Heatspreader Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 θα το δοκιμασω και εγω αυτο αυριο δεν μου εκοψε αν φταιει κατι τι κανουμε?? Θα δοκιμάσεις και με άλλο καλώδιο, από αυτά που έχεις. Είτε φταίει το ηχείο, είτε το κανάλι, πας με την εγγύηση για αλλαγή. Μιλάς με τη Logitech απ' ευθείας αν δεν είναι κοντά το κατάστημα, από το οποίο τα αγόρασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Πω πω με αυτά που διαβάζω μάλλον στάθηκα τυχερός που το δικό μου δουλεύει τζάμι... φτού φτού να μην το ματιάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Πω πω με αυτά που διαβάζω μάλλον στάθηκα τυχερός που το δικό μου δουλεύει τζάμι... φτού φτού να μην το ματιάξω ενταξει δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα για να ακουσεις αφτο που λεω βαλε το στο 80+% ακομα δεν το δοκιμασα το απογευμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakinthos8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά μόλις δοκίμασα να αλλάξω το δεξί μπροστά ηχείο με το αριστερό και απ'οτι φαίνεται ο ενοχλητικός ήχος υπάρχει ακόμα απλά άλλαξε ηχείο (απο το δεξί πήγε στο αριστερό) Μήπως το πρόβλημα ειναι το sub; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά μόλις δοκίμασα να αλλάξω το δεξί μπροστά ηχείο με το αριστερό και απ'οτι φαίνεται ο ενοχλητικός ήχος υπάρχει ακόμα απλά άλλαξε ηχείο (απο το δεξί πήγε στο αριστερό)Μήπως το πρόβλημα ειναι το sub; Αν το πρόβλημα ήταν στο sub, θα άκουγες το τσαχάλισμα από την ίδια πλευρά. Εσύ λες ότι άλλαξες θέση στο ηχείο και άλλαξε θέση και το τσαχάλισμα (δηλαδή πήγε στην θέση που έβαλες το 'τσαχαλισμένο ηχείο'). Άρα το ηχειάκι έχει το πρόβλημα κι όχι η είσοδος του sub! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakinthos8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αν το πρόβλημα ήταν στο sub, θα άκουγες το τσαχάλισμα από την ίδια πλευρά. Εσύ λες ότι άλλαξες θέση στο ηχείο και άλλαξε θέση και το τσαχάλισμα (δηλαδή πήγε στην θέση που έβαλες το 'τσαχαλισμένο ηχείο'). Άρα το ηχειάκι έχει το πρόβλημα κι όχι η είσοδος του sub! και τί πρέπει να κάνω τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 το δοκιμασα και σε εμενα το ηχειο ειναι θα παρω τηλεφωνο στο πλαισιο να τους το πω ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είστε σε εγγύηση τότε όλα καλά. Πάρτε τηλ στο μαγαζί που τα αγοράσατε για αλλαγή αφού έχουν πρόβλημα ή μιλάτε και με Logitech κατευθείαν για αλλαγή ηχείου. Αν όχι, los poulos (είμαι εκτός εγγύησης στα Creative S750 και υποφέρω πραγματικά. Δύο είσοδοι δεν βγάζουν καθόλου ήχο και άλλες δύο έχουν τσαχάλισμα όταν είναι πολύ δυνατά ο ήχος. Αν δεν είχαν 300-400 ευρώ τα Logitech, θα τα είχα πάρει να ησυχάσω αλλά δεν σκάω 300άρα γι' αυτά. Όχι άλλες μαλακίες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είστε σε εγγύηση τότε όλα καλά. Πάρτε τηλ στο μαγαζί που τα αγοράσατε για αλλαγή αφού έχουν πρόβλημα ή μιλάτε και με Logitech κατευθείαν για αλλαγή ηχείου. Αν όχι, los poulos (είμαι εκτός εγγύησης στα Creative S750 και υποφέρω πραγματικά. Δύο είσοδοι δεν βγάζουν καθόλου ήχο και άλλες δύο έχουν τσαχάλισμα όταν είναι πολύ δυνατά ο ήχος. Αν δεν είχαν 300-400 ευρώ τα Logitech, θα τα είχα πάρει να ησυχάσω αλλά δεν σκάω 300άρα γι' αυτά. Όχι άλλες μαλακίες ) 2 βδομαδες λες να μην εχω?? ετσι ειναι και εγω κατι creative που ειχα μετα απο 4 χρονια χαλασαν χεχεχε δεν κρατανε και για παντα τετοια ηχεια... ΥΓκαι τα logitech σιγα μην βγαλουν 4 χρονια :PPP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 6 χρόνια and counting... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Τα Logitech δεν παθαίνουν τίποτα.Όχι 4 χρόνια αλλά 104 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakinthos8 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 sozz πήρες τηλ εσυ; αν ναι τι σου είπαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Τα Logitech δεν παθαίνουν τίποτα.Όχι 4 χρόνια αλλά 104 Μην ορκίζεσαι κιόλας... Τα πρώτα που πήρα την πρώτη εβδομάδα μου αναβόσβηνε η οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 sozz πήρες τηλ εσυ; αν ναι τι σου είπαν; οχι ακομα βαριεμαι τωρα να μπλεκω με τετοια σε καμια βδομαδα θα εχω παρει πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakinthos8 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 οχι ακομα βαριεμαι τωρα να μπλεκω με τετοια σε καμια βδομαδα θα εχω παρει πιστευω χαχαχ τεμπέλη (και εγω το ιδιο, σκυλοβαριεμαι να παιρνω τηλεφωνα και να πηγαινω τα ηχεια μου εκει και μετα απο ενα μηνα να μου δίνουν αλλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα