iakinthos8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 θα δοκιμασω να τα βαλω το πρωι στην mobo να ακουσω πως παιζουν και θα σου πω διαφορες(ακαταλληλη ωρα τωρα) .τωρα για καρτες ηχου δεν ξερω εγω τα εχω βαλει πανω στην x-fi titanium και τα ακουω μια χαρα θα το κανεις αυτο για'μενα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 θα το κανεις αυτο για'μενα ; τελικα δεν προλαβα με πηρε ο υπνος αν προλαβω το απογευμα αυτα τα ηχεια δεν τα βαζουμε ωρα κοινης υσηχιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Link για καλύτερα ηχεία δεν βλέπω πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 φευγεις κατευθιαν για καρτα ηχου λολ δεν πιστευα οτι θα εχει τοση διαφορα οσο ειμαι τωρα στο 70% με την καρτα ηχου επαιζα πριν στο φουλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakinthos8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 φευγεις κατευθιαν για καρτα ηχου λολ δεν πιστευα οτι θα εχει τοση διαφορα οσο ειμαι τωρα στο 70% με την καρτα ηχου επαιζα πριν στο φουλ πλακα μου κανεις;; εγω επαθα την πλάκα μου οταν ακουσα τα ηχεια στο μισο .Στο φουλ δεν εχω τολμίσει να τα βαλω μεχρι τωρα .Δηλαδη με καρτα ηχου θα γκρεμιζεται το δωματιο; γιατι τωρα τριζει σαν τρελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 πλακα μου κανεις;; εγω επαθα την πλάκα μου οταν ακουσα τα ηχεια στο μισο .Στο φουλ δεν εχω τολμίσει να τα βαλω μεχρι τωρα .Δηλαδη με καρτα ηχου θα γκρεμιζεται το δωματιο; γιατι τωρα τριζει σαν τρελο αναλογα που θα χωσεις το woofer εγω οταν το ειχα κατω απο το γραφειο μου ολα ετριζαν ακομα και τα χερουλια απο τις αλλες πορτες στα αλλα δωματια τωρα το διπλα μου εξω απο το γραφειο τωρα λιγο τριζουν τα πραγματα στο καλοριφερ χερουλι της δικιας μου πορτας αυτα ΥΓτην ενταση στα ηχεια εγραψα δεν εκατσα να ακουσω για το woofer απογοητευτικα γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakinthos8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 αναλογα που θα χωσεις το wooferεγω οταν το ειχα κατω απο το γραφειο μου ολα ετριζαν ακομα και τα χερουλια απο τις αλλες πορτες στα αλλα δωματια τωρα το διπλα μου εξω απο το γραφειο τωρα λιγο τριζουν τα πραγματα στο καλοριφερ χερουλι της δικιας μου πορτας αυτα ΥΓτην ενταση στα ηχεια εγραψα δεν εκατσα να ακουσω για το woofer απογοητευτικα γρηγορα χαχααχ εγω φιλε μου εχω το woofer κατω απο το γραφειο διπλα απο τα ποδια μου , και ολο το δωματιο τριζει. Δίπλα απο το δωμάτιο μου ειναι το δωμάτιο της γιαγιας μου, και την πρωτη μερα που το τεσταρα εβαλα ενα κοματι με μπολικο μπάσο και έτριζε μεχρι και ο τοίχος τρελάθηκα απο την χαρα μου οταν εγινε αυτο το μονο μου παράπονο ειναι η ποιότητα του ήχου που απ'οτι λες φταιει η on-board καρτα ηχου μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στην mobo σου μπορεις να τα συνδεσεις με οπτικη ινα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Παρεμπιπτόντως το τρίξιμο δεν θα πρέπει να σας ευχαριστεί. Το αντίθετο. Σημαίνει ότι ο χώρος που φιλοξενεί τα ηχεία δεν είναι κατάλληλος και έτσι δεν απολαμβάνεις σωστή ποιότητα ήχου λόγω συντονισμών. Επίσης το σωστό μπάσω ή τέλος πάντων η χαμηλές συχνότητες δεν πρέπει να ακούγονται από τη μεριά που είναι το Sub, πρέπει να έρχονται από παντού. Με λίγα λόγια, δεν πρέπει να καταλαβαίνετε πιο ηχείο είναι αυτό που βγάζει το μπάσο. Πρέπει να βάλετε το sub σε διάφορα σημεία του χώρου σας, ώστε να ακούσετε που παίζει σωστά. Φυσικά πάντα για ένα σημείο ακρόασης. Δεν γίνεται να κάθεστε σε οποιοδήποτε σημείο στο δωμάτιο και να ακούτε παντού τον ίδιο σωστό ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overclocker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Link για καλύτερα ηχεία δεν βλέπω πάντως. Yamaha RX-V365 + Teufel Concept R 2 = 600 euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Τα Z5500, ξεκινάνε από 300Ευρώ και φτάνουν μέχρι 400. Το ηχοσύστημα που πόσταρες κοστίζει 600Ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakinthos8 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 στην mobo σου μπορεις να τα συνδεσεις με οπτικη ινα? οχι η κάρτα ηχου της motherboard μου είναι πολύ παλιά ---------- Προσθήκη 05-09-2010 στις 01:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 04-09-2010 στις 21:23 ---------- Κάτι αλλο που ξεχασα να αναφέρω ειναι οτι όταν το δυναμώνω ακούω απο το δεξι μπροστινό ηχείο ενα <<τζιιιιι>> αλλά μονό από αυτό το ηχείο ολλα τα αλλα είναι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Παρεμπιπτόντως το τρίξιμο δεν θα πρέπει να σας ευχαριστεί. Το αντίθετο.Σημαίνει ότι ο χώρος που φιλοξενεί τα ηχεία δεν είναι κατάλληλος και έτσι δεν απολαμβάνεις σωστή ποιότητα ήχου λόγω συντονισμών. Επίσης το σωστό μπάσω ή τέλος πάντων η χαμηλές συχνότητες δεν πρέπει να ακούγονται από τη μεριά που είναι το Sub, πρέπει να έρχονται από παντού. Με λίγα λόγια, δεν πρέπει να καταλαβαίνετε πιο ηχείο είναι αυτό που βγάζει το μπάσο. Πρέπει να βάλετε το sub σε διάφορα σημεία του χώρου σας, ώστε να ακούσετε που παίζει σωστά. Φυσικά πάντα για ένα σημείο ακρόασης. Δεν γίνεται να κάθεστε σε οποιοδήποτε σημείο στο δωμάτιο και να ακούτε παντού τον ίδιο σωστό ήχο. δικιο εχεις αυτο με το τριξιμο... και εμενα μου την σπαει να τριζουν και να χαλαει ο ηχος αλλα οταν βαριεμαι μερικες φορες τα βαζω φουλ τα μπασα και το ευχαριστιεμαι το πολυ τριξιμο(γουστα ειναι αυτα) τωρα για το woofer οπου και να το βαλεις δεν αλλαζει απο που ερχετε ο ηχος εγω η μπροστα το εχω η διπλα μου το ιδιο μου φενεται απλως αν το εχω διπλα μου δεν τριζουν τα υπολειπα πραγματα αλλα το νιωθω το ιδιο δεν ξερω τωρα γιατι γινεται αυτο νομιζω επειδη αν το εχω μπροστα μου ειναι ποιο κοντα στον τοιχο και μεταφερετε η δονηση ποιο γρηγορα κατι τετοιο τελος παντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 τωρα για το woofer οπου και να το βαλεις δεν αλλαζει απο που ερχετε ο ηχος Δεν αλλάζει κάτι στο από που έρχεται ο ήχος. Οι χαμηλές συχνότητες δεν είναι κατευθυντηκές και το sub των ηχείων αυτών είναι αρκετά καλό. Αυτό που αλλάζει είναι ο ήχος. Για παράδειγμα σ' εμένα, πολύ πιθανό και σε άλλους, έχω πάρα πολύ καλό μπάσο όταν πάω να βγω από τη πόρτα του δωματίου. Αυτό δεν είναι παράξενο, αφού η πόρτα λειτουργεί ως Bass Reflex. Επίσης ένα καλό ηχοσύστημα και σ' ένα σωστό χώρο, πρέπει και πολύ δυνατά να είναι, να μπορείς να μιλήσεις με τον διπλανό σου, χωρίς να του μιλάς στ' αυτί. Κάποια Clubs για παράδειγμα, παρόλο που είναι δυνατά μιλάς σχετικά άνετα με τη παρέα σου, σε κάποια άλλα δεν μπορείς. Όσον αφορά τώρα τα Z-5500, σε καμία περίπτωση δεν είναι το σύστημα που θα ακούσεις δύσκολες μουσικές, όπως συμφωνικές ορχήστρες, (κλασσική μουσική). Είναι ηχεία με μία καλούλα ένταση, καλό μπάσο, μέτριες μεσσέες και αρκετά καλά πρίμα. RnB, Beat-άκια και Heavy Metal είναι ok. Φυσικά και για ταινίες. Όσοι βάζετε το Sub στο τέρμα από την άλλη απλά δεν ακούτε μουσική. Απλά! Σύστημα για να ακούς συχνότητες ξεχωριστά δεν υπάρχει ούτε στα διπλάσια, ούτε στα τριπλάσια λεφτά. Πας για πολλά λεφτά και ίσως για κάποιες αλλαγές στο χώρο που τα φιλοξενείς. Όλα αυτά επειδή αναφέρθηκε πριν για μπλέξιμο συχνοτήτων και για πολύ προχωρημένες καταστάσεις στο θέμα του ήχου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakinthos8 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Τι κάρτα ήχου μου προτείνετε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα