Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξερεις ποια ειναι τα πλεονεκτηματα σε σχεση με την direct input?τι κερδιζω περισσοτερο δλδ

Φυσικά καμία απώλεια σήματος.

Δεν χρειάζεται να κάνεις ρυθμίσεις στον ήχο.

Καλύτερη ποιότητα.

Κάποιοι έχουν αναφέρει ότι με direct, έχει περισσότερη ένταση βέβαια.

Καλησπερα παιδια...εγω εχω ηχεια 5.1 τα οποια συνδεονται οπως ολα νομιζω με 3 mini jack στην καρτα ηχου...υπαρχει καποιος τροπος με ανταπυορα φανταζομαι που να μου επιτρεπει τν συνδεση με οπτικη ινα???

Δεν γίνεται αυτό, όπως είπε και ο φίλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οταν βλεπω ταινια υπαρχει καμια καλυτερη επιλογη στην direct?Π.χ εγω το εχω στο 6ch direct.τα αλλα τα music kai movie effect και δεν τα χρησιμοποιω.αξιζουν πουθενα αυτα?

ναι ρε συ γιατί όταν άνοιξα το θέμα με ξεκίνησε πρίν 4 σελίδες και νόμισα οτι ήταν τα τελευταία ποστ.. και απάντησα σε κάτι που είχε ήδη συζητηθεί :)

παιδια αγορασα την asus xonar DX (δεν εχει ερθει ακομα σε καμια ωρα υπολογιζω οτι θα ερθει) και νομιζω οτι θα εχω ενα προβληματακι...εχω μονο μια pci-e και μια pci-x και δυο pci και η καρτα γραφικων πιανει τον χώρο για την pci-e ,η καρτα ηχου που θα μπει;;

21092010479.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Παιδιά, ξέρεις κανείς αν στη παρακάτω βάση μπορεί να μπει ηχείο από τα Z-5500?

http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?cPath=338_116&products_id=3605

:rolleyes:

Γειά σας παιδιά! Πρώτο μου post στο insomnia, αν και έχω επισκεφτεί την σελίδα πολλές φορές για θέματα τεχνολογίας.

Δηλώνω ευτυχής κάτοχος των Ζ5500. Εδώ και ένα χρόνο τα είχα βρεί μεταχειρισμένα στο γερμανικό amazon για 170€(!) συν τα μεταφορικά. Το σύστημα δούλευε τέλεια, αλλά βέβαια δεν έχω και ΤΙΣ τρελές απαιτήσεις (μικρό δωμάτιο).

Μετά από μια καταιγίδα, κάηκε το πηνίο (έτσι μου είπανε από το service καταστήματος ηλεκτρονικών) και μετά από επικοινωνία που είχα με την Logitech, αφού δεν είχα απόδειξη, άρα ούτε και εγγύηση, μου κάνανε μια έκπτωση 50%(!) για να πάρω καινούρια. Όπως και έκανα...

Τα νέα ηχεία ήρθανε εχθές. Αφού τα έστησα, τότε παρατήρησα ότι επρόκειτο για την έκδοση με το κουμπάκι "headphones" και όχι "standby". Μετά από αρκετό ψάξιμο σε ελληνικά και ξένα forums, ρωτάω και εδώ:

Τί είναι προτιμότερο; Όταν δεν τα χρησιμοποιώ, να τα αφήνω στο "headphones" ή να τα κλείνω εντελώς από τον διακόπτη πίσω από το woofer;

Είπαμε, η Logitech έχει από τα καλύτερα services αλλά δεν χρειάζεται να τρέχουμε κάθε λίγο και λιγάκι σε αυτούς! ;)

Καταρχήν ένα μπράβο στη Logitech για το απελπιστικά πολύ καλό της Service για ακόμα μία φορά. Είναι τόσο καλή, που σε λίγο θα τη σιχαθούμε! :P

Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Όσον αφορά την ερώτησή σου, έχεις το πιο καινούριο μοντέλο, το οποίο για εξοικονόμηση ενέργειας σε αναγκάζει να το κλείνεις από το διακόπτη που έχει πίσω του το Sub-Woofer.

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις!

Άρα είναι καθαρά προσωπικό θέμα αν θα τα κλείνω εντελώς ή όχι. Απλά ρώτησα, γιατί είδα πολλούς να ανυσηχούνε για απότομες αυξομοιώσεις στην τάση σε περίπτωση που ανοιγοκλείνει ο διακόπτης από πίσω. Αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να είναι όλη την ώρα ανοιχτό, έστω και σε χαμηλή κατανάλωση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...