Προς το περιεχόμενο

vag200g annex b- προβλημα με admin page

pug_f_e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια..

αγορασα το Linksys vag200g annex b(isdn) και ενω δουλευει και εχω Internet,

προσπαθω να μπω στο 192.168.0.1 ,για να βαλω ασφαλεια, γιατι ειναι χυμα...

και βαζω admin - admin και δε το παιρνει...

ΓΙΑΤΙ??

εχω κανει απειρα restart kai reset και τιποτα... το εχει παθει κανεις? καμια γνωμη??

Δημοσ.

reset sta default.ip 192.168.1.1 και οχι 192.168.0.1 kai admin admin με μικρα αγγλικα.δεν γινετε να μην τα παρει εκτος αν εισαι wireless και εχεις μπει σε αλλο Linksys και οχι στο δικο σου.

Δημοσ.

Αν προσέξεις πίσω απο αυτο το ρούτερ ανάμεσα σε δύο τρύπες για να το κρεμάς στο τοίχο έχει την ip για να μπαίνεις στο web interface του και τους default κοδικόυς του.

Δημοσ.

Λοιπον τελικα εγινε..

Αλλα για να το ξανακανω δε ξερω.. καταλαθος εγινε

τους κωδικους και τη σελιδα τα ηξερα, δε τα εβαζα λαθος

ΑΛΛΑ, παρατηρησα οτι καταφερα να μπω στη σελιδα οταν το λαμπακι του internet ηταν σβηστο( δουλευε μονο το λαμπακι dsl) KAI φυσικα εκεινη τη στιγμη δεν ειχα ιντερνετ

Τωρα που εχω ιντερνετ και δουλευουν ολα καλα, στη σελιδα 192.168.1.1 ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ !!

Περιεργα πραγματα με το Linksys

Δημοσ.

πινακας ελεγχου επιλογες ιντερνετ,συνδεσεις και κατω κατω ρυθμισεις τοπικου δικτυου και σχεδον στην μεση λιγο πιο κατω να μην υπαρχει καθολου διακομηστης μεσολαβησης.και ελπιζω να μην εχεις κανει κανα port forward την θυρα 80.

Δημοσ.

οχι.. ολα καθαρα και στις προεπιλογες

Το προβλημα μου τωρα ειναι το εξης:

Επειδη τωρα παλι δε μπορω να μπω στις ρυθμισεις, δε μπορω ας πουμε να κλεισω το wifi

Yπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορω να κλεινω το wifi?

Δημοσ.
οχι.. ολα καθαρα και στις προεπιλογες

Το προβλημα μου τωρα ειναι το εξης:

Επειδη τωρα παλι δε μπορω να μπω στις ρυθμισεις, δε μπορω ας πουμε να κλεισω το wifi

Yπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορω να κλεινω το wifi?

το wifi κλεινει μεσα απο τον ρουτερ μονο.

Δημοσ.
τελεια... αρα δε μπορω:cry:

to βασικο ειναι να δεις γιατι δεν μπορεις να μπεις μεσα στον ροθτερ?αυτο γινετε οταν κατεβαζεις full η γινετε συνεχεια?γινετε μονο με wireless η και με καλωδιο?

Δημοσ.

To ρουτερ το εχω συνδεδεμενο με ethernet.

και να μη κατεβαζω κατι, παλι δε μπαινει

Μονο οταν ειχε σβησει (για λιγο) μετα απο reset το λαμπακι που λεει "ιντερνετ" , καταφερα να μπω..

Αλλα οταν μπηκα στο 192.168.1.1 , δεν εμπαινε πουθενα αλλου. Δεν ειχα ιντερνετ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...