει και Ελληνικά αλλά η μεταφράσεις είναι "κάπως". Αν τα Αγγλικά είναι πρόβλημα, ένα βιβλίο είναι μονόδρομος. Πολύ καλό είναι το "Ανάπτυξη web εφαρμογών με PHP και mySQL" των εκδόσεων Μ. Γκιούρδας. Περιλαμβάνει και τα δύο αντικείμενα και τα συνδυάζει ωραία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.