tourist23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Τέλος αύριο πάω να τα παρω... με το καλο....μεγιες!!!και πες και συ τις προσωπικες (πλεον) εντυπωσεις σου μετα!!!
Safe_chef Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 με το καλο....μεγιες!!!και πες και συ τις προσωπικες (πλεον) εντυπωσεις σου μετα!!! Εννοείτε! μακάρι να τα βρώ πρώτα απ'ολα σε κατάστημα διαθέσιμα γιατι απότι βλεπω στο internet λίγα τα έχουν
apomat1982 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Τα εχω κι εγω κανα δυο βδομαδες και τα εχω ταραξει στις εφετζιδικες ταινιες, με πρωτη φυσικα την Transformers!!! Αλλα επισης τα εχω συνδεσει αναλογικα με τον υπολογιστη και ετσι δεν μπορω να δω τις πραγματικες δυνατοτητες τους. Πειτε ομως και σε μας βρε παιδια μια φτηνη λυση για να τα συνδεσουμε ομοαξονικα χωρις να χρειαστει να δωσουμε 120? για αγορα καινουριας καρτας ηχου
Stef0s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας παιδιά,είμαι και εγώ ένας καινούργιος κάτοχος αυτόν τον καταπληκτικών ηχείων αλλά έχω ένα πρόβλημα.....το κεντρικό ηχείο δεν μου δουλεύει,δουλεύει μόνο όταν το έχω σε λειτουργιά Dolby Digital.Το ίδιο πρόβλημα είχα και στα παλιά μου Logitech X-540(κλάσεις ανώτερα τα Ζ-5500)...Η κάρτα ήχου μου είναι On-board(SoundMAX Integrate HD Audio) και τα έχω συνδέση με οπτική ίνα...τη μπορεί να φταίει?Οι ρυθμίσεις είναι σωστές και έχω βάλει και τους τελευταίους drivers...
manolaskakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Τέλος αύριο πάω να τα παρω... Τα πήρες? Και απο που.. Και εγω είμαι ετοιμος να τα χτυπήσω...
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ελαχιστα καταστηματα τα εχουν.υπαρχει ελειψη.ουτε η oktabit den ta exei και δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν.οθτε πλαισιο ουτε eshop.
CyberSoul Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 τα πηρα γς προχθες...απλα τα σπανε κυριολεκτικα...πολυ καθαρος ηχος,τις ταινιες τις ζεις πραγματικα,ειναι το κατι αλλο..και απο watt?ποτε δεν ξεμένεις....
morgoth_gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Η πραγματική εμπειρία αν τα έχεις συνδέσει με οπτική και με απλή σύνδεση , είναι να μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος με το οποίο παρακολουθείς ταινίες και video να στέλνεις τους ac3 και dts ---->spdif . Θα τα αναλάβουν τα ηχεία για μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία. Προσωπικά,με direct input ακούω mp3 και stereo γενικά ήχους και ταινίες με dts ή ac3 ήχο το γυρνάω σε optical.Τα ηχεία πραγματικά είναι θεϊκά
coolaris2002 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Καλά τα Z5500 αλλά πάλι Giagaworks S750 θα έπαιρνα!
JJK86 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Καλά τα Z5500 αλλά πάλι Giagaworks S750 θα έπαιρνα! Συμφωνω και γω μαζι σου! Τα Gigaworks δεν παιζονται!!!
Heatspreader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι πως δεν παίζονται με οπτική είσοδο, αφού δεν έχουν...
metakis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 καλά δεν είναι τέλεια ούτε ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για υπολογιστή υπάρχουν και τα Gigaworks 7.1 της Creative που είναι πιο τούμπανα ακυρο.... εχω ακουσει και τα δυο ειδων ηχεια... αλλα me ta logitech δεν μπορεις να τα συγκρινεις... τα logitech ειναι καλυτερα -----Προστέθηκε 29/11/2008 στις 07 : 04 : 10----- Γεια σας παιδιά,είμαι και εγώ ένας καινούργιος κάτοχος αυτόν τον καταπληκτικών ηχείων αλλά έχω ένα πρόβλημα.....το κεντρικό ηχείο δεν μου δουλεύει,δουλεύει μόνο όταν το έχω σε λειτουργιά Dolby Digital.Το ίδιο πρόβλημα είχα και στα παλιά μου Logitech X-540(κλάσεις ανώτερα τα Ζ-5500)...Η κάρτα ήχου μου είναι On-board(SoundMAX Integrate HD Audio) και τα έχω συνδέση με οπτική ίνα...τη μπορεί να φταίει?Οι ρυθμίσεις είναι σωστές και έχω βάλει και τους τελευταίους drivers... απλα δεν γινεται να δουλευει.... μονο οταν βαζεις ταινιες σε mode suround παιζει και το κεντρικο ηχειο.... μια χαρα δουλευει και το κεντρικο μην φοβασαι..
Xorxhs! Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 εχω καρτα ηχου την creative xtreme audio.Μηπως η συγκεκριμενη καρτα δεν μπορεσει να αξιοποιησει πληρως τα logitech z5500?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα