Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να τα πάρω για να συνδέσω πάνω τους PC/PS3/Xbox 360 ας κάνω 2-3 ερωτήσεις.

1)Το PS3/Xbox 360 λογικά θα συνδεθούν με TOSLINK->splitter->Z-5500 και το PC με τα Mini-phone stereo 3.5 mm x 3 ? Η motherboard είναι η Asrock 880G Extreme και κάρτα ήχου δε σκοπεύω να πάρω προς το παρόν τουλάχιστον.

2)Τα πίσω ηχεία είναι ασύρματα ή όχι;Αν όχι πόσα μέτρα είναι το καλώδιο;

3)Επειδή έχω ήδη τα Ζ-2300 πόσα λέτε να πιάσουν;

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Αν βρεις κάπου Toslink Splitter και σου δουλέψει, πες το μου και εμένα γιατί με ενδιάφερει.

Επειδή κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, θα συνδέσεις τα πάντα χωριστά.

- Μία συσκευή με οπτική ίνα. *Toslink

- Μία με ομοαξονικό. *Coaxial

- Μία με αναλογικά καλώδια. *RCA

Το που θα συνδέσεις τη κάθε συσκευή είναι δικό σου θέμα.

2) Φυσικά, τα πίσω ηχεία δεν είναι ασύρματα. Τα καλώδια γενικά είναι πολύ μεγάλα, δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν παρ' όλα αυτά έχεις, αγοράζεις μακρύτερα. Δεν είναι ενσωματωμένα.

Δημοσ.

1) Αν βρεις κάπου Toslink Splitter και σου δουλέψει, πες το μου και εμένα γιατί με ενδιάφερει.

Επειδή κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, θα συνδέσεις τα πάντα χωριστά.

- Μία συσκευή με οπτική ίνα. *Toslink

- Μία με ομοαξονικό. *Coaxial

- Μία με αναλογικά καλώδια. *RCA

Το που θα συνδέσεις τη κάθε συσκευή είναι δικό σου θέμα.

2) Φυσικά, τα πίσω ηχεία δεν είναι ασύρματα. Τα καλώδια γενικά είναι πολύ μεγάλα, δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν παρ' όλα αυτά έχεις, αγοράζεις μακρύτερα. Δεν είναι ενσωματωμένα.

Στο ebay πχ αν κοιτάξεις έχει αρκετά.Γιατί δε δουλεύουν;

Btw καλώδια έχει μέσα η συσκευασία ή θα πρέπει να αγοράσω extra;

Edit: Είδα ότι η τηλεόραση έχει optical out οπότε μάλλον δε θα χρειαστώ splitter.

Δημοσ.

Για στείλε μερικά να δω.

Θα αγοράσεις, νομίζω μόνο RCA σου δίνει η συσκευασία.

Αν περάσεις το σήμα πρώτα από την TV, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα το "αλλοιώσεις". Εκτός αν έχει η TV επιλογή όπου δεν αποκωδικοποιεί το σήμα και κατ' επέκταση, δεν το αλλοιώνει κατά την κωδικοποίηση και αποστολή εκ νέου.

Δημοσ.

Για στείλε μερικά να δω.

Θα αγοράσεις, νομίζω μόνο RCA σου δίνει η συσκευασία.

Αν περάσεις το σήμα πρώτα από την TV, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα το "αλλοιώσεις". Εκτός αν έχει η TV επιλογή όπου δεν αποκωδικοποιεί το σήμα και κατ' επέκταση, δεν το αλλοιώνει κατά την κωδικοποίηση και αποστολή εκ νέου.

Να αυτό πχ http://cgi.ebay.co.uk/Digital-Optical-Toslink-3-way-Switch-Splitter-Adapter-/110589424665?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item19bfa4b419

Αυτό είναι και 3-way οπότε μπορείς να συνδέσεις και τα 3 (PC/PS3/Xbox 360) με Toslink.

Βέβαια δε ξέρω αν θα χάνεις από ποιότητα.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο δεν δουλεύει. Έχω δοκιμάσει 2 από αυτά. :)

Όταν έχουμε ψηφιακό σήμα, δεν χάνουμε σε ποιότητα, έχουμε δύο καταστάσεις, να δουλεύει ή να μην δουλεύει.

Η οπτική ίνα και το φως κατ' επέκταση είναι τόσο δύστροπα, θέλουν τόσο μεγάλη ακρίβεια που απώλειες που έχει ένα τέτοιο μηχανηματάκι δεν επιτρέπουν στο φως να φτάσει στον προορισμό του όπως πρέπει, οπότε δεν έχεις σήμα.

Δεν είναι πολύ ακριβό, αν θες μπορείς να το δοκιμάσεις και ίδιος. :rolleyes:

Δημοσ.

Πάντως από τα reviews στο παρακάτω link φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.

http://www.monoprice.com/products/product.asp?c_id=104&cp_id=10423&cs_id=1042302&p_id=2946&seq=1&format=4#feedback

Edit: Αν τελικά δεν αγοράσω το splitter και συνδέσω το PC με RCA και εναλλάσσω το TOSLINK στο PS3/Xbox 360 υπάρχει περίπτωση να πάθουν ζημιά οι υποδοχές από το βάλε/βγάλε;

Δημοσ.

Σήμερα έρχονται και τα δικά μου z5500 και θα συνδεθούν σε μια Creative fatality professional.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι να να κάνω την σύνδεση μονο με οπτική ίνα η να βάλω το κλασσικό καλώδιο με τα καρφία,θα ακουστεί καμια ουσιαστική διαφορά η δεν έχει νόημα για το pc αλλα πιο πολύ για ps3 ?

Δημοσ.

κατι ασχετο καλα τα εχω φτιαξει?

τα τραγουδια που ακουω ποιο πολυ ειναι κατι σαν και αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=mcf79OWnitM&feature=related

ΥΓτο μπασο το εχω 2 1/3 γραμμες

Για ποιον λόγο έχεις κόψει τόσο βίαια τη συχνότητα των 125Hz?

Στις ρυθμίσεις συχνοτήτων σε EQ, συνήθως προσπαθούμε να υπάρχει μία πιο ομοιόμορφη κατανομή συχνοτήτων.

Για το ότι έχεις αφήσει τις μεσαίες ως έχουν και έχεις ρίξει τα πρίμα, ας πούμε ότι είναι δικό σου προσωπικό γούστο.

Σήμερα έρχονται και τα δικά μου z5500 και θα συνδεθούν σε μια Creative fatality professional.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι να να κάνω την σύνδεση μονο με οπτική ίνα η να βάλω το κλασσικό καλώδιο με τα καρφία,θα ακουστεί καμια ουσιαστική διαφορά η δεν έχει νόημα για το pc αλλα πιο πολύ για ps3 ?

Σύνδεσε το PC με Coaxial και το PS3 με οπτική. Την TV σιγά τα αυγά, πέτα της RCA.

Όσον αφορά πάντως το ερώτημα σου, κάνε και τα δύο να μας πεις αποτελέσματα. :-)

Καλορίζικα φίλε! :-)

Δημοσ.

Δυστηχώς το ps3 θα παραμεριστεί λόγω του οτι μαζι με την Tv ειναι στην αντιθετή μερια απο τα ηχεια και το pc δηλαδή τα πίσω ηχεία των logitech (real right kai left) ειναι front για το ps3 και την Tv οπότε ο ήχος θα ειναι λιγο ανάποδος :rolleyes:

Θα τα συνδέσω και θα γράψω τις εντυπώσεις μου,επίσης αν δεν πέφτουν τα πιάτα όπως ειχε πει ένας φίλος θα τα επιστρέψω πίσω :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...