Xorxhs! Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 ισχυει αυτο που λεει,στο vlc στο audio tab θα ρυθμισεις audio output -)win32waveaudio. Ετσι εχω και τα δικα μου καρφωμενα με coaxial στην onboard audio card Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 οποτε μου λες οτι αν το αρχειο video εχει dts και η καρτα μου να μην το υποστηριζει [που δεν το κανει] τοτε μεσω οπτικης ινας και χωρις να αγορασω καποιο hardware/software οπως αναφερα στο προηγουμενο ποστ μου, θα εχω dts στις ταινιες. οποτε το παιρνει η καρτα απο την πηγη και μεσω f/o {fiber optic} μεταφερει το σημα κι ας μην το υποστηριζει. καταλαβα σωστα? επισης μπορεις να μου πεις αν αυτο που προτεινεις ειναι προσωπικο βιωμα η αν το εχεις δει καπου αλλου? Ναι αυτό σου λέω. Όπως βλέπεις τα έχω τα ηχεία με τη κάρτα της υπογραφής μου. Παρόλα αυτά από τη στιγμή που η αποκωδικοποίηση γίνεται στο σύστημα των ηχείων δεν σε ενδιαφέρει τι αποκωδικοποιητές έχεις στη κάρτα σου ή τέλος πάντων στην οποιαδήποτε πηγή σου. Ο Xorxhs! φαίνεται διαβασμένος... Αυτά που λέει ακριβώς. @Xorxhs! Για εικόνα τι ρύθμιση έχεις βάλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 γιαυτο αλλωστε με τα συγκεκριμενα ηχεια δε χρειαζεσαι ακριβη καρτα ήχου, απλα την πιο φτηνη (συνηθως η onboard) η οποια να εχει coaxial/optical ,ολη τη δουλεια την αναλαμβανουν τα ηχεια. Οι ακριβες καρτες μονο στα games εχουν προβαδισμα (λογω ΕΑΧ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 εγινε παιδια, αυτο θα κανω. θα παρω τα z5500 και θα παιξω με οπτικη ινα! και θα δωσω τα inspire 4400 4.1 στην αδερφη μου να βρει και εκεινη την υγεια της. σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ανυπομονώ να τα δοκιμάσεις... Θα τρέξεις πιστεύω να μας γράψεις ότι έχεις τρελαθεί με την απόδοση τους. Προσπάθησε να τα στρώσεις λίγο πριν τα βάλεις δυνατά. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=864 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Tα Ζ5500 εαν δεν τα ρυθμίσεις σωστά στο χώρο που τα ακούς , τότε φυσικά και το μπάσο θα υπερκαλύπτει τους δορυφόρους. Εαν κάνεις σωστή ρύθμιση τότε παίζουν τέλεια.Αυτό για το φίλο που είπε παραπάνω οτι έχει αδύναμους δορυφόρους. Εγώ δεν τα έχω συνδέσει καν με κάρτα ήχου και σπέρνουν κυριολεκτικά. Τα έχω στο σαλόνι συνδεδεμένα με οπτική ίνα με το eGreat M34. Με κάρτα ήχου μπορείς να επέμβεις στα πρίμα πολύ περισσότερο και να τα ρυθμίσεις καλύτερα απότι να το ρυθμίσεις από τα δικά του ρυθμιστικά που είναι αρκετά...σπαρτιάτικα. Παρόλα αυτά ακόμα και με αυτά που έχει μπορείς να τα ρυθμίσεις να παίζουν τέλεια. Για 229 που τα πήρα εγώ τα θεωρώ best value for money και το έχω πει και αλλού οτι στα ίδια χρήματα πολύ απλά ΔΕΝ βρίσκεις κάτι αντίστοιχο ούτε καν που να τα πλησιάζει.Επίσης μην ξεχνάτε το γεγονός οτι μιλάμε για Pc speakers και ΟΧΙ για αμιγώς home cimena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αυτο με την οπτικη ινα, ειναι καλωδιο; Υπαρχει στο κουτι ή θελει να το αγορασεις; Σκεφτομαι να τα παρω για να τα συνδεσω στο egreat. Εγω για το laptop κατι ηχεια 2.1, αρκετα καλα και αυτα, αλλα σιγουρα αλλη φαση θα ειναι το 5.1 για ταινιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 όχι δεν υπάρχει στο κουτί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια το serial number στα Z-5500 που το βλεπω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια το serial number στα Z-5500 που το βλεπω; εδώ: http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=9153 Τα χα παρει κ γω πριν 1-1,5 χρονο (δε θυμαμαι ποτε ακριβως) στα 235Ε απο e-shop (τα αξιζαν τα λεφτα τους!!) ομως, προσφατα, μου αναβόσβηνε συνεχεια για 1-2 λεπτα/ημερα ο οπισθιος φωτισμος στο Control Panel τους, εστειλα e-mail με ολα τα στοιχεια,κτλ. Με συμβουλεψαν να αλλαξω την fuse,την αλλαζω κ παρεμενε το προβλημα.. Του λεω στο e-mail, στειλτε αλλο control pod καταλληλο με τον σειριακο αριθμο των δικων μου (για να μην εχουμε τραβαγια αναβει-δεν αναβει). Μου ζητησε να ξαναστειλω τα στοιχεια μου,αυτη τη φορα με σκαναρισμενη την αποδειξη αγορας.. Τα στελνω,κ μετα,για 2 βδομαδες ουτε φωνη ουτε ακροαση.. Στελνω 2 e-mail σε αυτον, να δω πως προχωραει το θεμα, δεν παιρνω απαντηση. Στελνω αλλα 3 e-mail στην διευθυνση παραπονων για το Support παλι τιποτα.. Κ ξαφνου μου ερχεται ενα e-mail shock! "Dear Mr. Rapanakis, I do apologize for the long delay in responding to you but we have had a few technical issues. This is Bill Linke and I'll be handling your case going forward. The replacement control has been out of stock, it seems it maybe for some time so I've placed an order to send you a completer replacement set, please dispose of the old set once you have a working unit. Best regards, Bill Linke" Μου ρθαν μεσα σε 4 εργάσιμες απο Ολλανδία καινουργια στη συσκευασια τους σαν να τα χα αγορασει παλι! (sealed baby!) χωρις να πληρωσω τπτ παρακαλω! Το παραδοξο της υποθεσης ειναι οτι το serial των καινουργιων (2 σειρες πιο καινουργια απ τα παλια,κ με πολυ φωτεινοτερη οθονη) ισχυει κανονικα για 2 χρονια εγγυηση (οπως τα αρχικα!!) Όπως καταλαβαινετε, κρατησα τα παλια,τα δωσα του little brother να χει με κατι να πρηζει τη μανα μου στην Αθηνα, κ πλεον ειμαι με τα καινουργια!! Και εδω ερχεται το ερωτημα μου (για το οποιο ο mod μου αρνηθηκε poll): Σε ποσους απο σας τους κατοχους εχουν βγει προβληματικα στο Control Pod?? Εννοω είτε στο blinking του φωτισμου ειτε στο οτι λειπει 1 ενεργη γραμμη απ την LED οθονη του. p.s. Δε ξερω,κ στα καινουργια λειπει αυτη η γραμμη στη μεση ακριβως, εχω προβλημα γιατρε?? να ξερω να μου στειλουν κ κανα τριτο.. p.s.2 Σορρυ για το μεγαλο ποστ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Το serial number ειναι το PID; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 αυτο ειναι για το Control Pod.. το M/N ειναι για το Subwoofer.. Γενικα σου χρειαζονται και τα 2! Σε καθε Support κτλ. αυτα τα 2 θα σου ζητησουν. Αληθεια,γιατι τα θες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Και εδω ερχεται το ερωτημα μου (για το οποιο ο mod μου αρνηθηκε poll): Σε ποσους απο σας τους κατοχους εχουν βγει προβληματικα στο Control Pod?? Εννοω είτε στο blinking του φωτισμου ειτε στο οτι λειπει 1 ενεργη γραμμη απ την LED οθονη του. Απλα κανε ενα googling ή πηγαινε στο site της logitech για να δεις ποσα ειχαν παρομοιο προβλημα .Ενας απο αυτους ημουν και εγω οπου ειχα κανει αναφορα με τους κωδικους με ολα στην logitech αλλα επειδη βαριομουν να περιμενω τα γυρισα στο πλαισιο που μου ειπαν θα μου τα αντικαταστησουν .Χωρις ομως να με ενημερωσουν οτι ειχε ελλειψη αποφασισαν απο μονοι τους να τα στειλουν πισω και μου εκοψαν πιστωτικο ,οπου βεβαια πηρα τα λεφτακια μου πισω μετα απο 9 μηνες και ηρεμησα .Παντως και το παιδι στο πλαισιο μου ειπε οτι τα στελνανε πισω πολλοι λογω παρομοιων προβληματων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 φιλε konstantinos77, κατ'αρχην ευχαριστω για την απαντηση! εχω ψαξει απειρες ωρες στο google και στο Support της Logitech, αλλα ολοκληρωμενη γνωμη δεν εχω εως και σημερα για το ποσο υπαρκτο ειναι ή οχι το προβλημα.. (αναφερομαι στην ελειψη γραμμης στη μεση) Καταλαβα απλα οτι αρκετα Pod ειχαν προβληματα.. σου συνεβαινε δηλ. αυτο το προβλημα με το blinking ή με τις γραμμες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Οκ, thanks.. Να πω και εγω την μικρη μου ιστορια: Tα ηχεια τα αγορασα εδω και δυο μηνες περιπου και μου εβγαλαν το γνωστο σε ολους μας προβλημα με το popping sound. Αφου τους εξηγησα για το προβλημα μου (δυο μερες διηρκεσε η διαδικασια των emails), μετα απο δυο ημερες μου εστειλαν ολοκαινουργια ηχεια σπιτι μου χωρις κανενα εξοδο (μενω Βελγιο που βρισκεται διπλα στην Ολλανδια). Τα παλια ηχεια με αφησαν να τα κρατησω. Ενα εχω να πω, το τελειο support και service τους δυσκολα να το βρεις αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα