Morticiangr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Άν θέλετε να δοκιμάσετε πως ακούγετε η μουσική στα ζ5500 πάρτε μια παιχνιδομηχανή(χβοχ 360,ps3) που να έχει optical out και συνδεστε στην με τα ηχεία.Πολύ απλό.Εγώ που το άκουσα ο ήχος είναι πιο καλός απο αναλογική σύνδεση.Το μόνο κακό είναι οτι τα logitech έχουν μόνο μια optical είσοδο.Η αντιστοιχη έκδοση που είχαν βγάλει αλλα με ασύρματους δορυφόρους είχε 2.Κατα άλλα είναι μια χαρά τα ηχεία.Όλος ο κόσμος τα έχει.Και με το ps3 blue ray ταινίες με THX και uncompressed ήχο είναι κορυφή!.
yiannis2002s Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μια τελευταία απορία: Tα Logitech Z-5500 vs EDIFIER DA 5000 PRO http://www.syncom.gr/pegasus/products01/show00.php?code=2859&pcode=SHOW_PROD2859 http://www.dot-media.gr/images/htmlarea/T3%20DA%205000%20PRO%20_2.jpg Εχει κανείς άποψη? Ειδα αρκετά καλά σχολια για τα δευτερα, και με τιμη στα 180 ευρω φαίνονται δελεαστικά.... Το μόνο κακό για οσους δεν έχουν χώρο -όπως κ εγω- είναι πως οι δορυφόροι ειναι πιο μεγάλοι (ισως καλυτεροι ηχητικά...)
nem52 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ναιαλλα στο hdmi αν ειναι πολυ μακρυ και πολυ μουφα τοτε δε θα παιζει καθολου αυτο τυχαινει κατι φορες Δεν ξερω για το optical...Παντως ολα τα υπολοιπα καλωδια τα οποια χρησιμοποιουν μια βασικη αρχη της φυσικης που ειναι η μεταφορα ηλεκρονιων για την δημιουργια ηλεκτρικου σηματος... παει στο οσο καλυτερο το καλωδιο τοσο καλυτερα το αποτελεσμα πολυ απλα διοτι δεν εχουν ολα τα μεταλλα την ιδια συμπεριφορα..
Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξερω για το optical...Παντως ολα τα υπολοιπα καλωδια τα οποια χρησιμοποιουν μια βασικη αρχη της φυσικης που ειναι η μεταφορα ηλεκρονιων για την δημιουργια ηλεκτρικου σηματος... παει στο οσο καλυτερο το καλωδιο τοσο καλυτερα το αποτελεσμα πολυ απλα διοτι δεν εχουν ολα τα μεταλλα την ιδια συμπεριφορα.. ναι,τα αλλα καλωδια που ειναι αναλογικα ναι οσο καλυτερο καλωδιο τοσο καλυτερο σημα,αλλα οι διαφορες ειναι πολυ μικρες το Hdmi ειναι ψηφιακο,ειτε παιζει ειτε δε παιζει...
sozz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μια τελευταία απορία:Tα Logitech Z-5500 vs EDIFIER DA 5000 PRO http://www.syncom.gr/pegasus/products01/show00.php?code=2859&pcode=SHOW_PROD2859 http://www.dot-media.gr/images/htmlarea/T3%20DA%205000%20PRO%20_2.jpg Εχει κανείς άποψη? Ειδα αρκετά καλά σχολια για τα δευτερα, και με τιμη στα 180 ευρω φαίνονται δελεαστικά.... Το μόνο κακό για οσους δεν έχουν χώρο -όπως κ εγω- είναι πως οι δορυφόροι ειναι πιο μεγάλοι (ισως καλυτεροι ηχητικά...) τα z-5500 ειναι καλυτερα απο αυτα με τα s-550 μπορεις να τα συγκρινεις αλλα δεν τα φαιρνουν στα ελληνικα καταστηματα
Heatspreader Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 οτι ενταση να ειναι ακομα και μηδεν αρκει να ειναι ανοιχτο οταν λες εισοδο?αναλογικα 5.1 τα εχω αλλα και 2.1 να το κανω παλι το κεντρικο κανει το ιδιο θορυβο οπως οταν βαλεις boost αλλα πολυ πολυ σιγανο χωρις μουσικη Δοκίμασα και στα δικά μου να ακούσω κάτι, αλλά δεν... Κάτι άλλο συμβαίνει. Κοίταξε τα καλώδια σου. 1)Αξίζουν όντως τα 300 ευρώ που κάνουν ή ενα home cinema πχ samsung/sony στα ιδια χρήματα θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα? 1) Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι ίσο ή καλύτερο. Στα 450-500 Ευρώ +++ το κουβεντιάζουμε. 2)Aν τα συνδέσω με spdif στην μητρική απευθείας θα έχω το ίδο αποτέλεσμα με το να τα συνδέσω σε μια pci κάρτα ήχου (πχ Xonar DG ή DX)? Σιγουρα θα ακουσεις διαφορα απο την onboard καρτα της μητρικης με μια καρτα ηχου. Πιο καθαρο χωρις παρασιτα κ θορυβους ηχο ισως κ πιο δυνατο. 2) Θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν αποκωδικοποιεί τίποτα η κάρτα, αποκωδικοποιούν τα ηχεία. Διαφορά υπάρχει σε όλα αυτά που λέει ο φίλος skaios όταν μιλάμε για αναλογικές συνδέσεις, RCA. Καλές κάρτες ήχου για Home χρήση σε SPDIF σύνδεση, δεν χρειάζονται.
yiannis2002s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 1) Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι ίσο ή καλύτερο. Στα 450-500 Ευρώ +++ το κουβεντιάζουμε. 2) Θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν αποκωδικοποιεί τίποτα η κάρτα, αποκωδικοποιούν τα ηχεία. Καλές κάρτες ήχου για Home χρήση σε SPDIF σύνδεση, δεν χρειάζονται. Thanks φιλε για την απαντηση και για το 2) με τα οσα εχω διαβάσει εκει καταλήγω κ εγω!
iakinthos8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Έχει κάνεις την ASUS XONAR DX μαζί με Z-5500 και να του δουλεύουν καλά;
apoxa2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Kαλησπερα παιδια..Εχω ενα προβλημα..Αγορασα blue-ray player εξωτερικο αυτο εδω: http://www.electric-plus.gr/product.php?productid=17656 και το συνεδεσα πανω στα ηχεια z-5500 με οπτικη ινα κανονικα..Οταν βαζω ταινια να παιξει μου βγαζει stereox2 και stereo αλλα με τιποτα dts η dolpy digital.Oταν τα συνδεω στον υπολογιστη παλι με οπτικη ινα παιζει κανονικα ηχο dts και dolpy digital.Ειναι καποια ρυθμιση?Τι μπορω να κανω?
overclocker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Θα το ρυθμίσεις να στέλνει τον ήχο (bitstream) από την οπτική ίνα στα Ζ-5500 και την εικόνα μόνο από το HDMI.
tsexos444 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 παιδια εδω και 2 μηνες ειμαι και εγω ενας κατοχοσ τον logi 5500. εχω συνδεσει πανω και τα x-540 (τους δορυφορουσ μονο ) και τουσ εβαλα στα surround και εχω απιστευτω ηχο κΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙ ΚΑΙ σε ποιοτιτα... τ λετε μπορει ν δημιουργησει προβλημα αυτο? και επισις πωσ μορω να τα συνδεσω με οπτικι ινα στο pc ?
sozz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 χειροτερα τα κανεις απο οτι καλυτερα βγαλετα και ασε σκετα τα ζ-5500 δεν γινεται να εχεις οπτικη ινα και αναλογικη
tsexos444 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 οκ αλλα γιατι να βγαλω τα χ-540 αφου πιανουν και αυτα τελειο ηχο και ειδικα τισ ψιλες ... τα ζ 5500 τ εβαλα ολα (εκτοσ center) front και μου φαινονται μια χαρα
Ntinaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 μια σκατουλα ακους σορρυ κιολας αν εισαι ευχαριστημενος οκ αλλα αυτο το πραγμα δεν ειναι ηχος,μονο ενταση σαν τους καγκουρες με τα αυτοκινητα με τα 8 sub
Heatspreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 παιδια εδω και 2 μηνες ειμαι και εγω ενας κατοχοσ τον logi 5500. εχω συνδεσει πανω και τα x-540 (τους δορυφορουσ μονο ) και τουσ εβαλα στα surround και εχω απιστευτω ηχο κΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙ ΚΑΙ σε ποιοτιτα... τ λετε μπορει ν δημιουργησει προβλημα αυτο? και επισις πωσ μορω να τα συνδεσω με οπτικι ινα στο pc ? Φυσικά και θα δημιουργήσει πρόβλημα. Ρίχνεις την αντίσταση και ζορίζεις τον ενισχυτή. Αν είναι 8ohm τα ηχεία που έβαλες ρίχνεις την αντίσταση στα 4 Ohm. Φοβάμαι μήπως είναι λιγότερο από 8Ohm μυρίσει σύντομα σουβλάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα