Heatspreader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ποσα μετρα καλωδιο εχουν οι δορυφοροι που τους βαζουμε μακρια απο το subwoofer. Τόσο ώστε να είναι αρκετό. Δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό σίγουρα. Για το ποια είναι καλύτερα δεν ξέρω. Απλά έχω την αίσθηση ότι τα 5450 είναι λίγο πιο χαμηλό μοντέλο. Ας ακούσουμε και άλλες γνώμες.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Τα 5450 απλα εχουν τα πισω ηχεια ασυρματα και εχουν αρκετα λιγοτερα RMS σε σχεση με τα Ζ5500. Κατα τα αλλα ειναι πολυ βολικα για καποιον που εχει τα φραγκα και δεν θελει να περνανε καλωδια μεσα απο τα ποδια του.
Heatspreader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Πραγματικά αυτό με τα καλώδιο δεν το καταλαβαίνω. Μου το λέει και ένας φίλος. Τα δύο αυτά καλώδια που πάνε στα πίσω ηχεία, περνάνε από ένα σημείο και τα δύο. Δεν χρειάζεται ούτε το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά, ούτε μέσα από τα πόδια σου. Τοίχο τοίχο τα περνάς και τα δύο μαζί! Σιγά το πράγμα δηλαδή!
yiannis2002s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 To Z-5450 ειναι σχεδόν καταργημένο μοντέλο της logitech.... Σαν δυνατοτητες ειναι ενα σκαλι κατω απο τα 5500.....
Heatspreader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Τα πίσω ηχεία λειτουργούν με μπαταρίες?
yiannis2002s Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Τα πίσω ηχεία λειτουργούν με μπαταρίες? Οχι αλλα με μπριζες! Οποτε ειναι χειροτερες 2 μπριζες απο 2 απλα καλωδια.... Οπως κ να εχει ειναι μοντελο που πλεον δεν παιζει, εκτος κ αν βρεθει πουθενα ξεχασμενο/ μεταχειρισμενο. Τελος οι δορυφοροι του εχουν ακομα χειροτερο ηχο απο των 5500.... Μακρια με λιγα λογια!
Heatspreader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Οπότε δεν γλιτώνεις από καλώδια... Όταν λες ότι έχουν ακόμα χειρότερο ήχο από τα z5500, δεν είσαι ευχαριστημένος από τα z5500?
yiannis2002s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Οπότε δεν γλιτώνεις από καλώδια...Όταν λες ότι έχουν ακόμα χειρότερο ήχο από τα z5500, δεν είσαι ευχαριστημένος από τα z5500? Δεν τα εχω τα Ζ5500 αλλα έχω ψάξει πάρα πολλα reviews και απόψεις για αυτα. Πασχουν στους δορυφορους τους + το ηχητικο αποτελεσμα ειναι λιγο ανομοιογενές με εντονα χαμηλα, μετρια μεσαία και χάλια twitters... Τα Ζ5450 ειναι ακομα πιο ασχημα στους δορυφορους του..... Αν ξεφύγουμε λιγο απο την κατηγορία ''ηχεια υπολογιστή'', τελικά δεν ειναι ότι καλυτερο, παρόλο το εντυπωσιακό sub, και τα χιλιάδες watts που δηλώνουν, και την THX ''πιστοποίηση''΄.... Αν μείνουμε στην κατηγορία αυτη (ηχεία υπολογιστή) τοτε ειναι απο τις καλύτερες προτάσεις, αλλα το κοστος τους αρκετό....
Heatspreader Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Η αλήθεια είναι ακόμα και εδώ κάποιοι χρήστες αναφέρουν αδύναμους δορυφόρους. Αυτό που καταλαβαίνω, λέγοντας και εσύ (αν και δεν τα έχεις ακούσει / σημαντικό αυτό) ότι έχουν ανομοιογενές αποτέλεσμα με έντονα χαμηλά είναι ότι δεν τα έχουν σετάρει σωστά. Για παράδειμα το Sub δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι στο max. Δύο έως τέσσερις γραμμές από το τέρμα είναι μια χαρά. Οι δορυφόροι είναι μονόδρομοι, δεν έχουν Twitters. Από πρίμα και μεσαία μία χαρά τα πάνε. Το μόνο μειονέκτημα και κατά τη γνώμη μου σοβαρή έλλειψη είναι ότι δεν έχουν Equalizer. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετές μεσαίες. Από τη στιγμή που έχει ρύθμιση για το Sub, άρα μπάσα, έπρεπε να έχει αντίστοιχη και για πρίμα/μεσαία. Τώρα για το αν αξίζουν, είναι κάτι που το έχω γράψει αρκετές φορές. Στα 300-400Ευρώ δεν υπάρχει αντίστοιχη καλύτερη πρόταση σε 5.1 σύστημα. Για 200-230Ευρώ που ίσως τα αγόρασαν κάποιοι όπως και εγώ, δεν υπάρχει κουβέντα. Imho.
yiannis2002s Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Τώρα για το αν αξίζουν, είναι κάτι που το έχω γράψει αρκετές φορές. Στα 300-400Ευρώ δεν υπάρχει αντίστοιχη καλύτερη πρόταση σε 5.1 σύστημα. Για 200-230Ευρώ που ίσως τα αγόρασαν κάποιοι όπως και εγώ, δεν υπάρχει κουβέντα. Imho. Συμφωνω οτι στα 200 ευρω θα ηταν ιδανικά! Οταν εγραψα για χαλια tweeters εννοούσα τις υψηλες, που λόγω οτι ειναι ενός δρόμου δεν τα καταφέρνουν ψηλά.... Για άλλη εναλλακτική το ψάχνω....Δυστυχώς δεν παίζουν πολλές προτάσεις σε αυτά τα χρήματα...
sozz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 εχει κανενας καμια ιδεα πως ξεβιδωνει το κεντρικο ηχειο?
skaios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 εχει κανενας καμια ιδεα πως ξεβιδωνει το κεντρικο ηχειο? Τι εννοεις πως ξεβιδωνει; Αν θες να το λυσεις πρεπει να βγαλεις την κολλα ασφαλειας που εχει
sozz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοεις πως ξεβιδωνει; Αν θες να το λυσεις πρεπει να βγαλεις την κολλα ασφαλειας που εχει ενοω για να το βαλω στον τοιχο δεν ειναι σαν κανονικη βιδα και δεν ξερω πως ξεβιδωνει
Heatspreader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Για να τα βάλεις στον τοίχο αυτό που έχεις να κάνεις είναι να στρέψεις τις βάζεις και απλά με μία βίδα που να ταιριάζει να τα βιδώσεις. Έτσι τα έχω στις βάσεις τους. Δες παρακάτω:
sozz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 δεν ειναι ετσι το κεντρικο ηχειο στα αλλα ειναι ετσι στο κεντρικο εχει μια βιδα για να το γυρισεις και δεν θελω να κρεμοντε τα κατω αλλα να το βγαλω και να τα βαλω να κοιτανε πρως τα πανω(εκει που γυρνας να κοιτα πανω κατω εχει μια βιδα αυτη αν ξερεις πως ξεβιδωνει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα