fotis 65 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω οτι το woofer τα ψίλο έπεξε η δεν παίζει καλα και στο τέρμα να το έχω ..... υπάρχει κανένας τρόπος να διαπιστώσω αν όντως έχει πρόβλημα ? τι σου κάνει δηλαδή??
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) ξεθαβω λιγο για να αναλυσω μια δοκιμη σε σχεση με αυτο http://www.skroutz.g...LG-HX806SH.html τα εβαλα διπλα διπλα και το LG ειχε πολυ καλυτερο ηχο ειδικα σε ψηλες συχνοτητες. τα logitech μονο στο μπασο ηταν καλυτερα... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2012 από Ntinaras
hackertom Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Παιδιά S.O.S κατέβαζα μια ταινία MKV κάπου στα 8GB αλλά δεν παίρνω ήχο απο τα Z-5500 Digital 5.1 τα έχω συνδεμένα με οπτική ίνα. Και σαν player έχω K-Lite Codec Pack είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω απο εκεί;
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Καταρχήν, δεν πρέπει να κατεβάσεις και να έχεις το K-Lite Codec Pack. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς μόνο τον Media Player Classic Home Cinema, ο οποίος είναι Stand alone και παίζει τα πάντα. Τον κατεβάζουμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο από εδώ. Όσον αφορά το πρόβλημα που λες, κάνε τις παρακάτω ρυθμίσεις και πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά. http://www.insomnia.gr/topic/304171-cyberlink-power-dvd/page__view__findpost__p__3264121
Ntinaras Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Παιδιά S.O.S κατέβαζα μια ταινία MKV κάπου στα 8GB αλλά δεν παίρνω ήχο απο τα Z-5500 Digital 5.1 τα έχω συνδεμένα με οπτική ίνα. Και σαν player έχω K-Lite Codec Pack είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω απο εκεί; πατα στην υπογραφη μου
hackertom Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 πατα στην υπογραφη μου Ακολουθώ αυτά που γράφεις αλλά κανένα αποτέλεσμα ρε συ... EDIT.: Απ εγκατέστησα το K-Lite Codec Pack. και όλα καλά με τον απλό player όπως μου είπατε παιδιά! Στο panel των ηχείων μου βγάζει : dts Effect , και στον player Κάτω αριστερά DXVA είμαι κομπέ ..;;;
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Στο Control Panel της κάρτας ήχου έχεις επιλέξει SPDIF; Επίσης στο MPCHC, στο Output παίξε με τα Devices μέχρι να βρεις το σωστό. Κάθε φορά που θα κάνεις μία αλλαγή, θα κλείνεις και θα ανοίξεις το πρόγραμμα.
hackertom Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Στο Control Panel της κάρτας ήχου έχεις επιλέξει SPDIF; ΝΑΙ! Επίσης στο MPCHC, στο Output παίξε με τα Devices μέχρι να βρεις το σωστό. Κάθε φορά που θα κάνεις μία αλλαγή, θα κλείνεις και θα ανοίξεις το πρόγραμμα. Εδώ πως θα καταλάβω ποιο είναι το σωστό, έβαλα αυτό που λέει στο οδηγό του ο @Ntinaras
hackertom Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Παιδιά έχω βάλει την κάρτα μου να βγάζει S/PDIF έχω τα Τουμπανάκια της Logitect συνδεμένα με οπτική ίνα. Στις ρυθμίσεις των driver της κάρτας ήχου μου βγάζει : Digital output > προεπιλεγμένη μορφή > 16bit, 44100 Hz (Ποιότητα CD) 16bit, 48000 Hz (Ποιότητα DVD) 16bit, 96000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) 16bit, 192000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) 24bit, 44100 Hz (Ποιότητα Στούντιο) 24bit, 48000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) 24bit, 96000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) 24bit, 192000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας που βοηθάν αυτά γιατί έχω μπερδευτεί; Π.Χ. σε κάποιο mp3 η HD BR Movie; Ως προεπιλογή μου έχει > 16bit, 48000 Hz (Ποιότητα DVD). Τι ρόλο παίζει ας πούμε αν έχω ένα mp3 || 160kbps η 190kbps η 320kbps
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Στις ρυθμίσεις των driver της κάρτας ήχου μου βγάζει : Digital output > προεπιλεγμένη μορφή > 16bit, 44100 Hz (Ποιότητα CD) 16bit, 48000 Hz (Ποιότητα DVD) 16bit, 96000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) 16bit, 192000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) 24bit, 44100 Hz (Ποιότητα Στούντιο) 24bit, 48000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) 24bit, 96000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) 24bit, 192000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας που βοηθάν αυτά γιατί έχω μπερδευτεί; Π.Χ. σε κάποιο mp3 η HD BR Movie; Αυτό είναι το Sample Rate σε συνδυασμό με το Bit Depth. Όσο περισσότερo, τόσο το καλύτερο φυσικά.Μου έχει συμβεί σε κάρτα ήχου, να μην μπορεί να παίξει σωστά πάνω από τα 24bit 44100Hz ή άλλη φορά, να μην μου βγάζει καθόλου τις ρυθμίσεις.Δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα αυτό.Βάζεις τη μεγαλύτερη ρύθμιση και πατάς Test μέχρι να ακούγεται χωρίς κολλήματα ο ήχος πηγαίνοντας μία κλίμακα προς τα πίσω αν δεν ακούγεται σωστά. Τι ρόλο παίζει ας πούμε αν έχω ένα mp3 || 160kbps η 190kbps η 320kbps Δεν έχει σχέση αυτό σε συνδυασμό με το παραπάνω. Ότι και να έχεις παραπάνω, θα μπορεί να παίξει ότι Mp3 και να έχεις. Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο και εδώ.Kbps = Κbit per second. Όσο περισσότερα είναι, τόσο μεγαλύτερο ο όγκος της πληροφορίας, τόσο καλύτερη η ποιότητα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν έχεις ένα Mp3 και το 160kbps και το κάνεις 320, θα έχεις καλύτερη ποιότητα. Ένα τραγούδι ηχογραφείται σε μία μορφή τέλεια. Για να έρθει στο σπίτι μας, πρέπει να γραφτεί σε κάποιο CD, mp3, κλπ. Άρα πρέπει να συμπιεστεί. Άπαξ και "συμπιεστεί" δεν αποσυμπιέζεται.
hackertom Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Αυτό είναι το Sample Rate σε συνδυασμό με το Bit Depth. Όσο περισσότερo, τόσο το καλύτερο φυσικά.Μου έχει συμβεί σε κάρτα ήχου, να μην μπορεί να παίξει σωστά πάνω από τα 24bit 44100Hz ή άλλη φορά, να μην μου βγάζει καθόλου τις ρυθμίσεις.Δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα αυτό.Βάζεις τη μεγαλύτερη ρύθμιση και πατάς Test μέχρι να ακούγεται χωρίς κολλήματα ο ήχος πηγαίνοντας μία κλίμακα προς τα πίσω αν δεν ακούγεται σωστά. Δεν έχει σχέση αυτό σε συνδυασμό με το παραπάνω. Ότι και να έχεις παραπάνω, θα μπορεί να παίξει ότι Mp3 και να έχεις. Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο και εδώ.Kbps = Κbit per second. Όσο περισσότερα είναι, τόσο μεγαλύτερο ο όγκος της πληροφορίας, τόσο καλύτερη η ποιότητα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν έχεις ένα Mp3 και το 160kbps και το κάνεις 320, θα έχεις καλύτερη ποιότητα. Ένα τραγούδι ηχογραφείται σε μία μορφή τέλεια. Για να έρθει στο σπίτι μας, πρέπει να γραφτεί σε κάποιο CD, mp3, κλπ. Άρα πρέπει να συμπιεστεί. Άπαξ και "συμπιεστεί" δεν αποσυμπιέζεται. Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Το έβαλα 24bit, 96000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) γιατι στη τελευταία επιλογή > 24bit, 192000 Hz (Ποιότητα Στούντιο) δεν ακούγεται τίποτα! Και στο panel των ηχείων μου βγάζει : Optical : 96-24 Effect: Stereo Ενώ πριν 16bit, 48000 Hz (Ποιότητα DVD) Input : Optical Effect : PLII Music Εδώ ανάμεσα στα Stereo και PLII Music καλύτερο είναι το stereo σωστά; EDIT.: ΜΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΧΑΝΩ ΤΑ 3 ΑΠΟ ΤΑ 5 ΗΧΕΊΑ ΟΜΩΣ ΦΊΛΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!TO TESTARA ΜΕ MP3 > WINDOWS MEDIA PLAYER ( 7 ULTIMATE )
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Το PLII Music και το Stereo, ουδεμία σχέση έχουν με τις ρυθμίσεις που έκανες στο Control Panel της κάρτας ήχου. Απλά άλλαξες το Effect από τα ηχεία. Έχει PLII Music, Stereo, Stereo x2, Movie και δεν θυμάμαι τι άλλο. Εσύ όταν βλέπεις ταινία, κανονικά πρέπει να γράφουν dts ή Dolby Digital. Αν η ταινία είναι κάτι από αυτά φυσικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 δεν υποστηρίζουν τα Z-5500 πάνω από 24bit 96khz...
hackertom Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Το PLII Music και το Stereo, ουδεμία σχέση έχουν με τις ρυθμίσεις που έκανες στο Control Panel της κάρτας ήχου. Απλά άλλαξες το Effect από τα ηχεία. Έχει PLII Music, Stereo, Stereo x2, Movie και δεν θυμάμαι τι άλλο. Εσύ όταν βλέπεις ταινία, κανονικά πρέπει να γράφουν dts ή Dolby Digital. Αν η ταινία είναι κάτι από αυτά φυσικά. Τώρα κατάλαβα παιδιά! Ευχαριστώ! 24bit 96000Hz + PLII Music για mp3! ! ! Και παίζουν ΟΛΑ ! ! ! Για ταινίες κτλπ αλλάζω τα εφέ απλά...
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 βγαλε το Pro logic σαπιλα ειναι. παιρνει τον στερεοφωνικο ηχο και τον μετατρεπει σε ενα απαραδεκτο πραγμα με βαβουρα, ηχω, και διαφορα εφφε και ακουγεται τραγικα χαλια. στα τραγουδια ειναι 100% φυσιολογικο να παιζουν μονο τα 2 μπροστινα και το sub.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα