graphist83 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Γενικοτερα δεν με ενδιαφερει να δωσω και παραπανω χρηματα,αρκει να παρω κατι το οποιο θα το κρατησω και δεν θα χρειαστει αργοτερα να το αλλαξω,θελω κατι αρκετα αξιοπιστο και κυριως δυνατο,γιαυτο ψαχνω τα 5500.τα 906 ας τα αφησουμε νομιζω οτι ειναι υποδεεστερα των 5500.Τα jbl που αναφερεις θα προσπαθησω να βρω ενα μαγαζι να παω να τα ακουσω απο κοντα. Οπως ειπατε τα 5500 ειναι πολυ καλα για ταινιες αλλα οχι τοσο καλα για μουσικη,γιατι αυτο?επειδη δεν εχουν δυνατους δορυφορους? Και κατι ακομα,ο ενισχυτης ο παραπανω θα μπορουσε να σηκωσει τα παρακατω ηχεια? http://www.skroutz.gr/s/94511/Roister-HT-4000.html Ξερω οτι ξεφευγουν πολυ σε τιμη,γιαυτο και εαν εχετε κατι πιο φθηνο να προτεινεται ευχαριστως. Τα logitech ειναι ηχεία για υπολογιστή. Οσο αξιόλογη προσπάθεια και να έχουν κάνει για να κατασκευάσουν κατι που να μοιαζει με home cinema παλι ηχεια για pc παραμένουν. Άλλωστε και αυτο αναφέρουν. Εσυ εχεις smart tv, xbox κτλ. Αρα θες home cinema. Οχι ότι αυτο που σου προτεινα ειναι κατι σοβαρό, άλλα απο τα logi εχει διάφορα μακράν... Ο ενισχυτης που σου προτεινα ναι κανει και για τα roister. Μικρή η διαφορά τους απο τα JBL καθώς πάνω κατω ίδιες μονάδες φοράνε. Απλά ειναι τύπου tall boy.
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Φυσικά και τα Logitech είναι ηχεία υπολογιστή. Για ηχεία υπολογιστή είναι μια χαρά. Στις ταινίες όπως είπα κάνουν πολύ καλή δουλειά και στη μουσική μέτρια, ως μονόδρομα ηχεία.Από εκεί και πέρα τόνισα την άριστη εξυπηρέτηση της Logitech σε περίπτωση προβλήματος. Αν δεν το λάβουμε υπόψη αυτό, πάσο... 1
graphist83 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εγώ απλά ξεκαθάρισα στον φίλο πιο πάνω που ρωτάει για αυτα, με βάση τις συσκευές που εχει και αυτα που θέλει, τι είναι το καταλληλότερο για αυτόν. Τέλος του εξήγησα τι είναι το ενα και τι το άλλο, που υπερέχει, που χάνει. Δεν αναφέρθηκα στο support της κτλ. Δεν είχα ποτέ προσωπική εμπειρία άρα και για αυτο δεν τοποθετήθηκα σε αυτο. Εαν κάποιοι απο εσάς ειχατε κάποιες εμπειρίες τότε και καλώς τις γνωστοποιείτε.
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Απλά όταν μιλάμε για Logitech, το πρώτο που κατά τη γνώμη μου πρέπει να αναφέρουμε είναι το Support. Δεν γίνεται καλύτερο Support, γι' αυτό. 1
murcielago580 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Τα logitech ειναι ηχεία για υπολογιστή. Οσο αξιόλογη προσπάθεια και να έχουν κάνει για να κατασκευάσουν κατι που να μοιαζει με home cinema παλι ηχεια για pc παραμένουν. Άλλωστε και αυτο αναφέρουν. Εσυ εχεις smart tv, xbox κτλ. Αρα θες home cinema. Οχι ότι αυτο που σου προτεινα ειναι κατι σοβαρό, άλλα απο τα logi εχει διάφορα μακράν... Ο ενισχυτης που σου προτεινα ναι κανει και για τα roister. Μικρή η διαφορά τους απο τα JBL καθώς πάνω κατω ίδιες μονάδες φοράνε. Απλά ειναι τύπου tall boy. Σας ευχαριστω για την βοηθεια.Λες οτι τα jbl δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο τα roister,γιατι? Τα jbl ειναι 35hz-20khz ευρος συνολο βγαινουν 200 watt rms και ευαισθησια 88db. Τα roister εχουν 790 watt rms 90db και ευρος 30hz-30khz. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τρελα πραγματα απο μουσικη αλλα οπως και ναχει οι διαφορες ειναι μεγαλες νομιζω.Εκτος του οτι το sub των jbl ειναι 8" ενω των roister ειναι 10". Και οντως τα θελω για ταινιες απο smart tv παιχνιδια απο xbox360 ισως αργοτερα ps4 η xboxone αναλογα πως πανε αλλα και μουσικη.
Alkis29 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα. Θέλω και εγώ να ρωτήσω κάτι. Αυτή τη στιγμή έχω στο σαλόνι μου (20 τμ, απόσταση από TV 55" 3μ) για ήχο αυτό το Samsung all in one (μοντέλο 2009) http://www.samsung.com/ae/support/model/HT-TZ315T/MEA-techspecs . Οι πηγές μου είναι blue ray,HTPC για mkv, XBOX360 και όλα είναι συνδεδεμένα με οπτική ίνα (ο ενισχυτής δεν έχει HMDI in..) . Σε άλλο δωμάτιο-gaming room που είναι το PC μου έχω τα Logitech Z5500. Επειδή σκέφτομαι σε κανα 6μηνο να αναβαθμίσω τον ήχο του σαλονιού σε ένα σοβαρό home cinema (ενισχυτής + ξεχωριστά ηχεία μέχρι € 800) και επειδή έχω διαπιστώσει οτι ο ήχος των Z5500 στις ταινίες είναι πιο "γεμάτος" από αυτόν που βγάζει το προαναφερθέν Samsung all-in-one του σαλονιού, αξίζει να τα μεταφέρω στο σαλόνι πριν προχωρήσω στη μεγάλη αναβάθμιση που θα γίνει σε 6 μήνες ?? Είναι όντως ο ήχος των Z5500 πιο πλούσιος από των φτηνών all-in-one όπως αυτό που έχω ή μήπως είναι η ιδέα μου ?
graphist83 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Σας ευχαριστω για την βοηθεια. Λες οτι τα jbl δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο τα roister,γιατι? Τα jbl ειναι 35hz-20khz ευρος συνολο βγαινουν 200 watt rms και ευαισθησια 88db. Τα roister εχουν 790 watt rms 90db και ευρος 30hz-30khz. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τρελα πραγματα απο μουσικη αλλα οπως και ναχει οι διαφορες ειναι μεγαλες νομιζω.Εκτος του οτι το sub των jbl ειναι 8" ενω των roister ειναι 10". Και οντως τα θελω για ταινιες απο smart tv παιχνιδια απο xbox360 ισως αργοτερα ps4 η xboxone αναλογα πως πανε αλλα και μουσικη. Η ερώτηση που μου έκανες ειναι εαν κανει ο ενισχυτής και για τα Roister. Πανω σε αυτό σου απάντησα. Οι μονάδες που φοράνε τα JBL ειναι 3'' ενω τα Roister 4'' Αρα μιλάμε για small full range κατηγορια. Για τα κυβικά του ενισχυτή ειναι μια χαρα. Στο σύνολο των μονάδων τα Roister εχουν παραπάνω αριθμο αρα ανέχονται και περισσότερη πρόσληψη ισχυως. Κραταμε ως δεδομένο οτι τα Roister εχουν ωμικό φορτίο 6Ω, αρα θα τραβανε περισσότερη ισχύ απο τον ενισχυτή. (100W) Ενω τα JBL στα 8Ω θα τον δουλέψουν στο ρελαντί. (σχεδον 75W) Παραυατα δεν χρειάζονται και παραπάνω. Οι διάφορες στο συχνοτικο εύρος οφείλεται κατα βαση στο sub των Roister που ειναι μεγαλύτερο. Εν κατακλείδι, σαφώς τα Roister ειναι καλύτερα. Εξου και η σημαντική διάφορα σε κοστος. Ο ενισχυτής κανει και στις 2 περιπτώσεις. Τα 140W που αναφέρουν τα Roister με παραμόρφωση στο Θεό, ειναι κάπως αισιόδοξο νούμερο. Μισο σκαλί καλύτερος ενισχυτής δεν θα έκανε κακο, αλλα σε καμια περίπτωση αυτος δεν θα σε κάλυπτε επάξια. Όρισε τελικά το budget και το συζητάμε εστω εκ νεου. Καλησπέρα. Θέλω και εγώ να ρωτήσω κάτι. Αυτή τη στιγμή έχω στο σαλόνι μου (20 τμ, απόσταση από TV 55" 3μ) για ήχο αυτό το Samsung all in one (μοντέλο 2009) http://www.samsung.com/ae/support/model/HT-TZ315T/MEA-techspecs . Οι πηγές μου είναι blue ray,HTPC για mkv, XBOX360 και όλα είναι συνδεδεμένα με οπτική ίνα (ο ενισχυτής δεν έχει HMDI in..) . Σε άλλο δωμάτιο-gaming room που είναι το PC μου έχω τα Logitech Z5500. Επειδή σκέφτομαι σε κανα 6μηνο να αναβαθμίσω τον ήχο του σαλονιού σε ένα σοβαρό home cinema (ενισχυτής + ξεχωριστά ηχεία μέχρι € 800) και επειδή έχω διαπιστώσει οτι ο ήχος των Z5500 στις ταινίες είναι πιο "γεμάτος" από αυτόν που βγάζει το προαναφερθέν Samsung all-in-one του σαλονιού, αξίζει να τα μεταφέρω στο σαλόνι πριν προχωρήσω στη μεγάλη αναβάθμιση που θα γίνει σε 6 μήνες ?? Είναι όντως ο ήχος των Z5500 πιο πλούσιος από των φτηνών all-in-one όπως αυτό που έχω ή μήπως είναι η ιδέα μου ? Τα 5500 εχουν μεγαλύτερο sub. Αυτο ειναι που σε γέμιζε. Σε ηχεια πρέπει να υπερείχε το samsung. Αν και παλιό και δεν θυμάμαι καθόλου πως έπαιζαν τοτε. Οπως και να έχει σε σύστημα στημένο και οχι all in one δεν υπάρχει σύγκριση με τα 5500 ουτε με τα 906. Όποτε οταν ερθει η ωρα το συζητάς.
EKTELESTES Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά, ένας φίλος έχεις το εξής πρόβλημα με τα 5500. Οι δορυφόροι παίζουν ήχο αν τους συνδέσεις με άλλη συσκευή, αν συνδέσεις ακουστικά στο control pod παίζουν αλλά κάποιο πρόβλημα πρέπει να χει το Subwoofer και δεν ακούγεται καθόλου ήχος όταν έχεις κανονικά τα ηχεία πάνω. Δοκιμάσαμε και αναλογικά και ψηφιακά, τίποτα. Το sub δίνει κανονικά ρεύμα στο control pod, αλλά είναι σα να μη μπορεί να μεταφέρει τον ήχο στους δορυφόρους. Τι διάολο να χει πάθει;; Υ.Γ. Δοκιμάσαμε reset, τίποτα.
Heatspreader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Επικοινώνησε με τη Logitech. Είσαι σίγουρα εκτός εγγύησης, αλλά ίσως μπορούνε να κάνουν κάτι. Έστω μια έκπτωση για καινούρια.
EKTELESTES Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το έκαναν αυτό, 35% έκπτωση για νέα. Το θέμα είναι ΤΙ διάολο πρόβλημα να έχει το sub μήπως και μπορούσαμε να το φτιάξουμε.
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το έκαναν αυτό, 35% έκπτωση για νέα. Το θέμα είναι ΤΙ διάολο πρόβλημα να έχει το sub μήπως και μπορούσαμε να το φτιάξουμε. Κάποιος ηλεκτρονικός μπορεί να το δει και ίσως το φτιάξει.
EKTELESTES Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς χλωμό να βρεις ηλεκτρονικό να κάτσει να ασχοληθεί. Πήγε ήδη σε έναν το παιδί αλλά και ψιλοάσχετος ήταν και δεν ψηνόταν να ασχοληθεί! Σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις όμως ^^
paulchro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω να παρω 5.1 για υπολογιστη, μεχρι 200€. Εχετε κατι να προτεινετε;
d_gkal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Ήρθαν στα χέρια μου τα z-5450. Το ένα πίσω ηχείο αναβοσβηνει κόκκινο λαμπάκι και δε συνδέεται. Λίγο που έψαξα στο ίντερνετ πρέπει να αλλαχτούν 2 πυκνωτές και μετά θα είναι μια χαρά (ελπίζω δηλαδή) Είχε κανείς σας το ίδιο πρόβλημα; Σύνδεση με τηλεόραση πώς είναι καλύτερα να γίνει; Αρκεί η οπτική ινα η να τα συνδέσω κάπως αλλιώς; (ΔΕΝ υπάρχει θύρα για 3.5mm jack στην τηλεόραση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα