iakinthos8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 σκέφτομαι να αγοράσω αυτην την κάρτα ήχου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522561 για τα ηχεια μου, λέτε να ειναι καλή αγορά ή μήπως γίνεται να βρω κατι πιο φτηνό γιατί είναι εχει μπόλικα λεφτά αυτη ;
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 σκέφτομαι να αγοράσω αυτην την κάρτα ήχου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522561 για τα ηχεια μου, λέτε να ειναι καλή αγορά ή μήπως γίνεται να βρω κατι πιο φτηνό γιατί είναι εχει μπόλικα λεφτά αυτη ; Από το να δώσεις τοσα λεφτα για καρτα ήχου καλύτερα άλλαξε μητρική
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ναι και επεξεργαστή και ram και psu σε περίπτωση που είναι τόσο παλιά η μητρική (άρα και το pc) μιας και δεν έχει SPDIF...
warewolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Για παράδειγμα σ' εμένα, πολύ πιθανό και σε άλλους, έχω πάρα πολύ καλό μπάσο όταν πάω να βγω από τη πόρτα του δωματίου.Αυτό δεν είναι παράξενο, αφού η πόρτα λειτουργεί ως Bass Reflex. . :-D:-D Καλε μου φιλε, δεν λειτουργει η πορτα σαν bass reflex. Πολυ απλα, ο χωρος σου εχει στασιμα και ακυρωσεις, ομως στο σημειο που αναφερεις ειναι λιγοτερα(ή μηδαμινα) οποτε ακους πιο δυνατα το μπασο. αν και μιλαμε για sub οπου τα καλωδια του δεν φτανουν για να το τοποθετησεις οπουδηποτε, δοκιμαστε το εξης: Για να βρειτε την πιο καταλληλη θεση του sub, 1) τοποθετηστε το εκει που καθεστε και ακουτε μουσικη ή παιχνιδια (στην θεση της καρεκλας-καναπε) 2) βαλτε καποιο κομματι με επαναλαμβανομενο μπασο να παιζει (ξερετε εσεις, εχετε απο αυτα) 3) αρχιστε να μπουσουλατε στα 4 (ναι,ναι) σε ολο το δωματιο και εκει που θα ακουσετε το πιο ισχυρο μπασο, τοποθετηστε το sub σας. 4) ξανακαθιστε στην καρεκλα σας, (το sub το εχετε παει πλεον στη σωστη θεση εκει που ακουγατε πριν πιο δυνατα το μπασο οταν μπουσουλουσατε) και προσπαθηστε να καταλαβετε την διαφορά. Αν υπαρχει (προς το καλυτερο) τοτε πριν ειχατε στασιμα στο σημειο που καθοσασταν και δεν ακουγατε το μπασο με ολη του την ισχυ (οσο οι γειτονες απο διπλα). Αν δεν υπαρχει διαφορα εντασης, τοτε το sub και στην προηγουμενη θεση που το ειχατε, επαιζε σωστα στο sweet spot που καθοσασταν. Αν δεν σας βολευει η νεα του θεση, ξαναβαλτε το εκει που το ειχατε πριν, ετσι κι αλλιως θα ειναι το ιδιο.
iakinthos8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 :-D:-D3)αρχιστε να μπουσουλατε στα 4 (ναι,ναι) σε ολο το δωματιο και εκει που θα ακουσετε το πιο ισχυρο μπασο, τοποθετηστε το sub σας. χαχαχαχ έλιωσα οταν το διάβασα ---------- Προσθήκη στις 22:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:31 ---------- ναι και επεξεργαστή και ram και psu σε περίπτωση που είναι τόσο παλιά η μητρική (άρα και το pc) μιας και δεν έχει SPDIF... δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά (τουλάχιστον φέτος) το λιγότερο η αναβάθμιση που μου λες να πάει στα 400-500 ευρώ (εγω το pc που θέλω έχει περίπου 1300) αν είναι να φτιάξω pc να το φτιάξω σωστά (σύμφωνα με τις δικές μου απαιτήσεις). Γιατί να μην αγοράσω κάρτα ήχου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί να μην αγοράσω κάρτα ήχου; απάντησα στον chios που είπε να αλλάξεις μητρική, προφανώς και εγώ προτιμώ την επιλογή της συγκεκριμένης κάρτας ήχου που θα σου μείνει και στο επόμενο PC μιας και είναι αρκετά καλύτερη από όλες τις onboard soundcards του εμπορίου...
warewolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 αρχιστε να μπουσουλατε στα 4 (ναι,ναι) σε ολο το δωματιο και εκει που θα ακουσετε το πιο ισχυρο μπασο, τοποθετηστε το sub σαs χαχαχαχ έλιωσα οταν το διάβασα και εγω ελιωσα οταν διαβασα για την κασα...πορτας bass reflex http://www.axiomaudio.com/tips_subwoofer_placement.html το παραπανω, λεει αυτο που σας ειπα πιο πριν καθως και αλλες συμβουλες . ισως βοηθησει μερικους
iakinthos8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) δηλαδή να πάρω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522561 αυτην την καρτα ήχου ή κάποια άλλη (αν δεν βαριέστε, κατω απο το comment σας γράψτε και ποια εχετε εσεις Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2010 από iakinthos8 ξεχασα να βαλω link :p
sozz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 εγω εχω την x-fi titanium και σου εγραψα την διαφορα αυτη ειναι ακομα καλυτερη αλλα δεν ξερω με αυτα τα ηχεια αν ακουσεισ διαφορα.. μια με κανενα 60αρι αν βρεις νομιζω θα ηταν καλυτερα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522638
iakinthos8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 εγω εχω την x-fi titanium και σου εγραψα την διαφορααυτη ειναι ακομα καλυτερη αλλα δεν ξερω με αυτα τα ηχεια αν ακουσεισ διαφορα.. μια με κανενα 60αρι αν βρεις νομιζω θα ηταν καλυτερα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522638 :shock: με σωζεις .Δεν εχεις ιδέα απο τι κοπο με βγάζεις 1)πριν λιγο μετρησα τα λεφτα μου και συνειδητοποίησα οτι τα μισα λεφτα ειχαν κανει φτερα ,δεν ξερω πως (60 ευρώ έμειναν) 2) εχω ubuntu 10.04 και στα comment της καρτας ηχου λενε οτι λειτουργεί σε νεώτερες διανομές linux οπότε αυτό πιάνει και εμένα 3) με γλυτωνεις απο τον κοπο να ζηταω λεφτα τώρα εχεις ιδέα απο τι κοπο με βγάζεις
sozz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 περιμενε και καποιον αλλον γιατι εχει αλλη μια στα ιδια λεφτα απο την asus να σου πει...
iakinthos8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 περιμενε και καποιον αλλον γιατι εχει αλλη μια στα ιδια λεφτα απο την asusνα σου πει... αυτη που μου'πες εσυ εχει coaxial+optical input και output (μην νομίζεις οτι εχω και ιδεα του τι είναι αυτά)
iakinthos8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι αλλο που ξεχασα να αναφέρω ειναι οτι όταν το δυναμώνω ακούω απο το δεξι μπροστινό ηχείο ενα <<τζιιιιι>> αλλά μονό από αυτό το ηχείο ολλα τα αλλα είναι μια χαρά
Heatspreader Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι αλλο που ξεχασα να αναφέρω ειναι οτι όταν το δυναμώνω ακούω απο το δεξι μπροστινό ηχείο ενα <<τζιιιιι>> αλλά μονό από αυτό το ηχείο ολλα τα αλλα είναι μια χαρά Αντάλλαξε το με ένα άλλο να δεις αν φταίει το ηχείο ή το κανάλι.
sozz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι αλλο που ξεχασα να αναφέρω ειναι οτι όταν το δυναμώνω ακούω απο το δεξι μπροστινό ηχείο ενα <<τζιιιιι>> αλλά μονό από αυτό το ηχείο ολλα τα αλλα είναι μια χαρά και εγω αλλα οταν το παω στο 80% ακομα και απο το τεστ στην καρτα ηχου αν το φτιαξεις γραψε μου να τα αλλαξω και εγω ---------- Προσθήκη στις 02:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:15 ---------- Αντάλλαξε το με ένα άλλο να δεις αν φταίει το ηχείο ή το κανάλι. θα το δοκιμασω και εγω αυτο αυριο δεν μου εκοψε αν φταιει κατι τι κανουμε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα