sozz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 καλά εγώ τα έχω και 6.5 χρόνια δεν τα εχεις βαρεθει λολ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 και τι να κάνω? να δώσω ένα κάρο λεφτά για να πάρω κάτι καλύτερο (5.1) χωρίς να έχω τόσο υψηλές απαιτήσεις? κρίμα είναι...
Heatspreader Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αν βγάλω μια συσκευή από την πρίζα χωρίς να την κλείσω πρώτα δεν περιμένω να καεί. Το έχω κάνει άπειρες φορές στον ενισχυτή pioneer που έχω και δεν έχει πάθει τόσα χρόνια τίποτα. ΑΡΑ τα z-5500 είναι ευαίσθητα. Δηλαδή αν γίνει διακοπή ρεύματος πάει κάηκαν. Καλό είναι τις συσκευές να μην τις κλείνουμε διακόπτοντας την παροχή ρεύματος. Πρώτα από το κουμπί "Stand By" και έπειτα από τον διακόπτη του τροφοδοτικού αν υπάρχει και μετά από την πρίζα. Εμένα δεν έχει τύχει κάτι πάντως ευτυχώς. το οτι δεν σου εχει συμβει εσενα δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει. γενικα ειναι επιρρεπη στο καψιμο ασφαλειων μου ειχε συμβει κ εμενα κ μετα εξοπλιστηκα με 3-4 ασφαλειες να ειμαι προετοιμασμενος Βάλε μεγαλύτερη ασφάλεια αν δεν θες να αλλάζεις συνεχώς ασφάλειες. Μετά όμως αν γίνει στραβή, θα κάψεις το σύστημα σου...
morgoth_gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Απλά τυχαίνει. Εμένα έχει αντέξει σε έπειρες διακοπές ρεύματος και δεν έιχε καεί η ασφάλεια και τώρα τξαφνικά κάηκε ενώ υποτίθεται οτι τα έκλεισα με σωστό τρόπο
tap_ts Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους, Θα ηθελα γνωμες και βοηθεια αν ειναι ευκολο. Ενδιαφερομαι για αγορα των LOGITECH Z 5500. Θα μου βγουν περιπου στα 120 ευρω λογω επιδοτησης κινητης που θα εξαργυρωσω στο Πλαισιο, αρα απο θεμα τιμη ειναι καλυμμενος και δε το σκεφτομαι. Παρακατω... Τα θελω για 2 λογους. Πρωτον για να ακουω μουσικη απο το PC. Να σημειωσω πως δεν εχω εξτρα καρτα ηχου, μονο αυτη που εχει η μητρικη. (Δεν ξερω αν τα λεω σωστα ωντας ασχετος). Θα χρειαστω εξτρα καρτα ηχου? Κι αν ναι σε τι τιμη ? Δευτερον, για ηχο σε ταινιες (σε Bluray μορφη) καθως η τηλεοραση μου εχει συνδεση με οπτικη ιν κι ετσι σκοπευω να τα συνδεσω. Τα θεωρειτε καλη επιλογη για τη χρηση που θελω ? Εχετε κατι αλλο να προτεινετε ? Επισης ξερετε αν εχει λυθει το προβλημα με το καμενο backlight του πανελ τους ? Ευχαριστω ! ΥΓ. Μπορει καποιος να μου πει τις διαστασεις του woofer σε εκατοστα?
Heatspreader Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Θα χρειαστείς ένα ομοαξωνικό καλώδιο ή αλλιώς Coaxial. Θα χρειαστείς και μία οπτική ίνα. Με το Coaxial θα συνδέσεις τον υπολογιστή και με την οπτική ίνα την TV. Κάθε φορά που θα θες να ακούς από διαφορετική πηγή, απλά θα αλλάζεις από το τηλεκοντρόλ των ηχείων το Input. Το Πρόβλημα με το Backlight παρουσιάστηκε σε εμένα πριν 3 χρόνια που τα πήρα. Τα άλλαξα χωρίς κανένα πρόβλημα στο Multirama. Ότι και πρόβλημα να έχεις έχει τόσο καλή εγγύηση η Logitech, που δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι. Η διαστάσεις του Sub είναι 40x35x35 περίπου.
tap_ts Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Heatspreader ευχαριστω για την απαντηση. Να ρωτησω κατι ? Η τηλεοραση εχει θυρα για οπτικη ινα και εκει θα βλεπω ταινιες απο σκληρο δισκο που θα εχω συνδεσει στην τηλεοραση σε αναλυση κυριως bluray (αν λεει κατι αυτο για τον ηχο). Ισχυει οτι πιθανον η TV να μην μπορει να μεταφερει/ επεξεργαστει τον DTS ήχο της ταινίας? Οπότε σε ταινίες με ήχο DTS πολύ πιθανό να μην ακούω τίποτα. Αν ο ήχος είναι AC3 υπάρχει περίπτωση να τον μεταφέρει σε 2.1 ? Για την ιστορια η tv εισαι samsung led 32c6510.
Heatspreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλύτερα να μην περνάς το σήμα από πολλές συσκευές. Θα βάλεις το HDMI του Media Player στην TV και την οπτική ίνα στα Z-5500. Αν το κάνεις έτσι όπως λες, ναι, ίσως να μην μπορείς να ακούσεις σωστά τον ήχο. Στην δικιά μου αυτό γίνεται. Ακόμα και αν παίζει πολυκάναλα σε εσένα δεν θέλουμε η TV να επεξεργαστεί το σήμα και να το μεταφέρει εκ νέου.
tap_ts Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Αν το συνδυαζα με κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC...ACC0010HBK.htm και συνεδεα την οπτικη του player με τα ηχεια θα ειχα καθαρο ηχο 5.1 απο τον player στα 5500 ?
tap_ts Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα καλυτερα ? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/Western-Digital-HD-Media-Player-Elements-Play-Multimedia-Drive-2TB-WDBACC0020HBK.htm
Heatspreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλύτερα τώρα, ναι. Κοίταξε να δεις, αυτόν το Player ήθελα να πάρω για έναν φίλο μου. Δεν απάντησε κάποιος στο Forum για το τι παίζει με αυτόν. Πιστεύω ότι είναι καλός. Ναι, θα είχες καθαρό 5,1. Αν έχεις καλό PC που μπορεί να παίξει HD το κάνεις από το PC για να μην μπαίνεις σε έξοδα.
john2gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μια χάρη από όσους έχετε τα Ζ5500. Πατήστε και ακούστε το sample όσο δυνατά γίνεται. Σας τσαχαλίζει καθόλου; http://mp3skyline.com/rid-0x2ad3-kosmas-epsilon_-_i-trance-you-mp3-download.html
AiWaaa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μια χάρη από όσους έχετε τα Ζ5500. Πατήστε και ακούστε το sample όσο δυνατά γίνεται. Σας τσαχαλίζει καθόλου; http://mp3skyline.com/rid-0x2ad3-kosmas-epsilon_-_i-trance-you-mp3-download.html θα μας πεθάνεις εσύ.. Οχι δεν τσαχαλίζουν..
Heatspreader Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μια χάρη από όσους έχετε τα Ζ5500. Πατήστε και ακούστε το sample όσο δυνατά γίνεται. Σας τσαχαλίζει καθόλου; http://mp3skyline.com/rid-0x2ad3-kosmas-epsilon_-_i-trance-you-mp3-download.html Hmmm... Έχει αυτό το πριμόδες μπάσο το Song. Το έβαλα στα Monitors και τσαχαλίζουν άσχημα. Πριν τη μέση της έντασης κιόλας. Το έβαλα και για λίγο στα Ζ-5500 το δυνάμωσα δεν ακουγόταν καθαρά η αλήθεια είναι, κάτι σαν να τσαχάλιζε, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω αν τρίζει κάτι στον χώρο η τα ηχεία. Θα το τσεκάρω αργότερα το απόγευμα, γιατί πραγματικά είμαι κομμάτια τώρα και λίγο που το άνοιξα κουδούνισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα