Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά διάβασα και τις 72 σελίδες (ΝΑΙ!). Αυτό που δεν υπήρχε σε μεγάλο βαθμό είναι μια κάρτα ήχου η οποία φτάνει στα όριά τους τα z5500(καταρχάς η ποιότητα σε λίγα dB και μετά η ένταση). Προσωπικά έχω onboard http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523379 με SPDIF (οπτική και coaxial). Αυτό που κατάλαβα είναι ότι με αναλογική σύνδεση χρειάζεσαι κάρτα ήχου ενώ με οπτική/coax η δουλειά γίνεται από το πρόγραμμα αναπαραγωγής ή από τα ηχεία. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Στο θέμα μου τώρα, συνδέοντας τα ηχεία με την onboard μέσω οπτικής/coaxial θα έχω ακριβώς το ίδιο ποιοτικό αποτέλεσμα με μια κάρτα όπως η Asus Dx ας πούμε? Γιατί μέχρι τόσα σκοπεύω να δώσω για κάρτα ήχου, 60-70€, στην περίπτωση που δε με καλύπτει η onboard.

Τα φώτα σας παρακαλώ...

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

φρέσκο, σπαρταράει λέμε, άλλαξαν τα πλαστικά (μόνο, απ'ότι δείχνει), δεν χρειάστηκε η αυτού μεγαλειότης τίποτα παραπάνω από νέα φορεσιά, να προσκυνάμε μόνο να μην αλλάξει και η καταπληκτική τιμή των 350 ευρώ (200 εουρο πριν μερικά χρόνια αλλά μιας και πουλούσαν σαν ζεστά κουλουράκια, να μην την ανέβαζαν λιγουλάκι τα καλόπαιδα της logitech). Οξω ρεεεεεεεε

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η απίστευτη εξυπηρέτηση της Logitech για άλλη μία φορά κάνει το θαύμα της!

Η οθόνη των ηχείων μου, έχει χαλάσει. Συγκεκριμένα ο φωτισμός έχει πέσει δραματικά και προχθές που πήγα σ' έναν φίλο μου, είδα πως η δικιά του είναι η μέρα με τη νύχτα (Η δικιά μου είναι η νύχτα :P )

Επικοινώνησα λοιπόν πριν λίγο με την αντιπροσωπία στην Ελλάδα και μόνο συγγνώμη δεν μου ζήτησε ο υπάλληλος γι' αυτό που συνέβη. Του είπα πως τα έχω πάνω από 2 χρόνια, ίσως και 3 και ότι την απόδειξη αγοράς δεν την έχω μπροστά μου και δεν ξέρω αν υπάρχει. Ούτε καν ασχολήθηκε με αυτό και το μόνο που μου ζήτησε ήταν να του διαβάσω το αυτοκόλλητο κάτω από τους δορυφόρους. Στη συνέχεια μου ζήτησε και έναν κωδικό που έχει το Sub, αλλά για να μη με ταλαιπωρήσει όπως είπε, μου ζήτησε τα στοιχεία μου για να μου στείλει ένα νέο Control Panel, χωρίς των κωδικό του Sub.

Με ρώτησε επανειλημμένα αν τα ηχεία έχουν πρόβλημα για να μου στείλει άλλα και φυσικά του είπα πως δεν υπάρχει πρόβλημα, μιας και αυτή είναι η αλήθεια.

Έτσι λοιπόν αυτές τις μέρες περιμένω νέο Control Panel.

Γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση, χωρίς πολλά πολλά. Σε 2 λεπτά το θέμα λύθηκε.

Όπως καταλαβαίνεται η Logitech έχει ανεβάσει στο άπειρο τον πήχη της εξυπηρέτησης, κάτι που θα πρέπει να το βλέπουν και άλλες εταιρίες. Αν έκαναν οι υπόλλοιπες εταιρίες τα μισά από αυτά που κάνει η Logitech, θα ήταν όλα τέλεια.

Δεν έχω εκπλαγεί ιδιαίτερα, γιατί έχω ακούσει αρκετές αναφορές σε άψογη εξυπηρέτηση και συγκεκριμένα ότι δεν ζητάνε εγγύηση, απόδειξη αγοράς κλπ.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στη Logitech!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν βλέπω μια ταινία με DTS ήχο αν χρησιμοποιώ το 6 Ch Direct θα έχω διαφορετικό ήχο από τι αν το είχα συνδέσει με optical;

Δημοσ.

Τα ηχεια μπορω να τα συνδεσω και στο λαπτοπ και στην τηλεοραση και στο egreat; Θα εχω καποιο προβλημα με τις ρυθμισεις; Λογικα αλλες θα θελει στις HD ταινιες και αλλες σε λαπτοπ και τηλεοραση. Ή οχι;

Γενικα βολευει να ακους μουσικη και να κανεις γενικα τις δουλειες σου με 5.1 ηχο; Για ταινιες δε κανουν περισσοτερο;

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνεται η Logitech έχει ανεβάσει στο άπειρο τον πήχη της εξυπηρέτησης, κάτι που θα πρέπει να το βλέπουν και άλλες εταιρίες. Αν έκαναν οι υπόλλοιπες εταιρίες τα μισά από αυτά που κάνει η Logitech, θα ήταν όλα τέλεια.

Δεν έχω εκπλαγεί ιδιαίτερα, γιατί έχω ακούσει αρκετές αναφορές σε άψογη εξυπηρέτηση και συγκεκριμένα ότι δεν ζητάνε εγγύηση, απόδειξη αγοράς κλπ.

Aμ τα λέω εγώ για τη Logi οτι είναι κορυφή...

Heat, μόνο που δεν τσιμπιόσουν να δεις αν το ζεις πραγματικά ε; :lol:

Δημοσ.

Η απίστευτη εξυπηρέτηση της Logitech για άλλη μία φορά κάνει το θαύμα της!

Η οθόνη των ηχείων μου, έχει χαλάσει. Συγκεκριμένα ο φωτισμός έχει πέσει δραματικά και προχθές που πήγα σ' έναν φίλο μου, είδα πως η δικιά του είναι η μέρα με τη νύχτα (Η δικιά μου είναι η νύχτα :P )

Επικοινώνησα λοιπόν πριν λίγο με την αντιπροσωπία στην Ελλάδα και μόνο συγγνώμη δεν μου ζήτησε ο υπάλληλος γι' αυτό που συνέβη. Του είπα πως τα έχω πάνω από 2 χρόνια, ίσως και 3 και ότι την απόδειξη αγοράς δεν την έχω μπροστά μου και δεν ξέρω αν υπάρχει. Ούτε καν ασχολήθηκε με αυτό και το μόνο που μου ζήτησε ήταν να του διαβάσω το αυτοκόλλητο κάτω από τους δορυφόρους. Στη συνέχεια μου ζήτησε και έναν κωδικό που έχει το Sub, αλλά για να μη με ταλαιπωρήσει όπως είπε, μου ζήτησε τα στοιχεία μου για να μου στείλει ένα νέο Control Panel, χωρίς των κωδικό του Sub.

Με ρώτησε επανειλημμένα αν τα ηχεία έχουν πρόβλημα για να μου στείλει άλλα και φυσικά του είπα πως δεν υπάρχει πρόβλημα, μιας και αυτή είναι η αλήθεια.

Έτσι λοιπόν αυτές τις μέρες περιμένω νέο Control Panel.

Απλά μπράβο τους. Τα ρεμάλια της Creative από την άλλη δεν μου άλλαξαν το χαλασμένο (τρίτο αν δεν κάνω λάθος) sub επειδή είχε περάσει η ημερομηνία εγγύησης. Ο νοών νοείτω. Γι' αυτό πλέον λέω σε όλους μακριά από την σειρά ηχείων Creative.

Δημοσ.

Τα ηχεια μπορω να τα συνδεσω και στο λαπτοπ και στην τηλεοραση και στο egreat; Θα εχω καποιο προβλημα με τις ρυθμισεις; Λογικα αλλες θα θελει στις HD ταινιες και αλλες σε λαπτοπ και τηλεοραση. Ή οχι;

Γενικα βολευει να ακους μουσικη και να κανεις γενικα τις δουλειες σου με 5.1 ηχο; Για ταινιες δε κανουν περισσοτερο;

και με κροκοδειλο τα συνδεεις αμα θες.

για μουσικη θα προτεινα να παιζεις μονο με τα 2 μπροστα και το sub.

δηλαδη ως απλο στερεο.

η τηλεοραση και το λαπτοπ τι εξοδους εχουν?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω 2 σετ ηχείων , ένα για το home cinema στο σαλόνι και ένα για το pc. Δεν θέλω να ξεφύγω πολύ αλλά δεν με χαλάει ο "αξιοπρεπής" ήχος. Είμαι μεταξύ των z5500 των z906

http://www.logitech.com/en-gb/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/speaker-system-Z906

και τών lg sr906sb

http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/10026427/art/lg/%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%82-3d-+-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-sr906sb.html

ή κάτι άλλο. Το budget είναι κοντά στα 300 euro για κάθε σετ. Στο thread βλέπω οτι τα z5500 θεωρούνται εγγυηση αλλά τα lg τεριάζουν πιο πολύ για Home cinema λόγω hdmi ε και σκεφτομαι μήπως είναι καλύτερα και για το pc καθώς παίρνουν οπτικό. Στο παιχνίδι είναι και τα ζ906 αλλά τα πιο πολλά reviews λένε είναι χειρότερα από τα 5500

πείτε καμια ιδέα.

Επεξ/σία από alex_000
Δημοσ.

Πλέον τα Z-5500 είναι γέρικα.

Τα 906 είναι ένα Facelift στην ουσία. Έχουν μικρότερων διαστάσεων Sub, περισσότερες εισόδους και κατά τη γνώμη μου πιο ωραίο Design.

Παίζουν καλά και για ταινίες είναι πολύ κομπλέ.

Τα LG φαντάζομαι ότι θα παίζουν λίγο καλύτερα.

Υπάρχουν και τα Edifier, αλλά χωρίς ψηφιακούς αποκωδικοποιητές.

http://www.msystems.gr/index.php?category=2410&product=12034

Το καλύτερο μοντέλο...

http://www.msystems.gr/index.php?category=2410&product=12011

Μην σου φαίνονται κινιζιές, έχουν καλές κρητικές.

Αν έχεις καλή κάρτα ήχου, προχώρα σε αυτά κατά τη γνώμη μου.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι την υποστήριξη της Logitech δεν θα τη βρεις πουθενά.

Τα 906 όπως είπα και πιο πάνω έχουν πολλές ψηφιακές εισόδους.

Ξέρει η Logitech γιατί τα χτυπάει στη τιμή ενώ υπάρχουν "καλύτερες" λύσεις. Παίζουν ρόλο οι ψηφιακές συνδέσεις πλέον...

Όσον αφορά το HDMI, τι να το κάνεις; Coax και οπτική έχουν σχεδόν όλες οι συσκευές. Το HDMI χρειάζεαι για True HD ήχο, όπου πας σε άλλες καταστάσεις με πολλά λεφτά για να τον ακούσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...