Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά έχω μια απορία, θέλω να πάρω ομοαξονικό καλώδιο και οπτικη ινα για τα ηχεία αλλά δεν ξέρω που κυμαίνονται οι τιμές και τι παίζει με την ποιότητα , ξέρει κάνεις;;;

Ομοαξονικό ή οπτική ίνα θέλεις να πάρεις?

Οπτική ίνα

Coaxial Cable

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ομοαξονικό ή οπτική ίνα θέλεις να πάρεις?

Οπτική ίνα

Coaxial Cable

στο λίνκ με τις οπτικές ινες που μου'στειλες, τι διαφορά εχει αυτη

απο αυτή

;;

Δημοσ.
στο λίνκ με τις οπτικές ινες που μου'στειλες, τι διαφορά εχει αυτη

απο αυτή

;;

Φαντάζομαι ότι είναι θέμα ποιότητας και μάρκας.

Μην πάρεις αυτό με τα 7€ αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να δώσεις και 40€, εγώ πήρα αυτό και κάνει μια χαρά την δουλεία του.

Δημοσ.
υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα οταν μιλαμε για οπτικη ινα?

εγω ξέρω οτι δεν υπάρχει διαφορα στην ποιότητα τωρα τι να σου πω δεν ειμαι και ειδικός

Δημοσ.

το ψηφιακο σημα η παιζει η δε παιζει

οποτε απο τη στιγμη που θα συνδεσει το καλωδιο πανω και εχει ηχο τοτε ειναι οκ

οποτε θα παρει το πιο φτηνο

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ειμαι σε σκέψεις για αγορα των Ζ-5500, με λιγό ψάξιμο σε μαγαζιά και forums μοιάζουν με μονόδρομο για κατι καλό σε 5.1 ήχο στο pc..

Εχω 2 βασικές απορίες:

1)Αξίζουν όντως τα 300 ευρώ που κάνουν ή ενα home cinema πχ samsung/sony στα ιδια χρήματα θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα?

2)Aν τα συνδέσω με spdif στην μητρική απευθείας θα έχω το ίδο αποτέλεσμα με το να τα συνδέσω σε μια pci κάρτα ήχου (πχ Xonar DG ή DX)?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :-)

Δημοσ.

Απο προσωπικη εμπειρια εχω να πω πως τα ηχεια ειναι πολυ καλα για entry level. Ειναι η καλυτερη επιλογη για ηχεια pc και πολυ καλυτερα απο home cinema ηχεια που κοστιζουν και παραπανω.

Ειναι αρκετα χρονια στην αγορα θα τα ευχαριστηθεις τοσο σε παιχνιδια οσο κ σε ταινιες. Τωρα οσο για μουσικη ειναι καλα για αρχη αλλα αργοτερα που θα αρχιζεις να το ψαχνεις το θεμα θα δεις οτι υστερουν.

Το sub ειναι πολυ δυνατο, εχουν πολλες ρυθμισεις και επιλογες και χρηστικο το τηλεχειριστηριο.

Σιγουρα θα ακουσεις διαφορα απο την onboard καρτα της μητρικης με μια καρτα ηχου. Πιο καθαρο χωρις παρασιτα κ θορυβους ηχο ισως κ πιο δυνατο.

Συμβουλη μου αν τα βρεις σε καλη τιμη τσιμπα τα (μεχρι 350 €)

Δημοσ.
Σιγουρα θα ακουσεις διαφορα απο την onboard καρτα της μητρικης με μια καρτα ηχου. Πιο καθαρο χωρις παρασιτα κ θορυβους ηχο ισως κ πιο δυνατο.

Συμβουλη μου αν τα βρεις σε καλη τιμη τσιμπα τα (μεχρι 350 €)

Ωραία! :-)

Τα βρήκα στα 300 ακρβως + 6ατοκες σε κεντρικό μαγαζι που δεν το βγαζει το skroutz!

Οσο για τη συνδεση με ολα οσα εχουν γραφτει, κατάλαβα πως όλη τη δουλεια την κάνει ο ενισχυτής των ηχείων, κ οχι η καρτα του pc, εφοσον το σήμα απο το pc φευγει ψηφιακό...

Οπότε παω κ για κάρτα ε? Με την Xonar DG, που ειναι κ οικονομικη θα ειμαι ΟΚ?

Και αύτη μετα με optical με τα ηχέια?

Δημοσ.

Δεν εχεις καταλαβει σωστα αλλη δουλεια κανει η καρτα ηχου κ αλλη ο ενισχυτης. Δεν εχει καμια σχεση που ειναι ψηφιακο το σημα. Επισης δεν επιβαλλεται να παρεις καρτα ηχου ακου τα πρωτα ετσι κ μετα παιρνεις κ μια καρτουλα.

Την xonar DG δεν την ξερω εγω εχω την xonar DX και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Δημοσ.

εγω σε αναλογικη συνδεσει εχω ακουση τεραστια διαφορα απο την onboard

οποτε αν τα παρεις παρε και μια καρτα ηχου

για οπτικη ινα δεν εχω προσπαθισει επειδη εχω δει πως αν εχεις παρει μια σχετικα καλη καρτα ηχου ειναι καλυτερα να την συνδεσεις αναλογικα απο οτι ψηφιακα

δεν ξερω απο αυτα αλλα απο οτι θυμαμαι την αποκωδικοποιησει του σηματος με ψηφιακη συνδεση την κανει μεσα στα ζ-5500(δεν ξερω που παει και πως λεγεται)

ενω με αναλογικη την κανει η καρτα ηχου και την στελνει μετα αναλογικα στα ζ-5500 οποτε και καλυτερη αποκωδικοποιησει

κατι τετοιο τελος παντων περιμενε και αλλη γνωμη για να σιγουρευτεις αν ειναι σωστο η οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...