Heatspreader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλό είναι να τα κλείνεις από πίσω αν έχει την υπομονή.
sozz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 καει παρα πολυ αν δεν το κλεισεις απο πισω (η εμενα ειναι προβληματικα ) γτ αν το αφισω πχ μια νυχτα πισω η ψυκτρα ζεματαει λιγο ενω αν το κλεισω απο το woofer ειναι παγωμενο
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ζεματαει λιγο Δεν γίνεται αυτό. Ή θα ζεματάει ή θα είναι λίγο ζεστό.
tarantules Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά, ξέρεις κανείς αν στη παρακάτω βάση μπορεί να μπει ηχείο από τα Z-5500?http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?cPath=338_116&products_id=3605 Εγώ όταν πρωτοπήρα τα Ζ5000 επειδή θα τα έβαζα στο σαλόνι,αγόρασα 4 βάσεις Skymaster 2700 στις οποίες κατασκεύασα μηχανισμό ώστε να βιδώνουν πάνω τα ηχεία και να μπορείς να ρυθμίσεις την κλίση τους. Το έκανα αυτό γιατί από τη μάνα τους τα ηχεία αν τα βάλεις σε μια επίπεδη επιφάνεια κοιτάνε προς τα πάνω και εγώ ήθελα να κοιτάνε στο ύψος του αφτιού. Αν έχεις τις βάσεις στο 1,5 μέτρο ύψος και κάθεσαι στον καναπέ , τα ηχεία πρέπει να κοιτάνε προς τα κάτω αν θες να στοχεύουν το αφτί. Τώρα γιατί η Logitech έκανε τις βάσεις κολητές χωρίς περιθώρια ρύθμισης μόνο αυτή γνωρίζει.Ελπίζω στο επόμενο μοντέλο να μην κάνει την ίδια κοτσάνα.... Πάντως νομίζω οτι δεν μπορείς να βρεις βάσεις που να μην χρειάζεται κάπου να επέμβεις και απλά να τα βιδώσεις.Τουλάχιστον όχι τα συγκεκριμένα
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Αυτό έχω καταλάβει και εγώ... Κάτι τέτοιο θα κάνω πάντως. http://forums.logitech.com/t5/Speaker-General-Discussion/Speaker-Stands-anyone/m-p/37962/page/7?view=by_date_ascending Παράγγειλα τις παρακάτω και θα κάνω κάποια πατέντα ακριβώς για τον λόγω που περιγράφεις παραπάνω. http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19963&cat=324&page=1
sozz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δεν γίνεται αυτό. Ή θα ζεματάει ή θα είναι λίγο ζεστό. :p:p Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Heatspreader Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τελικά κάτι κατάφερα με τις βάσεις των ηχείων. Με ένα φιλαράκι κοιτάξαμε διάφορες περιπτώσεις βάσεων στο Internet και κάναμε το παρακάτω: Αγόρασα τις παρακάτω βάσεις. Όπως βλέπετε η τιμή τους είναι πολύ χαμηλή. http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19963&cat=324&page=1 Αλλάζει βέβαια λίγο το πάνω μέρος. Βιδώθηκε άσπρο πλεξιγκλάς, όπως μπορείτε να δείτε σαν τη βάση των ηχείων. Κάπως έτσι είναι το τελικό αποτέλεσμα της βάσης. Έτσι βιδώνονται τα ηχεία πάνω στις βάσεις. Φυσικά τα ποδαράκια των ηχείων έχουν γυρίσει ανάποδα για να μπει σωστά η βάση. Με μία βίδα και ένα παξιμάδι το τα ποδαράκια του ηχείου στηρίζονται στο άσπρο πλέξι, το οποίο στηρίζεται στις γκρι πλαστικές βάσεις των ηχείων. Επίσης τα καλώδια περνάνε μέσα από τις βάσεις. Τα ηχεία με τις βάσεις τους... Από μία πιο κοντινή ματιά.
tarantules Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ωραία πατέντα... Εγώ στις δικές μου βάσεις τις έφτοιαξα να ρυθμίζεται και η κλίση τους.Αν και ψιλοάχρηστο γιατί μετά από τη ρύθμιση δεν ξαναχρειάζεται να αλλάξεις την κλίση τους.Το μόνο καλό είναι οτι αν χρειαστώ να αλλάξω χώρο μπορώ να το ρυθμίσω εκ νέου σύμφωνα με τα νεα δεδομένα. Αύριο εαν θες μπορώ να ποστάρω 1-2 photos
Heatspreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ!!! οκ θα περιμένω για φωτο σου!!
hackertom Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά θα ήθελα και εγώ τα φώτα σας σε ένα θεματάκι που έχω...· Έχω τα 5500 εδώ και ένα χρόνο...·Θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα ηχεία παίρνουν κάποιο έξτρα ενισχητή...·θέλω να βρώ ένα δοκιμασμένο ενισχυτή ώστε να φτάνει τα 5500 στα όρια τους και χωρίς να υπάρχουν πιθανότητες να καούν...·
Nik.K Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Θεωρητικα δεν εχουν προβλημα να παρουν ενισχυτη αλλο, απλα θα καουν στο τσακ μπαμ.
iakinthos8 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μπαίνει...? Τώρα ναι .Επέστρεψα μετα απο πολύ καιρό, συγνώμη που δεν απάντησα αλλα κατι η αναβάθμιση στο pc κατι το σχολείο δεν ειχα χρόνο
sozz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 παιδια μια ερωτηση οταν ειναι ανοιχτα τα ηχεια απο πισω ακουγετε ενα ζζζζζζζζζ τα εχω βγαλει ολα αλλα τιποτα και σκετο το woofer στο ρευμα με το που πατω το κουμπι στο on ακουγετε ζζζζζζζζζ ηερετε τι μπορει να φταιει?το εχω αλλαξει και μπριζα ΥΓοταν ακουω μουσικη ειναι μια χαρα λετε να τα παρω στα χερια σε λιγο καιρο? ΥΓ2 δεν θυμαμαι να το εκανε παλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα