FarCry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 αν έχει το laptop spdif ναι, αλλιώς πρέπει να πάρεις κάρτα ήχου σε pcmcia για να τα εκμεταλευτείς πλήρως και όχι απλά σαν stereo speakers υπαρχουν και φορητοι με 5.1 η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 υπαρχουν και φορητοι με 5.1 η οχι? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1307320&x=30&Manufacturer=Sony&category=69977907&catalog=21 για να λέει "spdif out Ναι", φαντάζομαι πως υπάρχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 οχι ελεγα με αναλογικες εξοδους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 μπα, αμφιβάλω...θα πιάνουν και πολύ χώρο τόσα mini-jack slots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 φτασανε 350 ευρω πλεον.ειναι το μονο προιον που αντι να φθηνενει οσο περναει ο καιρος αυτο ακριβαινει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 ε ναι χωρίς ανταγωνισμό αυτά συμβαίνουν, 345 euro τα είχα πάρει το Πάσχα του 2004 πάντως από ότι βλέπω στο skroutz.gr τα φτηνότερα κάνουν 320 euro με τα μετοφορικά http://www.pixmania.gr/gr/gr/59184/art/logitech/c-asa-5-1-z-5500.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNTgzOTEyNTE7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsos_licious Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πολύ καλό μπάσο... Τίποτα άλλο δεν έχουν για εμένα που να δικαιολογεί την τιμή τους... Μόνο το μπάσο τους αξίζει...Πραγματικά σούπερ τούμπανο... Κατά τα άλλα κατά την προσωπική μου γνώμη έχουν πολύ αδύναμους δορυφόρους... edit: Μιλάω με μέτρο σύγκρισης το home cnema μου που παρόλου που δεν μπορεί να φτάσει το πολύ δυνατό μπάσο των logitech, έχει πολυ καλύτερους δορυφόρους (το έχει παραδεχτεί και ο γνωστός μου που έχει τα logitech). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 συμφωνώ και για τα 2 που ανέφερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 εγω παιδια με τα 2300 ειμαι μια χαρα,οποτε στα 5500 αν παω καποια στιγμη θα ειμαι τελεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 270 εχει το pixm@nia. απο εξωτερικο και ebay που κοιταξα τα πιο φτηνα εχουν 245€. οποτε απο εδω και το κεφαλι σου ησυχο. θελω να τα παρω τα χριστουγεννα μαζι με Arena Surround USB Gaming Headset στα €80 απο ebay. εχω για καρτα ηχουν την X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series και αποσο ξερω δεν υποστηριζει DTS. υπαρχει καποιο hardware update δοκιμασμενο [επειδη ο φιλος μας ο FocusX κατι ανεφερε για Dolby Digital Live/DTS Connect αλλα δεν πολυκαταλαβα τι ειναι ακριβως και πως λειτουργει απο το επισημο site. οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 270 + 50 euro μεταφορικά για να έρθουν από Γαλλία, άρα 320 όπως έγραψα πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsos_licious Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 εγω παιδια με τα 2300 ειμαι μια χαρα,οποτε στα 5500 αν παω καποια στιγμη θα ειμαι τελεια Αν θες να τραντάζετα όλο το είναι του σπιτιού σου κάντο... Έχω περάσει αρκετές ώρες με τα ηχεία αυτά και μπορώ να πώ ότι πολλές φορές (αν όχι όλες, αναγκάστηκα να χαμηλώσω το μπάσο στη μισή μόνο μπάρα(!) για να ακούσω τους διαλόγους...! Εντάξει σε θέμα μουσικής, είναι πολύ πολύ καλά... Είπαμε, πέφτουν πιάτα από την πιατοθήκη..- χωρίς πλάκα όμως πέφτουν... Αλλά γιατί να δώσεις από την άλλη τόσα πολλά χρήματα? Εγώ με 200 ευρώ πήρα home cinema με ίδια και καλύτερα specs (850 watt) και είμαι comble... Anyway... Ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα χρήματα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 ναι αυτα ψαχνω αλλα δεν τα βρισκω.300 δεν δινω με τπτ φυσικα οποτε περιμενω,γιορτες ερχονται πιστευω κατι να κανουν.οποιος δει καμια προσφορα ας το πει εδω μεσα μπας και βγαλω καμια ακρη.παντως το site ths logitech τα εχουν 449 εδω http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=roeu,en τι να πω εχουν ξεφυγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Πολύ καλό μπάσο...Τίποτα άλλο δεν έχουν για εμένα που να δικαιολογεί την τιμή τους... Μόνο το μπάσο τους αξίζει...Πραγματικά σούπερ τούμπανο... Κατά τα άλλα κατά την προσωπική μου γνώμη έχουν πολύ αδύναμους δορυφόρους... edit: Μιλάω με μέτρο σύγκρισης το home cnema μου που παρόλου που δεν μπορεί να φτάσει το πολύ δυνατό μπάσο των logitech, έχει πολυ καλύτερους δορυφόρους (το έχει παραδεχτεί και ο γνωστός μου που έχει τα logitech). Σε ένα σύστημα ηχείων το μπάσο είναι ίσως το πιο σημαντικό. Ακολουθούν οι ψηλές και τέλος οι μεσαίες. Όλα αυτά με βάση βαθμού δυσκολίας για να τα επιτεύξεις. Τα Z-5500 έχουν μπάσο απλά πολύ καλό (όχι κάτι τρελό) και πολύ καλό καθαρό ήχο. Αν θες να τραντάζετα όλο το είναι του σπιτιού σου κάντο...Έχω περάσει αρκετές ώρες με τα ηχεία αυτά και μπορώ να πώ ότι πολλές φορές (αν όχι όλες, (1)αναγκάστηκα να χαμηλώσω το μπάσο στη μισή μόνο μπάρα(!) για να ακούσω τους διαλόγους...! Εντάξει σε θέμα μουσικής, είναι πολύ πολύ καλά... Είπαμε, πέφτουν πιάτα από την πιατοθήκη..- χωρίς πλάκα όμως πέφτουν... Αλλά γιατί να δώσεις από την άλλη τόσα πολλά χρήματα? Εγώ με 200 ευρώ πήρα home cinema με ίδια και(2)καλύτερα specs (850 watt) και είμαι comble... Anyway... Ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα χρήματα του... 1) Δεν αναγκάστηκες, εκεί είναι το σωστό Sett-άρισμα των ηχείων. Παίζει φυσικά ρόλο και ο χώρος, αλλά δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να έχεις απαίτηση να παίζουν σωστά τα ηχεία και να ακούς και τους διαλόγους με το Sub να παίζει στο τέρμα. Το ίδιο ισχύει φυσικά και με το κεντρικό, και με τα υπόλοιπα τέσσερα ηχεία. 2) Καλύτερα Specs δεν είναι αυτά. Για ηλεκτρική σκούπα ίσως. Δεν μετράμε αθροιστικά τα Watt από κάθε ηχείο και δεν παίζουν ρόλο τα Watt στην ένταση. Στην ένταση παίζουν ρόλο τα db ή μπορούμε να πούμε η ευαισθησία του μεγαφώνου να "κουνιέται" από το ρεύμα. Όσον αφορά τα Watt είναι γνωστό ότι κοιτάμε την ενεργή τιμή (RMS) και όχι τη μέγιστη (peak to peak). 270 εχει το pixm@nia. απο εξωτερικο και ebay που κοιταξα τα πιο φτηνα εχουν 245€. οποτε απο εδω και το κεφαλι σου ησυχο. θελω να τα παρω τα χριστουγεννα μαζι με Arena Surround USB Gaming Headset στα €80 απο ebay. εχω για καρτα ηχουν την X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series και αποσο ξερω δεν υποστηριζει DTS. υπαρχει καποιο hardware update δοκιμασμενο [επειδη ο φιλος μας ο FocusX κατι ανεφερε για Dolby Digital Live/DTS Connect αλλα δεν πολυκαταλαβα τι ειναι ακριβως και πως λειτουργει απο το επισημο site. οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα ] Καταρχήν τα ηχεία θα τα συνδέσεις με οπτική ίνα. Σε δεύτερο στάδιο πρέπει να ρυθμίσεις τα Windows να βγάζουν έξοδο από οπτική ίνα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που δεν βάλεις έξοδο από τα Windows S/PDIF (οπτική ίνα) τα ηχεία θα παίζουν και δεν πρέπει να σε ξεγελάσει αυτό. Δεν θα παίζουν σωστά. Πρέπει να ρυθμίσεις και το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά να βγάζει έξοδο από οπτική ίνα επίσης. Προτιμώ το VLC για mkv, διάφορα dvd rips και το Power DVD για DVD. Από τη κάρτα ήχου θα πρέπει να υπάρχει κάποια επιλογή όπως η παρακάτω. Με αυτόν το τρόπο δεν σε ενδιαφέρει η κάρτα ήχου σου αν έχει δυνατότητα DTS και όλα αυτά τα διάφορα, καθώς στα ηχεία θα πηγαίνει κωδικοποιημένο το σήμα όπως βγαίνει από τη πηγή αυθεντικό και την αποκωδικοποίηση την κάνει τελικά το σύστημα ηχείων. Όταν η ταινία ή το αρχείο που αναπαράγεις είναι DTS ή Dolby Digital, θα πρέπει να απεικονίζεται στην οθόνη η αντίστοιχη επιλογή (dts ή Dolby Digital). Αυτά και Cinema δεν νομίζω να ξαναπάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Καταρχήν τα ηχεία θα τα συνδέσεις με οπτική ίνα.Σε δεύτερο στάδιο πρέπει να ρυθμίσεις τα Windows να βγάζουν έξοδο από οπτική ίνα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που δεν βάλεις έξοδο από τα Windows S/PDIF (οπτική ίνα) τα ηχεία θα παίζουν και δεν πρέπει να σε ξεγελάσει αυτό. Δεν θα παίζουν σωστά. Πρέπει να ρυθμίσεις και το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά να βγάζει έξοδο από οπτική ίνα επίσης. Προτιμώ το VLC για mkv, διάφορα dvd rips και το Power DVD για DVD. Από τη κάρτα ήχου θα πρέπει να υπάρχει κάποια επιλογή όπως η παρακάτω. Με αυτόν το τρόπο δεν σε ενδιαφέρει η κάρτα ήχου σου αν έχει δυνατότητα DTS και όλα αυτά τα διάφορα, καθώς στα ηχεία θα πηγαίνει κωδικοποιημένο το σήμα όπως βγαίνει από τη πηγή αυθεντικό και την αποκωδικοποίηση την κάνει τελικά το σύστημα ηχείων. Όταν η ταινία ή το αρχείο που αναπαράγεις είναι DTS ή Dolby Digital, θα πρέπει να απεικονίζεται στην οθόνη η αντίστοιχη επιλογή (dts ή Dolby Digital). Αυτά και Cinema δεν νομίζω να ξαναπάς... και εγω vlc χρησιμοποιω κατα κορον. οποτε μου λες οτι αν το αρχειο video εχει dts και η καρτα μου να μην το υποστηριζει [που δεν το κανει] τοτε μεσω οπτικης ινας και χωρις να αγορασω καποιο hardware/software οπως αναφερα στο προηγουμενο ποστ μου, θα εχω dts στις ταινιες. οποτε το παιρνει η καρτα απο την πηγη και μεσω f/o {fiber optic} μεταφερει το σημα κι ας μην το υποστηριζει. καταλαβα σωστα? επισης μπορεις να μου πεις αν αυτο που προτεινεις ειναι προσωπικο βιωμα η αν το εχεις δει καπου αλλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα