alex_000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ξερεις πολλα ηχεια που να παιζουν χωρις ενισχυτη? είπα ότι τα μεν έχουνε blu ray player και τα δε μόνο ενισχυτή (δεν παίζουν blu ray) παρόλα αυτά είναι στην ίδια τιμή από το ίδιο κατάστημα χωρίς να είναι κάποιο από τα 2 σε προσφορά. http://www.pixmania.gr/gr/gr/10026421/art/lg/oyiiei-home-cinema-3d-hx8.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMxOTQ5MDk1MDs http://www.pixmania.gr/gr/gr/10026427/art/lg/%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%82-3d-+-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-sr906sb.html Δεν βλέπω τον λόγο γιατι τα 806 να είναι καλύερα (σαν ηχεία) απο τα 906 εκτός αν η lg τιμολογεί προϊόντα στην τύχη η κάνανε λαθος στο pixmania (η χαρίζουν blu ray!). Οχι απόλυτα απιθανο αλλά δεν νομίζω .. αν ισχύει αυτό είμαι πολύ ατυχος. (το blu ray btw μου είναι αχρηστο για προφανείς λόγους) Μία σημείωση. Για το πόσο δυνατά παίζουν τα ηχεία μετράει η ευαισθησία (db) όχι, τα Watts. δεν δεν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ db και watts?
Heatspreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αλέξανδρε αξίζει να ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω άρθρα. Πρώτα διάβασε αυτό, το οποίο εξηγεί βασικές έννοιες. http://stereos.about.com/od/stereoscience/a/jargon1.htm Μετά το ίδιο το άρθρο σε πάει σε αυτό που είπα νωρίτερα. http://stereos.about.com/od/stereoscience/a/amppower.htm
alex_000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 χαχα θα τα διαβάσω thanks (αν και μάλλον επρεπε να τα διαβάσω πριν κανω την παραγγελία ) edit τα διαβασα και κατάλαβα αλλά δυστιχώς στο site δεν δίνει καμια πληροφορία για τα ηχεία εκτός απο watt, ούτε manual δεν έχει.. οπότε προσευχή. Ευχτυχώς εξακρίβωσα οτι έχουν twitter πριν τα πάρω.. Θυμάμαι τα yamaha ηχεία και ενισχυτή που είχε αγοράσει ο πατέρας μου οταν ήμουν 18 και είχε πάθει πλάκα όποιος τα είχε ακούσει.. Το πιο εντυπωσιακό ήταν τα απίστευτα αληθινά trebble λόγω twitter έβλεπες το αντικείμενο μπροστά σου ακούγοντας μόνο τον ήχο (τα πιο εντυπωσιακά ήταν οι καλυκες που κυλούσαν στο πάτωμα στο face off και το τηλέφωνο που χτυπούσε στο matrix .. τα βάζαμε στο repeat και τρίβαμε τα αυτιά μας. Εκείνο το σύστημα βέβαια τότε έκανε 3κ δεν περιμένω να ακούσω τα ίδια με ... 300 ευρώ αλλά ενα twitter να υπάρχει να έχουμε να λέμε Σκατά έπρπε να είχα πάρει το ηχοσύστημα απο το πατρικό μου και ας είναι 12 ετών ...
Heatspreader Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που λέμε για τα Watt/db ισχύει, αλλά τώρα για τα ηχοσυστήματα που έχουμε μιλήσει μέχρι στιγμής, είναι έννοιες μακρινές. Αν ήμαστε εκατομμυριούχοι θα είχαμε 30άρες οθόνες με IPS ηχοσυστήματα 10.000Ευρώ... ... και τα πάντα Apple
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μία σημείωση. Για το πόσο δυνατά παίζουν τα ηχεία μετράει η ευαισθησία (db) όχι, τα Watts. facepalm.jpg
Ntinaras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 βασικα η ενταση του ηχειου μετριεται σε DB SPL. Η ευαισθησια δειχνει την ενταση του ηχειου ανα watt σε 1μετρο αποσταση
alex_000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Οκ εστησα τα lg και είναι όπως τα περιμενα. Το ηχοσυστημα είναι για home σινεμα και αν και δεν μπορω να συγκρινω με logitech ηχεια καθως δεν τα εχω αμφιβαλλω ότι βγαζουν τετοιο ηχο αν και πιο ακριβα Εντυπωσιαζει για ηχοσυστημα των 250 ευρω αν χωρις φυσικα να συγκρινεται με το custom made 3k ευρω που ειχα (σε εκεινο αν το volume αν πηγαινε πανω από το 30% ματωνε το αυτι σου . Συνδεση πανευκολη με οπτικο πολύ δυναμη και πολύ καθαρες υψηλες που γουσταρω. Το δωματιο μου εγινε σινεμα λολ
fotis 65 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 από Οκτώβριο - Δεκέμβριος ε όλο και κάποιος θα βοηθήσει ! εκτός ότι διάβασα και τις 76 σελίδες να ρωτήσω.... πήρα τα Ζ 5500 τα έχω συνδεδεμένα με UPS(πολυπριζο)και θα τα συνδέσω στην onboard http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z68%20Pro3%20Gen3 με οπτική σύνδεση. πιστεύω να μείνω ικανοποιημένος από ήχο, αυτή την στιγμή τα έχω αναλογικά και όταν κάποιος ανάψει το φως της κουζίνας(φθορίου) σταματάν να παίζουν και βγαίνει μήνυμα ότι κάποια συσκευή αποσυνδέθηκε. τι μπορεί να φταίει? το ότι δεν είναι σούκο η πρίζα??
Heatspreader Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Η γειωση του σπιτιου ειναι απο τις καλες. Και εμενα κανει στιγμιαια διακοπη! Καλη Χρονια!
fotis 65 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Η γειωση του σπιτιου ειναι απο τις καλες. Και εμενα κανει στιγμιαια διακοπη! Καλη Χρονια! καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2012 θα δοκιμάσω αύριο να τα συνδέσω σε μια σούκο και βλέπουμε. κάτι μου λέει ότι θα είναι από εκεί
fotis 65 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μα τα Z-5500 δεν έχουν σούκο. δεν έχουν τα Ζ σούκο σωστά αλλά το πολυμπριζο με όλα τα συναφή είναι συνδεδεμένο σε απλή πρίζα,. έτσι κι αλλιώς και με το παλιό μου 5,1 μου έβγαζε το παραπάνω σφάλμα. σε εσενα σταματα ο player όταν ανοίξεις το φως? έκανες κάτι ?
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω οτι το woofer τα ψίλο έπεξε η δεν παίζει καλα και στο τέρμα να το έχω ..... υπάρχει κανένας τρόπος να διαπιστώσω αν όντως έχει πρόβλημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα