Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Που έχουμε φτάσει, να αναλύουμε που είναι το κουμπί On/Off!

Πως τα ανοίγεις τα ηχεία σου?

Δεν έχει ένα κουμπάκι το Panel? Έχει και το τηλεκοντρόλ!

Ε αυτό !

Δεν ξερω ποια "εκδοση" των ηχειων εχεις, αλλα το μονο κουμπι ΟΝ/OFF ειναι πισω απο το subwoofer. Εκεινο κλεινει τα παντα.

Τωρα το τηλεκοντρολ εμενα δεν εχει ον/οφφ... εχει "τεστ" - "ακουστικα" - direct - optical - coax - effect - settings - mute και τα +,- για τα κεντρικα, sub και surround. Ουτε το Panel εχει on/off

Το ΟΝ/OFF που το ειδες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε skaios, καλώς ήρθες στο Forum, αλλά διάβασε και λίγο πιο πριν τι γράφουμε, γιατί ήταν άσχετο αυτό που είπες με αυτό που κουβεντιάζουμε.

Φιλικά.

Το ΟΝ/OFF που το ειδες;

pod.jpg

Φίλε skaios, καλώς ήρθες στο Forum, αλλά διάβασε και λίγο πιο πριν τι γράφουμε, γιατί ήταν άσχετο αυτό που είπες με αυτό που κουβεντιάζουμε.

Φιλικά.

να σαι καλα φιλε μου!

εκανα μια επισημανση για τα ηχεια επειδη τυγχανε να τα εχω.

κοιταξε καλα πισω απο το sub εχει ενα μικρο τετραγωνο σαν πορτακι που ανοιγει με κερμα...

Φιλικά.

pod.jpg

http://forums.logitech.com/t5/5-1-Speaker-Systems/Got-a-new-Z-5500-No-Standby-Mode/td-p/428046

Ναι το ξέρω, αλλά εμείς δεν λέμε για το αν κλείνουν τα ηχεία από θερμοκρασία.

Λέμε αν κλείνουν από μόνα τους μετά από κάποια ώρα αδράνειας.

Εκτός και αν δεν απάντησες σε αυτό και απλά μας επισήμανες τη λειτουργία της ασφάλειας.

---------- Προσθήκη στις 20:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:31 ----------

OMG + 3 LOL + WTF + Holy shit!

:cry::shock::confused::fear::eek::o:mad:

Δεν το ήξερα!

[/color]

OMG + 3 LOL + WTF + Holy shit!

:cry::shock::confused::fear::eek::o:mad:

Δεν το ήξερα!

Να και η απαντηση!

The new look is due to the new power regulations put into effect in the EU. The Standby mode had to be deleted as the power drain was too great. Rather than design a completely new remote and control pod, we retasked some of the buttons.

As you all have seen, the power button on the remote and control pod have been retasked to Headphones.

When the Headphone mode is used the speakers will be muted.

Σίγουρα, αλλά και σε αυτή τη τιμή για να αγοράσει κάποιος στερεοφωνικό είναι λίγο δύσκολο με τέτοια απόδοση.

@georgia89

Από που θα τα αγοράσεις?

Με 600 παίρνεις το καταπληκτικό Zeppelin της B&W για να dockάρης iPod...

Το εργαλείο..!!

@kazantzidis

The Standby mode had to be deleted as the power drain was too great.

Όταν δηλαδή δεν κλείνω τα ηχεία από το διακόπτη πίσω από το Sub, καταναλώνει τόσο ρεύμα? Δεν τον έχω κλείσει ποτέ δεν διακόπτη αυτόν! Όταν φεύγω για καμιά βδομάδα από το σπίτι απλά κλείνω το πολύπριζο που έχω το PS3, τα ηχεία, τη TV, κλπ!

@xjps

Αυτά καταρχήν δεν είναι 5.1.

@kazantzidis

Όταν δηλαδή δεν κλείνω τα ηχεία από το διακόπτη πίσω από το Sub, καταναλώνει τόσο ρεύμα? Δεν τον έχω κλείσει ποτέ δεν διακόπτη αυτόν! Όταν φεύγω για καμιά βδομάδα από το σπίτι απλά κλείνω το πολύπριζο που έχω το PS3, τα ηχεία, τη TV, κλπ!

λεει οτι η Ευρωπαϊκή Ενωση εβαλε καποια standards απ'οσο καταλαβα για τις συσκευες οταν ειναι standby και επειδη τα ηχεια ξεπερνουσαν αυτα τα standard εβγαλαν το on/off Και σε υποχρεωνουν τωρα εαν θελεις να τα κλεινεις απο πισω μια και καλή ή να εισαι σε headphone mode.

παιδιά θέλω να αγοράσω τα logitech z 5500 στο eshop τα είχε 200ευρώ και στο πλασίο 230ευρώ αλλα και από τα 2 καταστήματα έχουν εξαντληθεί ...Τα βρήκα στο "μουλτιραμα" αλλα έχουν 350ευρώ Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που μπορώ να τα βρω σε καλή τιμή???

από ότι διαβάζω από τα σχόλια σας πρέπει να είναι πολύ καλά θέλω να γίνω πολύ σύντομα και εγώ κάτοχος τους!!!!

Καλα ρε παιδια.. που ειναι αυτες οι τιμες?? εγω 470 τα βρισκω!!!

Αν κατάλαβα καλά στην καινούρια έκδοση δεν κλείνει η οθόνη παρά μόνο πίσω στον διακόπτη του woofer; Δηλαδή πρέπει να έχεις το woofer σε σημείο τέτοιο ώστε να μπορείς να σκύβεις κάθε φορά και να ανοιγοκλείνεις το σύστημά σου; Είναι τόσο χαζό...καταρχήν η οθόνη του panel και ίσως και το ίδιο σε αυτά τα συστήματα θα τα φτύσει πολύ γρήγορα από τις πολλές ώρες αναμονής. . . Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί μου ακούγεται πολύ παράξενο για καινούρια έκδοση.

..και που να στήσεις όλο αυτό το πακέτο..??

Δωμάτιο χρειαζεσαι.....

Όπως θα στήσεις και τα Z-5500, για δύο ηχεία παραπάνω?

Αν θες να έχεις ήχο, πρέπει να κάνεις και κάποιες θυσίες.

Αν κατάλαβα καλά στην καινούρια έκδοση δεν κλείνει η οθόνη παρά μόνο πίσω στον διακόπτη του woofer; Δηλαδή πρέπει να έχεις το woofer σε σημείο τέτοιο ώστε να μπορείς να σκύβεις κάθε φορά και να ανοιγοκλείνεις το σύστημά σου; Είναι τόσο χαζό...καταρχήν η οθόνη του panel και ίσως και το ίδιο σε αυτά τα συστήματα θα τα φτύσει πολύ γρήγορα από τις πολλές ώρες αναμονής. . . Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί μου ακούγεται πολύ παράξενο για καινούρια έκδοση.

Δεν μπορώ να καταλάβω, τα καινούρια από τη στιγμή που δεν έχουν κουμπί ON/OFF και επειδή ποιος κάθεται κάθε φορά να σβήνει τα ηχεία από το Sub, το βρίσκω πιο σπάταλο από το παλιό μοντέλο με το ON/OFF στο Panel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...