Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ολο προβληματα ακουω με την σειρα Z της logitech WTF?
Heatspreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ολο προβληματα ακουω με την σειρα Z της logitech WTF? Προβλήματα παρουσιάζονται επειδή υπάρχουν πολλά στην αγορά. Βέβαια δεν είναι πρόβλημα το "ζζζζζζζζζζ" που ακούει ο φίλος, απλά πολύ αντί να ακούνε μουσική, βγάζουν από τη μύγα ξύγκι.
PETERANOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 παιδια μια ερωτηση οταν ειναι ανοιχτα τα ηχεια απο πισω ακουγετε ενα ζζζζζζζζζ τα εχω βγαλει ολα αλλα τιποτα και σκετο το woofer στο ρευμα με το που πατω το κουμπι στο on ακουγετε ζζζζζζζζζ ηερετε τι μπορει να φταιει?το εχω αλλαξει και μπριζα ΥΓοταν ακουω μουσικη ειναι μια χαρα λετε να τα παρω στα χερια σε λιγο καιρο? ΥΓ2 δεν θυμαμαι να το εκανε παλια Την πρίζα (τον Z-5500) την βάζεις κατευθείαν στον τοίχο η μεσολαβεί πολύμπριζο? Αν μεσολαβεί πολύμπριζο βγάλτο και βάλτο κατευθείαν στον τοίχο! Ολο προβληματα ακουω με την σειρα Z της logitech WTF? Κανένα πρόβλημα δεν έχουν τα Ζ!!!! Βέβαια δεν είναι πρόβλημα το "ζζζζζζζζζζ" που ακούει ο φίλος, απλά πολύ αντί να ακούνε μουσική, βγάζουν από τη μύγα ξύγκι. Είναι πολύ εκνευριστικό το ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!!!!!
sozz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 μεσολαβει πολυμπριζο θα δοκιμασω μετα χωρις πολυμπριζο αυτο το ζζζζζζ το κανει οταν εχω ανοιχτο το κουμπι και ειχα δοκιμασει να τα βγαλω ολα και να ειναι μονο στο πολυμπριζο και το εκανε ΥΓκανει και ενα σσσσσσσσσ στο κεντρικο ηχειο οταν το εχω ανοιχτο τα ηχεια απο το κουμπι με τα ακουστικα και αμα το παω στο boost 11 κανει ακομα ποιο δυνατα πιστευω να βγαλατε νοημα Προβλήματα παρουσιάζονται επειδή υπάρχουν πολλά στην αγορά.Βέβαια δεν είναι πρόβλημα το "ζζζζζζζζζζ" που ακούει ο φίλος, απλά πολύ αντί να ακούνε μουσική, βγάζουν από τη μύγα ξύγκι. δεν καταλαβα τι ενοεις καντο ποιο λιανα ---------- Προσθήκη στις 13:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:51 ---------- Είναι πολύ εκνευριστικό το ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!!!!! δεν κανει ζζζζζζζ στα ηχεια αλλα στο woofer αν πας πολυ κοντα και δεν ακουγετε τιποτα οταν ακους μουσικη δεν το καταλαβαινεις μονο αν εισαι διπλα στο woofer πχ το pc κανει μεγαλυτερο θορυβο απο ζζζζζ αλλα λεω μηπως ειναι κανενα προβλημα να το παω στο πλαισιο μην το παρω στα χερια ---------- Προσθήκη στις 15:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:52 ---------- το εβαλα και σε αλλη μπριζα αλλα τιποτα οσοι τα εχουν ας πανε πολυ κοντα στο woofer(καλο θα ειναι να μην εχουν αλλο θορυβο γιατι εκλεισα το pc για να το ακουσω) και ας δειτε αν το κανει και εσας ειναι σαν ενα ζζζζ οπως κανουν τα ψυγια αλλα σε μικροτερο θορυβο και βαλτε το boost στο 11 να μου πειτε αν κανει το κεντρικο σας τιποτα σσσσσσ
Heatspreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Φυσικά και αν δυναμώσω τα ηχεία σχεδόν στο τέρμα θα ακούσω θόρυβο, ιδιαίτερα από το κεντρικό.
sozz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Φυσικά και αν δυναμώσω τα ηχεία σχεδόν στο τέρμα θα ακούσω θόρυβο, ιδιαίτερα από το κεντρικό. οποτε δεν ειναι μονο σε εμενα αυτο ε? τωρα ετσι οπως τα εχεις κανονικα ακους τιποτα σσσσ αλλα απο πολυ κοντα? ΥΓμε εχει ποιασει αυτο τωρα γιατι εφαγε 2 διακοπες ρευματος και λεω μηπως εγινε απο αυτο
Heatspreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Σε τι ένταση και σε ποια είσοδο να το δοκιμάσω? Προφανώς χωρίς μουσική...
sozz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Σε τι ένταση και σε ποια είσοδο να το δοκιμάσω?Προφανώς χωρίς μουσική... οτι ενταση να ειναι ακομα και μηδεν αρκει να ειναι ανοιχτο οταν λες εισοδο?αναλογικα 5.1 τα εχω αλλα και 2.1 να το κανω παλι το κεντρικο κανει το ιδιο θορυβο οπως οταν βαλεις boost αλλα πολυ πολυ σιγανο χωρις μουσικη
djkris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε μένα. Είναι ολοκαίνουρια τα Ζ5500. Tα έχω συνδεδεμένα με ένα Xtreamer Media Player με optical. Έβαλα να δώ το INVICTUS, σε Dolby Digital, και στις σκηνές που υπήρχε απόλυτη σιωπή, το βουητό ακουγότανε, χωρίς όμως να γίνεται ενοχλητικό. Εννοείται σε σκηνές με πιό πολλά εφέ, ήχους περιβάλλοντος, κτλ, δεν διακρίνεται το παραμικρό. Σε standby, μόνο τα ηχεία αναμένα, δεν ακούγεται τίποτα. Όταν ενεργοποιώ το Xtreamer, τότε το βουητό επανέρχεται. Να σημειωθεί ότι είδα άλλες 3-4 ταινίες και μερικές σειρές, χωρίς να ξανακουστεί το βουητό... Σήμερα όμως πάλι το άκουσα! Τί να πώ; Επαναλαμβάνω, ότι για να το προσέξει κανείς, πρέπει να καταβάλει προσπάθεια. Αν το ακούσω όμως μια φορά, μετά το προσέχω συνεχώς... Έχω γράψει και στην Logitech, στο forum της αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη κανείς.
sozz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ευτυχως εμενα δεν ακουγετε μονο αν σκυψεις και πας κοντα στο woofer αλλα ειχα την ατυχια να το ακουσω και ειναι λιγο σπαστικο να ξερεις οτι κατι δεν παει καλα
iakinthos8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 και εγω οταν παω κοντα στα ηχεια ακουω ενα φφφφφφ και το χειροτερο δεν μπορω να ακουσω 5,1 ηχο δεν ξερω γιατι αλλα οταν το βαζω στο 6 Ch Direct μου ακουγονται ολα τα ηχεια εκτος απο το πισω δεξια αν το βαλω ομως στο stereo ακουγονται όλα.Εχω κανει και το test στο 6 Ch Direct και ακουγεται ο θορυβος απο το πισω δεξια, δεν ξερω μηπως φταιει και η καρτα ηχου μου Asus Xonar DX, Οποιος ξερει ας μου πει και εμενα
kazantzidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εμενα δεν ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ. το εχω επανω σε πολυμπριζο με προστασια απο κεραυνους, απο πτωσεις τασης κτλ και ειναι ολα καλα. Τα δικα μου δεν εχουν κουμπι On/off αλλά το σήμα των ακουστικών. Εσας που κανουν τετοιο θορυβο έχετε κουμπι On/off ή oxi?
djkris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εμένα έχει το κουμπί των ακουστικών. Είπαμε, ακούγεται μόνο σε στιγμής απόλυτης σιωπής και όχι πάντα - στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον. Και πάλι, μερικές φορές πρέπει να βάλω το αυτί μου δίπλα στο woofer. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορώ να απολαύσω μια ταινία, αλλά να ξέρουμε π.χ. να μην γίνει εντονότερο...
sozz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι κάτι που με απασχολεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορώ να απολαύσω μια ταινία, αλλά να ξέρουμε π.χ. να μην γίνει εντονότερο... για αυτο το λεω μην τα παρω στα χερια σε λιγο καιρο... και εγω αυτα με τα ακουστικα εχω
iakinthos8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά έχω μια απορία, θέλω να πάρω ομοαξονικό καλώδιο και οπτικη ινα για τα ηχεία αλλά δεν ξέρω που κυμαίνονται οι τιμές και τι παίζει με την ποιότητα , ξέρει κάνεις;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα