Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
με το καλο....μεγιες!!!και πες και συ τις προσωπικες (πλεον) εντυπωσεις σου μετα!!!

Εννοείτε! μακάρι να τα βρώ πρώτα απ'ολα σε κατάστημα διαθέσιμα γιατι απότι βλεπω στο internet λίγα τα έχουν

Δημοσ.

Τα εχω κι εγω κανα δυο βδομαδες και τα εχω ταραξει στις εφετζιδικες ταινιες, με πρωτη φυσικα την Transformers!!!

Αλλα επισης τα εχω συνδεσει αναλογικα με τον υπολογιστη και ετσι δεν μπορω να δω τις πραγματικες δυνατοτητες τους.

Πειτε ομως και σε μας βρε παιδια μια φτηνη λυση για να τα συνδεσουμε ομοαξονικα χωρις να χρειαστει να δωσουμε 120? για αγορα καινουριας καρτας ηχου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,είμαι και εγώ ένας καινούργιος κάτοχος αυτόν τον καταπληκτικών ηχείων αλλά έχω ένα πρόβλημα.....το κεντρικό ηχείο δεν μου δουλεύει,δουλεύει μόνο όταν το έχω σε λειτουργιά Dolby Digital.Το ίδιο πρόβλημα είχα και στα παλιά μου Logitech X-540(κλάσεις ανώτερα τα Ζ-5500)...Η κάρτα ήχου μου είναι On-board(SoundMAX Integrate HD Audio) και τα έχω συνδέση με οπτική ίνα...τη μπορεί να φταίει?Οι ρυθμίσεις είναι σωστές και έχω βάλει και τους τελευταίους drivers...

Δημοσ.

ελαχιστα καταστηματα τα εχουν.υπαρχει ελειψη.ουτε η oktabit den ta exei και δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν.οθτε πλαισιο ουτε eshop.

Δημοσ.

τα πηρα γς προχθες...απλα τα σπανε κυριολεκτικα...πολυ καθαρος ηχος,τις ταινιες τις ζεις πραγματικα,ειναι το κατι αλλο..και απο watt?ποτε δεν ξεμένεις....

Δημοσ.

Η πραγματική εμπειρία αν τα έχεις συνδέσει με οπτική και με απλή σύνδεση , είναι να μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος με το οποίο παρακολουθείς ταινίες και video να στέλνεις τους ac3 και dts ---->spdif .

Θα τα αναλάβουν τα ηχεία για μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία.

Προσωπικά,με direct input ακούω mp3 και stereo γενικά ήχους και ταινίες με dts ή ac3 ήχο το γυρνάω σε optical.Τα ηχεία πραγματικά είναι θεϊκά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
καλά δεν είναι τέλεια ούτε ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για υπολογιστή :P

υπάρχουν και τα Gigaworks 7.1 της Creative που είναι πιο τούμπανα :o

ακυρο.... εχω ακουσει και τα δυο ειδων ηχεια... αλλα me ta logitech δεν μπορεις να τα συγκρινεις... τα logitech ειναι καλυτερα

-----Προστέθηκε 29/11/2008 στις 07 : 04 : 10-----

Γεια σας παιδιά,είμαι και εγώ ένας καινούργιος κάτοχος αυτόν τον καταπληκτικών ηχείων αλλά έχω ένα πρόβλημα.....το κεντρικό ηχείο δεν μου δουλεύει,δουλεύει μόνο όταν το έχω σε λειτουργιά Dolby Digital.Το ίδιο πρόβλημα είχα και στα παλιά μου Logitech X-540(κλάσεις ανώτερα τα Ζ-5500)...Η κάρτα ήχου μου είναι On-board(SoundMAX Integrate HD Audio) και τα έχω συνδέση με οπτική ίνα...τη μπορεί να φταίει?Οι ρυθμίσεις είναι σωστές και έχω βάλει και τους τελευταίους drivers...

απλα δεν γινεται να δουλευει.... μονο οταν βαζεις ταινιες σε mode suround παιζει και το κεντρικο ηχειο.... μια χαρα δουλευει και το κεντρικο μην φοβασαι..:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...