Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα το δοκιμασω και εγω αυτο αυριο δεν μου εκοψε :-D

αν φταιει κατι τι κανουμε??

Θα δοκιμάσεις και με άλλο καλώδιο, από αυτά που έχεις.

Είτε φταίει το ηχείο, είτε το κανάλι, πας με την εγγύηση για αλλαγή.

Μιλάς με τη Logitech απ' ευθείας αν δεν είναι κοντά το κατάστημα, από το οποίο τα αγόρασες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πω πω με αυτά που διαβάζω μάλλον στάθηκα τυχερός που το δικό μου δουλεύει τζάμι... φτού φτού να μην το ματιάξω :)

ενταξει δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα

για να ακουσεις αφτο που λεω βαλε το στο 80+% :P

ακομα δεν το δοκιμασα το απογευμα...

Παιδιά μόλις δοκίμασα να αλλάξω το δεξί μπροστά ηχείο με το αριστερό και απ'οτι φαίνεται ο ενοχλητικός ήχος υπάρχει ακόμα απλά άλλαξε ηχείο (απο το δεξί πήγε στο αριστερό)

Μήπως το πρόβλημα ειναι το sub;

Παιδιά μόλις δοκίμασα να αλλάξω το δεξί μπροστά ηχείο με το αριστερό και απ'οτι φαίνεται ο ενοχλητικός ήχος υπάρχει ακόμα απλά άλλαξε ηχείο (απο το δεξί πήγε στο αριστερό)

Μήπως το πρόβλημα ειναι το sub;

Αν το πρόβλημα ήταν στο sub, θα άκουγες το τσαχάλισμα από την ίδια πλευρά. Εσύ λες ότι άλλαξες θέση στο ηχείο και άλλαξε θέση και το τσαχάλισμα (δηλαδή πήγε στην θέση που έβαλες το 'τσαχαλισμένο ηχείο'). Άρα το ηχειάκι έχει το πρόβλημα κι όχι η είσοδος του sub!

Αν το πρόβλημα ήταν στο sub, θα άκουγες το τσαχάλισμα από την ίδια πλευρά. Εσύ λες ότι άλλαξες θέση στο ηχείο και άλλαξε θέση και το τσαχάλισμα (δηλαδή πήγε στην θέση που έβαλες το 'τσαχαλισμένο ηχείο'). Άρα το ηχειάκι έχει το πρόβλημα κι όχι η είσοδος του sub!

και τί πρέπει να κάνω τώρα;

Αν είστε σε εγγύηση τότε όλα καλά. Πάρτε τηλ στο μαγαζί που τα αγοράσατε για αλλαγή αφού έχουν πρόβλημα ή μιλάτε και με Logitech κατευθείαν για αλλαγή ηχείου. Αν όχι, los poulos (είμαι εκτός εγγύησης στα Creative S750 και υποφέρω πραγματικά. Δύο είσοδοι δεν βγάζουν καθόλου ήχο και άλλες δύο έχουν τσαχάλισμα όταν είναι πολύ δυνατά ο ήχος. Αν δεν είχαν 300-400 ευρώ τα Logitech, θα τα είχα πάρει να ησυχάσω αλλά δεν σκάω 300άρα γι' αυτά. Όχι άλλες μαλακίες :P)

Αν είστε σε εγγύηση τότε όλα καλά. Πάρτε τηλ στο μαγαζί που τα αγοράσατε για αλλαγή αφού έχουν πρόβλημα ή μιλάτε και με Logitech κατευθείαν για αλλαγή ηχείου. Αν όχι, los poulos (είμαι εκτός εγγύησης στα Creative S750 και υποφέρω πραγματικά. Δύο είσοδοι δεν βγάζουν καθόλου ήχο και άλλες δύο έχουν τσαχάλισμα όταν είναι πολύ δυνατά ο ήχος. Αν δεν είχαν 300-400 ευρώ τα Logitech, θα τα είχα πάρει να ησυχάσω αλλά δεν σκάω 300άρα γι' αυτά. Όχι άλλες μαλακίες :P)

2 βδομαδες λες να μην εχω?? :P

ετσι ειναι και εγω κατι creative που ειχα μετα απο 4 χρονια χαλασαν χεχεχε δεν κρατανε και για παντα τετοια ηχεια... ;)

ΥΓκαι τα logitech σιγα μην βγαλουν 4 χρονια :PPP

Τα Logitech δεν παθαίνουν τίποτα.Όχι 4 χρόνια αλλά 104

Μην ορκίζεσαι κιόλας... :P

Τα πρώτα που πήρα την πρώτη εβδομάδα μου αναβόσβηνε η οθόνη.

sozz πήρες τηλ εσυ; αν ναι τι σου είπαν;

οχι ακομα βαριεμαι τωρα να μπλεκω με τετοια :P

σε καμια βδομαδα θα εχω παρει πιστευω :-D

οχι ακομα βαριεμαι τωρα να μπλεκω με τετοια :P

σε καμια βδομαδα θα εχω παρει πιστευω :-D

χαχαχ τεμπέλη (και εγω το ιδιο, σκυλοβαριεμαι να παιρνω τηλεφωνα και να πηγαινω τα ηχεια μου εκει και μετα απο ενα μηνα να μου δίνουν αλλα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...