Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα... :)

th_DSC01703.jpg

Αριστερά φαίνεται το Sub....

Ειδικά κάτω από γραφείο που λες εσύ ούτε καν! Αν ήταν έτσι δεν θα μπορούσαμε να το βάλουμε πουθενά!

Δημοσ.
Το Sub θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι χειρότερο από αυτό των Logitech...

Τα υπόλοιπα όμως που σου προσφέρει το ηχοσύστημα της Philips δεν είναι και λίγα...

Τώρα αν ρωτάς ποιο από τα δύο, δεν νομίζω ότι κάποιος έχει εδώ μέσα τα Z-5500 και το έχει μετανιώσει, οπότε φαντάζομαι θα σου πουν για τα Z-5500, όσοι τα έχουν...

δεν αντιλεγω για τα 5500 απλα θελω να κανω μια ερωτηση.

αν δεν παω στα 5500 λογω κοστους, θα μπορω να εχω ηχο απο την tv απο τα ηχεια του Philips ?

Δηλαδη να βλεπω αγωνες, ειδησεις και τετοια και να ακουω τον ηχο απο τα ηχεια του home cinema ? Απο τη Philips μου ειπαν αυτο:

Στην προηγουμενη επιστολη σας αναφεραμε ακριβως τις εισοδους στις οποιες μπορειτε να συνδεσετε μια εξωτερικη πηγη στο Hts 3373 καθως και τους τυπους των καλωδιων.Τα καλωδια Hdmi (ν.1.3) ειναι μιας κατευθηνσης αυτο σημαινει οτι η στελνουν η λαμβανουν ενα ψηφιακο σημα.Στην συσκευη σας ειναι εξοδος και οχι εισοδος οποτε δεν μπορει να λαβει κανενα σημα.

B) Sorry αν ειμαι λιγο off topic

---------- Προσθήκη στις 14:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:53 ----------

Φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα... :)

th_DSC01703.jpg

Αριστερά φαίνεται το Sub....

Να υποθεσω πως το αρκουδακι που εχεις απο πανω απο το Sub κα8ε τρεις και λιγο πεφτει ? :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
Δηλαδη να βλεπω αγωνες, ειδησεις και τετοια και να ακουω τον ηχο απο τα ηχεια του home cinema ?

Αν συνδέσεις τη TV με το σύστημα ηχείων φυσικά και γίνεται να ακούς από τα ηχεία αυτού.

Να υποθεσω πως το αρκουδακι που εχεις απο πανω απο το Sub κα8ε τρεις και λιγο πεφτει ?

Φυσικά και δεν πέφτει. Το Sub είναι πολύ καλό και γι' αυτό το λόγο δεν κουνιέται.

Κακής ποιότητας ηχεία τρέμουν - "κουνιούνται" σε υψηλές εντάσης...

Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τα Z5500, οπότε και το αρκουδάκι είναι πάντα στη θέση του.

Δημοσ.

Παιδιά τα έχω βρει στα 320(+50 μεταφορικά) από pixmania.Αξίζει η αγορά τους? μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτη την τιμή?

Δημοσ.

Μακριά από τα Gigaworks (τρία subs έχω αλλάξει και πάλι έχω προβλήματα. Το θέμα είναι ότι τώρα που τον πίνει το τρίτο sub δεν είμαι μέσα στην εγγύηση οπότε τον πούλο). Και θα το ξαναπώ, μακριά από τα Gigaworks

Δημοσ.

Οι είσοδοι των ηχείων τα τινάζουν. Στο τρίτο sub η μια θύρα δεν δουλεύει πλέον, ενώ δύο άλλες 'τσαχαλίζουν'

fatality *splits *splits *splits *splits :P

Δημοσ.

Θέλω να πάρω τα ηχεία κυρίως για την ποιότητα ήχου, γιατί αυτά που έχω μου ζαλίζουν το κεφάλι μετά απο κάποια ώρα και δεν μπορώ να απολαυσω τα τραγούδια. Με αυτο το σύστημα είδατε μεγάλη διαφορά?Πάντως απο διαφορα σχόλια που έχω διαβάσει , μπορεί να συγκριθεί με τα set home cinema που κυκλοφορούν στην ίδια τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...