Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και απο την στιγμή που δεν υπάρχει και ανταγωνισμός δύσκολα θα δούμε κάτι καλύτερο σύντομα από την Logitech.

Τουλάχιστον θα μπορούσαν να βγάλουν στα ίδια λεφτά κάποιο revision με έξτρα υποδοχές (optical και coaxial) καθώς θεωρώ ότι οι υπάρχουσες είναι λίγες για τα σημερινά δεδομένα.

Μα έχει και optical και coaxial :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι καθόλου περιττό.

Εδώ έναν Yamaha RX-V657 έχω, ο οποίος έχει 3 toslink και 1 coaxial, και πάλι είναι όλες γεμμάτες (360, ps3, PC, xbox I).

Από του χρόνου που θα είναι στάνταρ η ψηφιακή τηλεόραση, θα χρειάζεται η δεύτερη είσοδος. Τα κανάλια θα μπορούν πλέον να εκπέμπουν πολυκάναλο ήχο.

Δεν είναι καθόλου περιττό.

Εδώ έναν Yamaha RX-V657 έχω, ο οποίος έχει 3 toslink και 1 coaxial, και πάλι είναι όλες γεμμάτες (360, ps3, PC, xbox I).

Από του χρόνου που θα είναι στάνταρ η ψηφιακή τηλεόραση, θα χρειάζεται η δεύτερη είσοδος. Τα κανάλια θα μπορούν πλέον να εκπέμπουν πολυκάναλο ήχο.

Η λυση ειναι απλή. εγω εχω ενα τετοιο: http://cgi.ebay.ph/3-Way-Optical-Splitter-Switch-Toslink-Digital-Audio-/360189288979

(με xbox360, ps3 και wd tv live)

Στο gaming room μου έχω 1xPS3, 1xXBOX360S, 1xPS2, 1xWDTV και 1χPC τα οποία όλα έχουν optical output για τον ήχο.

1 optical και 1 coaxial είσοδος εν έτη 2010 είναι λίγες, μπορεί το 2004 όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα Z-5500 να ήταν αρκετές αλλά για τα σημερινά δεδομένα δεν επαρκούν. Και για τα παιδιά που λένε για splitter, switch και τα λοιπά να πώ ότι θα θέλεις και έναν optical to coaxial adapter για την δεύτερη υποδοχή ενώ άνετα θα μπορούσαν να είχαν βάλει με έναν νέο revision 2 coaxial και 2 optical inputs και να μην χρειάζεται ο τελικός καταναλωτής να κάνει "αλχημείες" και να δίνει έξτρα λεφτά.

Ψηφιακή έξοδο toslink έχουν οι εξείς διαδεδομένες συσκευές:

1. PS2

2. PS3

3. XBOX (με το αντίστοιχο καλώδιο)

4. XBOX 360

5. WD TV (και τα υπόλοιπα media player).

6. CD players

7. minidisk

8. DVD players

9. Blu-ray players

Επιπλέον ψηφιακή έξοδο έχουν οι εξείς συσκευές, αν και δεν το ξέρουν οι περισσότεροι:

1. Οι ψηφιακές τηλεοράσεις

2. Οι δορυφορικοί δέκτες

3. Οι περισσότεροι σταθεροί υπολογιστές. Η motherboard συχνά έχει είτε οπτική είτε ομοαξονική έξοδο.

4. Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές. Αν και δεν το διαφημίζουν, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο control panel της κάρτας ήχου και το αντίστοιχο καλώδιο ήχου (mini toslink -> toslink ή mini jack-> coaxial) βγάζουν πολυκάναλο ψηφιακό ήχο.

Συγγνώμη που ρίχνω το επίπεδο της συζήτησης σε κάτι ταπεινό όπως τα Ζ2300 (νομίζω βέβαια πως μετά τα Ζ5500 είναι αυτά αν και με μεγάλη διαφορά :-D), θέλω απλά να ρωτήσω δυνατότητα σύνδεσης με οπτική ίνα υπάρχει και γι αυτά ή τσάμπα ζήλεψα?

Να προσθέσω και γω οτι τα έχω 2 χρόνια (τα Z-5500) και τα ηχεία είναι πραγματικά ΑΠΑΙΧΤΑ! Τα είχα πετύχει τελευταίο κομμάτι στο Πλ. Ηρακλ. και τα χα πάρει 190 ευρά!!!!

Θα μου δείξει κάποιος ένα site που έχουν κάτω από 250Ε μήπως και ακυρώσω τα 2300 και πάρω αυτά? Γιατί εγώ κάτω απο 280Ε δεν τα χω βρει κάπου..

Κάποιος στις αγγελίες πριν λίγες μέρες πουλούσε ένα σετάκι στα 200 ευρώ σε άριστη κατάσταση.Ψάξτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...