Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έγινε κάτι πολύ άσχημο..Έλειπα για μια εβδομάδα και είχα βγάλει τα ηχεία απο την πρίζα για να μην πάθουν τίποτα απο τα σκαμπανεβάσματα που κάνει εδώ η ΔΕΗ, και σήμερα που γύρισα και τα έβαλα πάλι στην πρίζα δεν άναψε το control pod..Νέκρα τελέιως..Έχω απογοητευθεί εντελώς, για καλό το έκανα και τελικά νέκρωσαν :( Έστειλα email στην logitech και εξήγησα ακριβώς τι έγινε .. Υπάρχει καμιά ελπίδα να τα ξανακούσω χωρίς να τα ξανα αγοράσω λέτε ;

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κρίμα που σου συνέβη αυτό, το έπαθα και εγώ πριν 2-3 μήνες... Δοκίμασε να αλλάξεις την μικρή ασφάλεια, ίσως κάηκε μόνο αυτή. Είναι στο πίσω μέρος του sub, κοντά στον διακόπτη.

Δημοσ.

Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και εγώ, και δοκίμασα μια άλλη που είχα πάρει ως backup απο παλλιά(δεν ξέρω γιατί :P) και δεν έκανε ούτε αυτή κάτι. Έτρεξα να πάρω μια καινουργια απο περιέργια και τελικά αυτό ήταν :D:D Ανακουφίστηκα τόσο πολύ όταν άναψε το λαμπάκι :D Thanks για τις συμβουλές σας :)

• Super Moderators
Δημοσ.

έχω πάρει ολόκληρο κουτάκι με ασφάλειες για να έχω καβάτζα, γιατί 2 από τις 4 φορές που μου κάηκαν έγινε σε ώρα και μέρα που ήταν κλειστά τα μαγαζιά :angry:

Δημοσ.

Και τώρα κλειστά ήταν στην δική μου περίπτωση αλλά ευτυχώς το μέρος εδώ είναι μικρό και συνήθως μένουν πανω απο τα μαγαζιά τους χεχε :) Αλλά πρέπει να είναι επώδυνο να περιμένεις μια μέρα για μια ασφάλεια ...

Δημοσ.

δεν ειναι ετσι το κεντρικο ηχειο στα αλλα ειναι ετσι

στο κεντρικο εχει μια βιδα για να το γυρισεις και δεν θελω να κρεμοντε τα κατω αλλα να το βγαλω και να τα βαλω να κοιτανε πρως τα πανω(εκει που γυρνας να κοιτα πανω κατω εχει μια βιδα αυτη αν ξερεις πως ξεβιδωνει)

Σε όλα τα ηχεία για να βγουν οι βίδες πρέπει με κάποιον τρόπο να βγάλεις την κόλα ή με ένα τριπάνι να αποκεφαλίσεις τις βίδες.

ασφάλεια κατα 99.999%, την έχω κάψει 3-4 φορές μέχρι τώρα :lol:

Πως το έχεις κάνει αυτό ρε θηρίο? Ούτε μία φορά δεν μου έχει συμβεί!

έχω πάρει ολόκληρο κουτάκι με ασφάλειες για να έχω καβάτζα, γιατί 2 από τις 4 φορές που μου κάηκαν έγινε σε ώρα και μέρα που ήταν κλειστά τα μαγαζιά :angry:

Κλασσικά πράγματα... Πάντα τις πιο ακατάλληλες στιγμές συμβαίνουν κάτι τέτοια. :angry:

Αν αναφέρεσαι στο skroutz.gr, μου κάνει αλγεινή εντύπωση η "απορία" σου. Όπως έχει δικαίωμα ο πελάτης να γράψει το παράπονό του, έτσι έχει δικαίωμα (για να μην πω υποχρέωση) και ο εκάστοτε καταγγελόμενος να παραθέσει τη δική του άποψη επί του παραπόνου. Αλίμονο αν διαβάζαμε μόνο τη μία πλευρά...

Είναι επίσης απορίας άξιον πώς έφτασες στη διαπίστωση ότι ο πελάτης είναι πάντα αντικειμενικός. Δηλαδή περιμένεις κάποιον αγοραστή να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος παραγγελία ή ότι έβρισε τον εκάστοτε πωλητή; Είναι απόλυτα φυσιολογικό η κάθε μεριά να υποστηρίζει την άποψή της. Η σοβαρότητα του κάθε καταστήματος κρίνεται (και) από την απάντηση που θα δώσει στα παράπονα των πελατών του.

Όσο για τη μαγνητοφώνηση της συνομιλίας, από μόνη της η μαγνητοφώνηση χωρίς τη συναίνεση όλων των μερών είναι ποινικό αδίκημα. Και δεν αποτελεί σε καμία (πλέον) περίπτωση αποδεικτικό στοιχείο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πως το έχεις κάνει αυτό ρε θηρίο? Ούτε μία φορά δεν μου έχει συμβεί!

την τελευταία φορά από ότι θυμάμαι κάηκε η ασφάλειά τους επειδή τα έβγαλα από την μπρίζα χωρίς να τα κλείσω πρώτα, ούτε καν standby :P

Δημοσ.

την τελευταία φορά από ότι θυμάμαι κάηκε η ασφάλειά τους επειδή τα έβγαλα από την μπρίζα χωρίς να τα κλείσω πρώτα, ούτε καν standby :P

Εμένα έχει κοπεί άπειρες φορές το ρεύμα την ώρα που παίζουν. Μάλλον είσαι άτυχος.

Τόσο ευαίσθητα είναι; ΛΟΛ τόσα λεφτά κάνουν

Δεν πληρώνεις αντοχή σε κακουχίες.

Και το iPhone είναι ακριβό, αλλά δεν είναι για να τρώει τούμπες. :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

και μένα, δεν έχει καεί ποτέ ασφάλεια έτσι, μόνο όταν το έβγαλα εγώ από την μπρίζα...lol?

Δημοσ.

Δεν πληρώνεις αντοχή σε κακουχίες.

Αν βγάλω μια συσκευή από την πρίζα χωρίς να την κλείσω πρώτα δεν περιμένω να καεί. Το έχω κάνει άπειρες φορές στον ενισχυτή pioneer που έχω και δεν έχει πάθει τόσα χρόνια τίποτα.

ΑΡΑ

τα z-5500 είναι ευαίσθητα. Δηλαδή αν γίνει διακοπή ρεύματος πάει κάηκαν.

Δημοσ.

Αν βγάλω μια συσκευή από την πρίζα χωρίς να την κλείσω πρώτα δεν περιμένω να καεί. Το έχω κάνει άπειρες φορές στον ενισχυτή pioneer που έχω και δεν έχει πάθει τόσα χρόνια τίποτα.

ΑΡΑ

τα z-5500 είναι ευαίσθητα. Δηλαδή αν γίνει διακοπή ρεύματος πάει κάηκαν.

Μην ακούω αρλούμπες...

Τα έχω 1,5 χρόνο τώρα , δεν μου έχει καεί ούτε μισή ασφάλεια, έχουν γίνει ΑΠΕΙΡΕΣ διακοπές ρεύματος και δεν τα έχω συνδεδεμένα σε κάποιο UPS...

Μην λέμε και ότι μας κατέβει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το οτι δεν σου εχει συμβει εσενα δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει.

γενικα ειναι επιρρεπη στο καψιμο ασφαλειων μου ειχε συμβει κ εμενα κ μετα εξοπλιστηκα με 3-4 ασφαλειες να ειμαι προετοιμασμενος

Επεξ/σία από skaios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...