sozz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 τωρα που τα εβαλα δυνατα δεν μυριζαν μαλλον θα ηταν επειδη ηταν καινουργια παντως μετα απο πολυ ωρα η ψυκτρα πισω ζεματαει πολυ γινετε να κανω κατι ετσι ωστε να εχω καλυτερα αποτελεσματα ψυξεις εκτως να κουνισω το woofer πω κανενας μεγαλος ανεμιστηρας? (οπως ειναι στις καρτες γραφικων κατι τετοιο τελος παντων ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 3 μερες δεν φτανουν?πρωτη μερα κανενα 4ωρο σε 1/3 μετα την αλλη μερα στα 2/3 και μετα για κανενα 3ωρο σε φουλ αλλα το woofer σε 3 γραμμες Πιο αναλυτικά μπορείς να ρίξεις μία ματιά εδώ. Στο sub με τον καιρό, άκουσα θεαματική διαφορά. Ποτέ, ακόμα και τώρα δεν το έχω πάνω από τη μέση ρυθμισμένο. Παραπάνω δεν έχεις αρμονικό ήχο, παρακάτω δεν έχεις μπάσο. Τουλάχιστον στον δικό μου χώρο. Γενικότερα για το στρώσιμο, δεν είναι κάτι δύσκολο. Το πρώτο καιρό προσπάθησε να ακούς χαμηλά μουσική, μετά λίγο πιο δυνατά. Τέρμα δεν χρειάζεται να ακούς, κάνεις κακό και στ' αυτιά σου και στα ηχεία και κακός έπαιξες 3 ώρες στο τέρμα κατά τη γνώμη μου. Έλα μην ακούω κοτσάνες τώρα.Δεν χρειάζεται στρώσιμο.Ήμαρτον.Λες και πήρες το hi-end σύστημα των 50 χιλιάδων ευρώ Μην είσαι απόλυτος. Κακό σίγουρα δεν θα κάνεις αν τα στρώσεις, καλό σίγουρα δεν θα κάνεις αν δεν τα στρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 παντως μετα απο πολυ ωρα η ψυκτρα πισω ζεματαει πολυ άρα κάνει σωστά τη δουλειά της, 5+ χρόνια ζεματάει και σε μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikakom Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Παιδιά μια απορία, σύνδεσα το z5500 direct, front , rear και center/sub αλλα όταν παίζω μια ταινία dolby digital ή DTS στο πανελάκι δεν μου βγάζει τίποτα. Τα ηχεία τα έχω συνδέσει σωστά γιατι και τα τεστ των windows δηλάδη απο που ακύγεται ο ήχος ακούγεται σωστά. Μήπως αναλογικά δεν γίνεται να πάρω τέτοιο ήχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 άρα κάνει σωστά τη δουλειά της, 5+ χρόνια ζεματάει και σε μένα... οποτε δεν ειναι κακο αυτο ε?(μου εφυγε ενα βαρος λεω και εγω 2 ωρες το πολυ καθε μερα δεν μου φτανει ) ---------- Προσθήκη στις 23:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:00 ---------- Γενικότερα για το στρώσιμο, δεν είναι κάτι δύσκολο. Το πρώτο καιρό προσπάθησε να ακούς χαμηλά μουσική, μετά λίγο πιο δυνατά. Τέρμα δεν χρειάζεται να ακούς, κάνεις κακό και στ' αυτιά σου και στα ηχεία και κακός έπαιξες 3 ώρες στο τέρμα κατά τη γνώμη μου. για αυτο τα εβαλα 3 μερες μια σε καθε ενταση ειχα διαβασει και πριν παρω τα ηχεια αυτο που εγραψες και ενας λεει οτι για να στρωσουν φουλ πρεπει να μπουν και σε μεγαλη ενταση μετα απο καποιες ωρες και οπως εγραψε και ποιο πριν δεν ειναι και κανενα σετ επαγκελματικο για αυτο δεν τα αφησα πολλες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakinthos8 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 σορρυ για την ηλιθια ερωτηση αλλα αγορασα τα z-5500 και δεν εχω ιδεα πως κλείνουν.Τα κλείνω απο το sub-woofer ; ή τα αφηνω ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 σορρυ για την ηλιθια ερωτηση αλλα αγορασα τα z-5500 και δεν εχω ιδεα πως κλείνουν.Τα κλείνω απο το sub-woofer ; ή τα αφηνω ετσι; εγω παταω το κουμπι των ακουστικων και αναβει κοκκινο και μπαινει σε αναμονη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakinthos8 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ναι αλλά δεν κλείνει η οθόνη έτσι δεν ειναι; και συνεχίζει να ζεσταίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Παιδιά μια απορία, σύνδεσα το z5500 direct, front , rear και center/sub αλλα όταν παίζω μια ταινία dolby digital ή DTS στο πανελάκι δεν μου βγάζει τίποτα.Τα ηχεία τα έχω συνδέσει σωστά γιατι και τα τεστ των windows δηλάδη απο που ακύγεται ο ήχος ακούγεται σωστά. Μήπως αναλογικά δεν γίνεται να πάρω τέτοιο ήχο? Λογικό να μη σου βγάζει τίποτα. Η αποκωδικοποίηση του DD/DTS έχει γίνει από την πηγή σου, και ο ήχος πηγαίνει αναλογικός πλέον στα ηχεία. Για να στο βγάλει, πρέπει να τα συνδέσεις ψηφιακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linaki_ath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδιά.. μόλις αγόρασα τα εν λόγω ηχεία και έχω ένα μικρό προβληματάκι.. τα σύνδεσα όλα σωστά όπως λένε οι οδηγίες και όταν παίζω οτιδήποτε, από μουσική ώς παιχνίδια δεν ακούγεται καθόλου το sub.. τι παίζει?? τα συνδέω και στην onboard κάρτα ήχου αλλά και σε εξωτερική κάρτα ήχου (Creative Soundblaster X-Fi 5.1 ) και σε καμμία των περιπτώσεων δεν λειτουργεί.. πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο pc? από συνδεσμολογία είναι σωστά αλλά όταν παίζει το test για παράδειγμα όταν πάει στο sub και βάζω το αυτί μου ακούγεται πολύ πολύ αχνά ένα μικρο τζ τζ τζ τζ ενώ όλα τα υπόλοιπα ηχεία λειτουργούν κανονικότατα!!! Τι γίνεται?? Ξέρει κανείς?? Ακόμα και την ασφάλεια έβγαλα μπας και έχει καεί, αλλά ήταν μια χαρά.. A επίσης, ακόμα και αν τα έχω ξεσυνδεδεμένα και πατάω το test πάλι δεν ακούγεται το sub.. Χαλασμένο μου το φέρανε?? Τι θα κάνω αν μου το φέρανε χαλασμένο?? Που θα απευθυνθώ?? Στο site της logitech δεν έχει κάπου να βρω λύση... PLZ help Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2010 από linaki_ath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Την ένταση του την έχεις ρυθμίσει? (Δεν θυμάμαι αν στο Test παίζει ρόλο βέβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linaki_ath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Την ένταση του την έχεις ρυθμίσει?(Δεν θυμάμαι αν στο Test παίζει ρόλο βέβαια) ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Παίζει να είναι χαλασμένο.ΑΛΛΑ.... Ότι και να είναι ΜΗΝ ανησυχείς ΚΑΘΟΛΟΥ... Το support της Logitech απλά δεν παίζεται.Αν έχεις κάποιο γνωστό σου να τα ακούσει και να επιβεβαιώσει οτι όντως έχει πρόβλημα το sub , και μετά στείλε ένα email στην εταιρία και εξήγησέ τους το πρόβλημα.Θα στο αντικαταστήσουν άμεσα. Έχω ακούσει μέχρι και περιπτώσεις που τους το αντικατέστησαν ακόμα και εκτός εγγύησης. Τα ηχεία είναι κορυφή.Θα το εξακριβώσεις και εσύ όταν με το καλό λυθεί το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linaki_ath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Παίζει να είναι χαλασμένο.ΑΛΛΑ....Ότι και να είναι ΜΗΝ ανησυχείς ΚΑΘΟΛΟΥ... Το support της Logitech απλά δεν παίζεται.Αν έχεις κάποιο γνωστό σου να τα ακούσει και να επιβεβαιώσει οτι όντως έχει πρόβλημα το sub , και μετά στείλε ένα email στην εταιρία και εξήγησέ τους το πρόβλημα.Θα στο αντικαταστήσουν άμεσα. Έχω ακούσει μέχρι και περιπτώσεις που τους το αντικατέστησαν ακόμα και εκτός εγγύησης. Τα ηχεία είναι κορυφή.Θα το εξακριβώσεις και εσύ όταν με το καλό λυθεί το πρόβλημα Ήδη επικοινώνησα με το Πλαίσιο (που τα πήρα) και μου είπαν να τα πάω από κει για να μου τα τσεκάρουν και να τα αντικαταστήσουν.. Θα δείξει, σήμερα το απόγευμα θα τα πάω και ο Θεός βοηθός.. Και χάρηκα τόσο πολύ χτες που τα ξεπακέταρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Κάνε λίγο υπομονή μέχρι να στα τσεκάρουν και όλα θα πάνε καλά.Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα με τα συγκεκριμένα ηχεία.Ειδικά σε ταινίες HD με ήχο DTS δίνουν ρέστα.Εγώ μόνο ταινίες με DTS κατεβάζω.Όχι Dolby Digital (AC3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα