konstantinos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Bρες μου εσυ πρωτα εταιρεια που στα 1000 κομματια της τα 700 να εχουν προβλημα ...Αυτο ελειπε κιολας να μην τα αντικαταστησει σε τοσο κοσμο .Ποιος θα ξαναγοραζε μετα logitech ?Εισαι καλα?
tarantules Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Από όσους έχουν πάρει το συγκεκριμένο ηχοσύστημα μόνο καλά λόγια ακούω. Αμα ίσχυε αυτό που λες,το 70% να έχει ελάττωμα, δεν θα τα προτιμούσε ο κόσμος.Από που το έβγαλες έτσι αυθαίρετα αυτό το ποσοστό μόνο εσύ το ξέρεις.Εκτός εαν δουλεύεις μέσα στη Logitech. To συγκεκριμένο το έχω εγώ και το έχω προτείνει και σε άλλους 8 φίλους μου και σε κανέναν δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό.Στατιστικά και μόνο είσαι off με αυτά που λες....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Bρες μου εσυ πρωτα εταιρεια που στα 1000 κομματια της τα 700 να εχουν προβλημα ... bullshit... υπερβάλεις όσο δεν πάει, έχεις κάποια απόδειξη για αυτά που λες?
konstantinos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Kαλα εσυ τωρα εκει κολλησες ?Αν ειναι 70% το ποσοστο?Εκτος των αλλων εγω αναφερθηκα σε παρτιδα .Οπως ειχα πει και προηγουμενα τα πρωτα κομματια που ειχαν βγει πραγματι δεν παρουσιασαν κανενα προβλημα τουλαχιστον σε μεγαλο ευρος αγοραστων.Στο πλαισιο δε του Αλιμου το παιδι μου ειχε πει οτι σε μια παρτιδα ειχαν επιστραφει πολλα z5500.Σε οποιο forum επισης και αν μπεις θα δεις οτι υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις με το ιδιο συγκεκριμενο προβλημα που επαναλαμβανω ειναι εργοστασιακο και οχι βλαβη και το λεω αυτο γιατι εχει σημασια .Εργοστασιακο προβλημα συνηθως παρουσιαζεται σε παρτιδες κομματιων .Mπορεις επισης να μπεις και στο site της Logitech στο forum να δεις ο ιδιος τι γινεται . Eδω να σου πω και κατι αλλο παρομοιο .Η asus P6T θυμασαι σε ποσες παρτιδες ειχε βγαλει προβλημα .Εγω οταν την αγορασα μαζι και αλλοι 3 φιλοι μου σε κανενα δεν παρουσιασε τιποτα.Τι σημαινει αυτο ?Οτι καποιοι που την ειχαν αγορασει προβληματικη απο το εργοστασιο λεγανε ψεματα ?Το παραδειγμα λοιπον το δικο σου και των 8 φιλων σου δεν στεκει .Τωρα για το ποσοστο χαλασμενων οκ ηταν υπερβολικο αν κολλας σε αυτο .Πασο .Αλλα τοσο μεγαλο ευρος προβληματικων συσκευων δεν εχω ξαναδει ποτε μου .
morgoth_gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Εμένα πάντως δεν έχουν βγάλει το παραμικρό πρόβλημα 2 χρόνια που τα έχω , μπορεί απλά μερικά κομμάτια να είναι προβληματικά όχι ένα τόσο μεγάλο ποσοστό όπως λέει o konstantinos77... Πάντως πρόκειται ίσως για την καλύτερη αγορά που έχω κάνει για το pc χαλαρά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Seagate 7200.11 πάντως και πάλι η Logitech τα αντικαθιστά χωρίς να κουνηθεί από το σπίτι του ο αγοραστής ακόμα και αν έχουν περάσει τα 2 χρόνια είτε έχουν αυτό το πρόβλημα είτε έχουν κάποιο άλλο, αν βρεις πιο σοβαρή εταιρία από αυτή πέστο μας...
tarantules Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 αν βρεις πιο σοβαρή εταιρία από αυτή πέστο μας... +1 Εταιρία για σεμινάριο
konstantinos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Seagate 7200.11 πάντως και πάλι η Logitech τα αντικαθιστά χωρίς να κουνηθεί από το σπίτι του ο αγοραστής ακόμα και αν έχουν περάσει τα 2 χρόνια είτε έχουν αυτό το πρόβλημα είτε έχουν κάποιο άλλο, αν βρεις πιο σοβαρή εταιρία από αυτή πέστο μας... Σοβαρη εταιρεια πανω σε τι ?Σε ηχοσυστημα ?Σε ηχεια ? Ελπιζω να εννοεις στο πεδιο των υπολογιστων ε? Αν ναι τοτε πραγματι ισχυει .Οπως και τα 5500 τα θεωρω το καλυτερο ηχοσυστημα που προοριζεται για pc .Αλλα η σοβαροτητα μιας εταιρειας δεν συνισταται στο να σου αντικαταστησει ενα χαλασμενο ηχοσυστημα που οφειλεται σε δικο της λαθος .Δηλαδη αν δεν το εκανε δεν θα ηταν σοβαρη εταιρεια ή μηπως τα z5500 δεν θα ηταν καλο ηχοσυστημα ? Εγω δεν κρινω την συμπεριφορα απεναντι στους πελατες της που ειναι σχεδον αψογη.Κρινω ενα προιον το οποιο ενω ηταν φοβερα αποδοτικο και κορυφαιο ,ωστοσο σε αρκετους εμφανισε καποιο προβλημα .Σε αρκετους ετσι ?Και εγω ενδεχομενως να το ξαναγορασω σε καποιο καιρο ,πολυ πιθανο .Αλλα για μενα μια αρνητικη εντυπωση εχει σιγουρα μεινει στην ακρη του μυαλου μου ,οπως και σε σενα θα ειχε μεινει αν ησουν στην θεση μου .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 εννοώ σοβαρή στην εξυπηρέτηση πελατών και σε RMA...
konstantinos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 εννοώ σοβαρή στην εξυπηρέτηση πελατών και σε RMA... Ok εδω πασο. Επισης να εχεις υποψη οτι υπαρχει και ενας μεγαλος αριθμος κατοχων z5500 που δεν εξυπηρετηθηκαν απο την logitech καθοσο υπηρξε συμφορηση καποια στιγμη απο επιστροφες .Το ειχε πει και καποιο αλλο παιδι απο εδω αλλα το διατυπωσε λαθος .Οτι η logitech επαψε να κανει αλλαγες .Δεν ειναι οτι επαψε απλα σε καποια φαση πεσανε πολλοι μαζι συν του οτι υπηρχε και η διαδικασια που επρεπε να βγαλεις photo τα ηχεια(σωστο) σπασμενα (μ.......α) ,να στειλεις την αποδειξη (πολυ σωστο ) και παει λεγοντας .Αν θυμασαι καποια στιγμη εστελνε σε καποιους καινουργια χωρις καν να δωσεις τα παλια ή να τα σπασεις ή δεν ξερω και εγω τι.Eμενα μου απαντησαν μετα απο 20 μερες .Λογικο ομως.Κριμα που τα ειχα γυρισει .
Heatspreader Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Από όσους έχουν πάρει το συγκεκριμένο ηχοσύστημα μόνο καλά λόγια ακούω.Αμα ίσχυε αυτό που λες,το 70% να έχει ελάττωμα, δεν θα τα προτιμούσε ο κόσμος.Από που το έβγαλες έτσι αυθαίρετα αυτό το ποσοστό μόνο εσύ το ξέρεις.Εκτός εαν δουλεύεις μέσα στη Logitech. To συγκεκριμένο το έχω εγώ και το έχω προτείνει και σε άλλους 8 φίλους μου και σε κανέναν δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό.Στατιστικά και μόνο είσαι off με αυτά που λες.... Δεν λέει κάτι αυτό. Πολλοί είχαν πρόβλημα με την οθόνη των ηχείων. Είχα και εγώ... Με αυτά δεν έχω το παραμικρό. Μπορούμε με το Serial Number να δούμε ποια είναι τα προβληματικά και ποια όχι? Αλλα τοσο μεγαλο ευρος προβληματικων συσκευων δεν εχω ξαναδει ποτε μου . Εγώ έχω ξαναδεί... Asus Sriker 680i και Laptops με nvidia κάρτες γραφικών...
konstantinos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Εγώ έχω ξαναδεί... Asus Sriker 680i και Laptops με nvidia κάρτες γραφικών... Aνεφερα παρομοιο με την Αsus P6T . .Tωρα ενταξει αν το παμε σε εσωτερικες πλακετες αστα να πανε.Μιλαω για εξωτερικες συσκευες αυτονομες.Ενισχυτη ,οθονες ,ηχεια ,πληκτρολογια κτλ
circadian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παντως ειναι τι θα σου τυχει... εμενα με στειλανε πισω στα multirama για αλλαγη αλλα επειδη εκει ειναι αλλανταλα θα παρω παλι τηλ να ζητησω αλλαγη απο logitech. με την μα...κια μου να στειλω email και οχι να παρω τηλ, το οποιο κατεληξε στο αμερικανικο support ειμαι πλεον κανα 2μηνο να ψαχνομαι. βεβαια δεν εχω και χρονο να τρεχω αλλα δεν ειναι και εκεινοι "εχετε προβλημα σας στελνουμε καινουρια τωρα!"
konstantinos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ναι σωθηκες τωρα...Εμενα δεν μου ειπανε δεν εχουμε αλλακαι τους πηρα τηλεφωνο στο πλαισιο και οταν μου το ειπανε τους λεω αν μπορω να παρω τα δικα μου πισω εστω και με την μα...κια αυτη ,και τι ειχαν κανει τα ζωα ?Τα ειχαν στειλει πισω με το ετσι θελω.Στειλαν πισω τα ηχεια που ειχα πληρωσει εγω 350 ευρω.Χωρις να μου πουνε τιποτα .Λες και ηταν δικα τους ,λεγοντας μου οτι δεν μπορεις να τα παρεις τωρα.Δοξα και τιμη στο πλαισιο Αλιμου .
techno1991 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Παιδια εδο και ενα μηνα χρισημοποιο τα Logitech x-540 και δε με ικανοποιουν.Θελω κατι ποιο δυνατο οπως τα z-5500.Εχω laptop ηχου acer aspire 7738G TUbA.Υπαρχει καπιος που να θελει να κανει ανταλαγη με τα x-540 και να δωσω και καποια χρηματα η αν οχι ανταλαγη καποιος που να τα πουλαει μεταχιρισμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα