Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ηχεια των χ-540 τα εβαλεσ μαζι με με των ζ-5500 στο woofer των ζ-5500?

η και τα δυο woofer εχεις απλως δεν συνδεσες το ενα καλοδιο που δινει woofer-center των χ-540?

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν συνδέουμε αντιστάσεις παράλληλα, η τιμή της ολικής αντίστασης Roλ είναι μικρότερη από την τιμή της μικρότερης εκ των συμβαλλομένων αντιστάσεων: 1/Roλ = 1/R1 + 1/R2 + ... + 1/Rν . Επίσης υπάρχει και ο τύπος: Roλ=(R1*R2)/(R1+R2) σε περίπτωση που έχουμε μόλις δύο αντιστάσεις συνδεδεμένες παράλληλα. Οταν έχουμε δύο αντιστάσεις με την ίδια τιμή συνδεδεμένες παράλληλα, τότε η Rολ είναι ίση με R/2.

Πρόσεξε!!!

Δημοσ.

δλδ τ μπορει να γινει μεχρι τωρα δεν μου δημιουργησαν προβλημα...

---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:44 ----------

μεχρι τωρα δεν μου δημιουργηθηκε προβλημα ... δλδ τι μπορι να γινει?

Δημοσ.

Να κάψεις τον ενισχυτή φυσικά!

Όσο μικρότερη αντίσταση και ειδικά αν είναι κάτω από 4 Ω, είναι σχεδόν σαν βραχυκύκλωμα.

Ο κατασκευαστής έχει ορίσει να δουλεύει ο ενισχυτής στα 8 Ω. Ειδικά τέτοια συστήματα που δεν έχουν περιθώρια αναβάθμισης, δεν έχουν και περιθώρια ανοχών.

Ότι νομίζεις κάνε από εκεί και πέρα, απλά τουλάχιστον ξέρεις τι συμβαίνει.

Δημοσ.

..... με βαζεις σε σκεψεις αλλα το ιδιο δεν θα επρεπε να συμβαινει και με τουσ ενισχετες ... σε εκεινουσ μπορεισ να βαλεις οσα ηχεια θελεις η υπαρχει και εκει ενΑ οριο?

Δημοσ.

αλλα τα χ540 ( τα speakers μονο ) βγαζουν 45 watt λιγοτερα απο το ενα ηχειο των 5500 ... ( 62 wats ) ασε και που τα εχω στο surround (και φυσιολογικα δεν θα τραβανε τοσο πολυ ) διορθωσε με σε παρακαλω αν κανω λαθος γιται τα θελω τα ηχειακια μου....

Δημοσ.

Δεν έχουν σημασία τα Watt.

Δεν έχει σημασία σε ποιο κανάλι τα έχεις συνδέσει. Για όλα τα κανάλια ισχύει το ίδιο.

Σημασία έχει η Ωμική αντίσταση η οποία είναι χαμηλότερη από ότι έχει ορίσει ο κατασκευαστής.

Δημοσ.
Θα το ρυθμίσεις να στέλνει τον ήχο (bitstream) από την οπτική ίνα στα Ζ-5500 και την εικόνα μόνο από το HDMI.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση..:-)Μηπως μπορεις να μου πεις απο που γινεται αυτη η ρυθμιση?Δηλαδη να μπω καπου στο μενου του dvd και λεει bitstream?

Δημοσ.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση..:-)Μηπως μπορεις να μου πεις απο που γινεται αυτη η ρυθμιση?Δηλαδη να μπω καπου στο μενου του dvd και λεει bitstream?

Ανεξάρτητα από την μάρκα του DVD player σου το μενού με τις επιλογές που θα πρέπει να κάνεις θα πρέπει να μοιάζει με αυτό του βίντεο παρακάτω. Το output το βάζεις από εκει σε bitstream.

[ame]

[/ame]
Δημοσ.
Όταν συνδέουμε αντιστάσεις παράλληλα, η τιμή της ολικής αντίστασης Roλ είναι μικρότερη από την τιμή της μικρότερης εκ των συμβαλλομένων αντιστάσεων: 1/Roλ = 1/R1 + 1/R2 + ... + 1/Rν . Επίσης υπάρχει και ο τύπος: Roλ=(R1*R2)/(R1+R2) σε περίπτωση που έχουμε μόλις δύο αντιστάσεις συνδεδεμένες παράλληλα. Οταν έχουμε δύο αντιστάσεις με την ίδια τιμή συνδεδεμένες παράλληλα, τότε η Rολ είναι ίση με R/2.

Πρόσεξε!!!

LOL σαν τον Μπαρλικα τον καθηγητη της φυσικης μου στην δευτερα λυκειου ακριβως μιλησες.. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! :P

Δημοσ.

LOL σαν τον Μπαρλικα τον καθηγητη της φυσικης μου στην δευτερα λυκειου ακριβως μιλησες.. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! :P

ημαρτον οντως

heatspreader μηπως εισαι ηρακλειοτης και κανεις σε επαλ μαθημα για ηλεκτρονικους? :lol::lol:

Δημοσ.

γεια χαρα, πες μου αν τα πηρες τα ηχεια γιατι ειμαι μεταξυ των Z-5500 και Z-5450, αν τα πηρες εισαι ευχαριστημενος? και κατι αλλο, ποσα μετρα καλωδιο εχουν οι δορυφοροι που τους βαζουμε μακρια απο το subwoofer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...