pug_f_e Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Κατ'αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις... Αυτη την εκδοση που μπορω να τη βρω? Και θα ειναι για annex b (ISDN) ??? και πως ακριβως το κανω? Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στο site της forthnet υποστηριξη και μετα adsl εχει και για isdn to firmware 1.01.06.το κατεβαζεις το βγαζεις απο το rar και μετα μπαινεις στο μενου του ρουτερ καρτελα administration Και μετα firmware update.μην το κανεις ασυρματα αλλα με καλωδιο.
The_Judas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασε να κλείσεις το firewall, αν έχεις κάποιο εγκατεστημένο και ξαναπροσπάθησε.
pug_f_e Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 *πρωτον δεν εχω forthnet... μηπως πειραζει να κατεβασω απο εκει firmware? εχω connx toυ (Π)OTE.. *εχω ηδη την εκδοση 1.01.06, αν δε κανω λαθος. Ετσι μου φαινεται ειχα παρατηρησει.. *και τελος.. ειχα δοκιμασει να κλεισω και το firewall, αλλα τιποτα...
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 για isdn ο 1.01.06 ειναι το τελευταιο νομιζω οποτε δεν υπαρχει λογος να ψαξει για αλλο.ας το κανει ενα reset default και να το ξανασεταρει.σκεφτομε μηπως εχει πειραχτει τιποτα για το management.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.