Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καει παρα πολυ αν δεν το κλεισεις απο πισω (η εμενα ειναι προβληματικα :P )

γτ αν το αφισω πχ μια νυχτα πισω η ψυκτρα ζεματαει λιγο ενω αν το κλεισω απο το woofer ειναι παγωμενο

Δημοσ.
Παιδιά, ξέρεις κανείς αν στη παρακάτω βάση μπορεί να μπει ηχείο από τα Z-5500?

http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?cPath=338_116&products_id=3605

:rolleyes:

Εγώ όταν πρωτοπήρα τα Ζ5000 επειδή θα τα έβαζα στο σαλόνι,αγόρασα 4 βάσεις Skymaster 2700 στις οποίες κατασκεύασα μηχανισμό ώστε να βιδώνουν πάνω τα ηχεία και να μπορείς να ρυθμίσεις την κλίση τους.

Το έκανα αυτό γιατί από τη μάνα τους τα ηχεία αν τα βάλεις σε μια επίπεδη επιφάνεια κοιτάνε προς τα πάνω και εγώ ήθελα να κοιτάνε στο ύψος του αφτιού.

Αν έχεις τις βάσεις στο 1,5 μέτρο ύψος και κάθεσαι στον καναπέ , τα ηχεία πρέπει να κοιτάνε προς τα κάτω αν θες να στοχεύουν το αφτί.

Τώρα γιατί η Logitech έκανε τις βάσεις κολητές χωρίς περιθώρια ρύθμισης μόνο αυτή γνωρίζει.Ελπίζω στο επόμενο μοντέλο να μην κάνει την ίδια κοτσάνα....

Πάντως νομίζω οτι δεν μπορείς να βρεις βάσεις που να μην χρειάζεται κάπου να επέμβεις και απλά να τα βιδώσεις.Τουλάχιστον όχι τα συγκεκριμένα

Δημοσ.

Αυτό έχω καταλάβει και εγώ...

Κάτι τέτοιο θα κάνω πάντως.

http://forums.logitech.com/t5/Speaker-General-Discussion/Speaker-Stands-anyone/m-p/37962/page/7?view=by_date_ascending

Παράγγειλα τις παρακάτω και θα κάνω κάποια πατέντα ακριβώς για τον λόγω που περιγράφεις παραπάνω.

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19963&cat=324&page=1

Δημοσ.
Δεν γίνεται αυτό. Ή θα ζεματάει ή θα είναι λίγο ζεστό. :P

:P:p:p

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Τελικά κάτι κατάφερα με τις βάσεις των ηχείων. Με ένα φιλαράκι κοιτάξαμε διάφορες περιπτώσεις βάσεων στο Internet και κάναμε το παρακάτω:

Αγόρασα τις παρακάτω βάσεις. Όπως βλέπετε η τιμή τους είναι πολύ χαμηλή.

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19963&cat=324&page=1

Αλλάζει βέβαια λίγο το πάνω μέρος.

Βιδώθηκε άσπρο πλεξιγκλάς, όπως μπορείτε να δείτε σαν τη βάση των ηχείων.

005.jpg

004.jpg

Κάπως έτσι είναι το τελικό αποτέλεσμα της βάσης.

007.jpg

006.jpg

Έτσι βιδώνονται τα ηχεία πάνω στις βάσεις.

Φυσικά τα ποδαράκια των ηχείων έχουν γυρίσει ανάποδα για να μπει σωστά η βάση.

012.jpg

013.jpg

014.jpg

Με μία βίδα και ένα παξιμάδι το τα ποδαράκια του ηχείου στηρίζονται στο άσπρο πλέξι, το οποίο στηρίζεται στις γκρι πλαστικές βάσεις των ηχείων.

Επίσης τα καλώδια περνάνε μέσα από τις βάσεις.

0159.jpg

0160.jpg

Τα ηχεία με τις βάσεις τους...

003.jpg

008.jpg

009.jpg

Από μία πιο κοντινή ματιά.

0161.jpg

0162.jpg

0163.jpg

0164.jpg

0166.jpg

Δημοσ.

Ωραία πατέντα...

Εγώ στις δικές μου βάσεις τις έφτοιαξα να ρυθμίζεται και η κλίση τους.Αν και ψιλοάχρηστο γιατί μετά από τη ρύθμιση δεν ξαναχρειάζεται να αλλάξεις την κλίση τους.Το μόνο καλό είναι οτι αν χρειαστώ να αλλάξω χώρο μπορώ να το ρυθμίσω εκ νέου σύμφωνα με τα νεα δεδομένα.

Αύριο εαν θες μπορώ να ποστάρω 1-2 photos

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα και εγώ τα φώτα σας σε ένα θεματάκι που έχω...·

Έχω τα 5500 εδώ και ένα χρόνο...·Θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα ηχεία παίρνουν κάποιο έξτρα ενισχητή...·θέλω να βρώ ένα δοκιμασμένο ενισχυτή ώστε να φτάνει τα 5500 στα όρια τους και χωρίς να υπάρχουν πιθανότητες να καούν...·

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μπαίνει...?

Τώρα ναι :lol: .Επέστρεψα μετα απο πολύ καιρό, συγνώμη που δεν απάντησα αλλα κατι η αναβάθμιση στο pc κατι το σχολείο δεν ειχα χρόνο

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση οταν ειναι ανοιχτα τα ηχεια απο πισω ακουγετε ενα ζζζζζζζζζ

τα εχω βγαλει ολα αλλα τιποτα και σκετο το woofer στο ρευμα με το που πατω το κουμπι στο on ακουγετε ζζζζζζζζζ ηερετε τι μπορει να φταιει?το εχω αλλαξει και μπριζα

ΥΓοταν ακουω μουσικη ειναι μια χαρα λετε να τα παρω στα χερια σε λιγο καιρο?

ΥΓ2 δεν θυμαμαι να το εκανε παλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...