Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μαλλον θα αγορασω τα ηχεια και εγω κ θελω να ρωτησω αν βγαζουν καθαρο (κρυσταλλινο) ηχο κ θελω επησις να ρωτησω αν θα υπαρχει προβλλημα με την onboard καρτα ηχου της μητρικης?

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ειδικά σε ταινίες HD με ήχο DTS δίνουν ρέστα.Εγώ μόνο ταινίες με DTS κατεβάζω.Όχι Dolby Digital (AC3)

Άστα όμως!

Δεν με χαλάει και το Dolby Digital, αλλά ταινίες που είναι δικάναλες (που δεν γράφει τίποτα), τις αποφεύγω.

Λοιπον μαλλον θα αγορασω τα ηχεια και εγω κ θελω να ρωτησω αν βγαζουν καθαρο (κρυσταλλινο) ηχο κ θελω επησις να ρωτησω αν θα υπαρχει προβλλημα με την onboard καρτα ηχου της μητρικης?

Με πόσα λεφτά τα έχεις βρει καταρχήν?

Καλά είναι τα ηχεία.

Δημοσ.

Με πόσα λεφτά τα έχεις βρει καταρχήν?

Καλά είναι τα ηχεία.

Μαλλον θα τα παρω απ εξω απο e-bay αλλα απο οτι κοιταξα στο skroutz τα εχει 330!

Δημοσ.
Μαλλον θα τα παρω απ εξω απο e-bay αλλα απο οτι κοιταξα στο skroutz τα εχει 330!

Kαι πόσα μεταφορικά νομίζεις πως θα πληρώσεις? Το κουτί πάντως είναι σχεδόν ασήκωτο...

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ότι αν τα βρείτε max 300 euro και θέλετε ένα entry-level 5.1 σύστημα για το PC και το PS3/ΧΒΟΧ360 δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση αυτήν την στιγμή στην αγορά. Αλλά αν είναι να δώσετε 400+ euro κοιτάξτε και αλλού γιατί σίγουρα θα βρείτε κάτι καλύτερο σε Home Cinema λύση.

Δημοσ.
Αλλά αν είναι να δώσετε 400+ euro κοιτάξτε και αλλού γιατί σίγουρα θα βρείτε κάτι καλύτερο σε Home Cinema λύση.

Για να μιλάμε με στοιχεία, επειδή με ενδιαφέρει και εμένα, αλλά και πολλούς εδώ μέσα, μπορείς να στείλεις κάποιο Link με κάτι καλύτερο στα λεφτά των z-5500?

Επίσης δεν είναι σύστημα για το PC.

Έχει όλες τις απαραίτητες εισόδους ώστε να συνδέσεις ότι θέλεις και όπως θες. Πρέπει δηλαδή για να μη θεωρείται σύστημα για PC να έχει DVD/blu ray player?

Δημοσ.

παιδια εχω τα ηχεια αυτα αλλα οταν ακουω μουσικη ή βλεπω ταινία ουτε πολυ καθαρο ηχο βγαζουν και τα δυο πισω ηχεια παιζουν πολυ χαμηλα

Δημοσ.
παιδια εχω τα ηχεια αυτα αλλα οταν ακουω μουσικη ή βλεπω ταινία ουτε πολυ καθαρο ηχο βγαζουν και τα δυο πισω ηχεια παιζουν πολυ χαμηλα

σε ποια καρτα ηχου τα εχεις?

τα πισω ηχεια τα εχεις ρυθμισει?

εγω τα εχω βαλει στο 7 και δεν ξερω απο που μου ερχοντε στα παιχνιδια :lol(αλλα και στην μουσικη ετσι ακουω τα ιδια και στα πισω και στα μπροστα την ιδια ενταση λιγο παραπανω τα πισω παιζουν επειδη ειναι ποιο μακρια απο τα μπροστινα):

---------- Προσθήκη στις 00:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:47 ----------

Τα Z-5500 ειναι καλα εαν τα βρεις max 250 ευρω

εχεις να προτεινεις καλυτερα με 300Ε?

Δημοσ.
τα εχω σε on-board καρτα ηχου.Πως ρυθμιζω τα πισω ηχεια;

απο εκει που ρυθμιζεις την ενταση στα ηχεια πατα το level μεχρι να γραψει surround.

και βαλε το εκει που θεωρεις καλυτερο...

παντως καλο εινια να βαεις μια καρτα ηχου η αν μπορεις να συνδεσεις τα ηχεια με οπτικη

Δημοσ.
απο εκει που ρυθμιζεις την ενταση στα ηχεια πατα το level μεχρι να γραψει surround.

και βαλε το εκει που θεωρεις καλυτερο...

παντως καλο εινια να βαεις μια καρτα ηχου η αν μπορεις να συνδεσεις τα ηχεια με οπτικη

λες να φταιει η καρτα ήχου που δεν ακούγεται καθαρα ο ήχος;; τι καρτα μου προτείνεις ;

Δημοσ.
λες να φταιει η καρτα ήχου που δεν ακούγεται καθαρα ο ήχος;; τι καρτα μου προτείνεις ;

θα δοκιμασω να τα βαλω το πρωι στην mobo να ακουσω πως παιζουν και θα σου πω διαφορες(ακαταλληλη ωρα τωρα) .τωρα για καρτες ηχου δεν ξερω εγω τα εχω βαλει πανω στην x-fi titanium και τα ακουω μια χαρα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...