Προς το περιεχόμενο

Αγορά από το Ίντερνετ - Βοήθεια

ornapster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα από ένα ελβετικό site ένα 50ευρο πράγμα που θα ρθει την Παρασκευή.. :-)

Αλλά ρε παιδιά επειδή δεν θα είμαι σπίτι τι ώρα θα ρθει?

Άμα έρθει και δεν είναι κανείς σπίτι τι γίνεται? :-(

Το πλήρωσα με πιστωτική, μαζί με φόρο και έξοδα αποστολής, όταν έρθει θα δώσω κι άλλα? :rolleyes:

Μήπως δεν θα ρθει σπίτι και θα πάει κάπου αλλού που θα πρέπει να πάω να το παραλάβω? (Είναι σε μια σακούλα, σαν δώρο) :confused:

Πρώτη φορά αγοράζω από το ίντερνετ και δεν έχω ιδέα τι παίζει, ας βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ....... :-D

Δημοσ.

Αν είναι αξιόπιστο το site δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Λογικά δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις τίποτα άλλο. Με τί θα στο στείλουν; Με ΕΛΤΑ ή με courier? Δώσε μας και το ελβετικό να το αξιολογίσουμε..

Δημοσ.

βασικα για την παραδοση μην αγχωνεσαι

αν δεν σε βρουν ή θα το αφησουν ή θα αφησουν ειδοποιηση ή θα σε παρουν τηλεφωνο

δεν υπαρχει περιπτωση να το στειλουν πισω με τη μια αν δεν σε βρουν

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας φιλαράκια.

Αν είναι αξιόπιστο το site δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Λογικά δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις τίποτα άλλο. Με τί θα στο στείλουν; Με ΕΛΤΑ ή με courier? Δώσε μας και το ελβετικό να το αξιολογίσουμε..

Από το Swarovski το παρήγγειλα....

Δεν έχω ιδέα άμα έρχεται με ΕΛΤΑ ή Κούριερ.

αν δεν σε βρουν ή θα το αφησουν ή θα αφησουν ειδοποιηση ή θα σε παρουν τηλεφωνο

Ελπίζω να το αφήσουν!

Δεν μου είπατε, τι ώρες έρχονται?

Πρωί? Πείτε μου γιατί κάηκα

Δημοσ.

αν ειναι με ελτα σιγουρα πρωι

αν ειναι κουριερ υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα για απογευμα, μικρη ομως

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να χάσεις το δέμα σου μην ανησυχείς. Τους έχεις δώσει τηλέφωνα, όλα. Στην τελική πας απο τα ΕΛΤΑ και το ζητάς ο ίδιος.

edit: Μόλις είδα οτι έχουν και tracking στο site τους. Άρα μάλλον με courier τα στέλνουν που σημαίνει πως έχουν το τηλέφωνό σου και ίσως σε πάρουν και οι ίδιοι τηλ να σου πουν πότε θα στο φέρουν.

Δημοσ.

Ωραία τότε, ειδικά το ότι μπορεί να μπορέσω να πάω να το πάρω μόνος μου με βοηθάει πραγματικά πολύ..

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, να στε καλά..

Δημοσ.

Ωραία, εμμ, το έστειλαν και μου έδωσαν ένα link για το UPS όπου υπάρχει το πράγμα που παρήγγειλα, πώς βρίσκω που είναι τώρα?

Και πότε θα ρθει?

Βασικά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αναλυτικά πως δουλεύει το ups, άμα θα πληρώσω παράπανω σε τελωνείο κτλ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εάν το αντικείμενο αποστέλεται από ευρώπη δεν πληρώνεις δραχμή τελωνείο. Μην αγχώνεσαι άδικα.

Διάβασε προσεκτικά το FAQ στην ιστοδελίδα τους UPS και θα πάρεις τις απαντήσεις σου.

Δημοσ.

Από ό,τι βλέπω στο UPS έρχεται από Γερμανία τελικά,

άρα δεν θα πληρώσω τπτ!!

Όμως έχει κολλήσει μια βδόμαδα στην Νουρεμβέργη και μου σπαν τα νεύρα, κανονικά την περασμένη Παρασκευή έπρεπε να ήταν εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...