oasisAthens Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Να προσθέσω και εγώ την γνώμη μιας και έχω και αυτά αλλά και τα προηγούμενα (δεν θυμάμαι ακριβώς την ονομασία τους) τα οποία και είχα ακριβοπληρώσει 480...Τα ηχεία είναι τέλεια και κατα μακράν ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για υπολογιστή...Κάνουν πολύ καλή δουλειά ακόμα και εάν τα συνδέσεις με κονσόλα ή ένα dvd player. Η έντασή τους είναι υπερ αρκετή...Εάν βέβαια θέλεις να προκαλέσεις σεισμό δεν μπορείς ... Αγορασέ τα... Να σου πω μόνο ότι και ένας φίλος μου θεώρησε τότε που είχα πάρει τα προηγούμενα με 480 υπερβολικά τα λεφτά τους και αγόρασε τα αντίστοιχα creative τα οποία τότε ήταν και 6.1 με 270 περίπου...και μάλιστα με κοροιδευε που έδωσα σχεδόν τα διπλάσια για 5.1...Το αποτέλεσμα όταν άκουσε τα δικά μου δεν πίστευε για πόσο ανώτερο ήχο μιλάμε...Επίσης τα δικά του κάηκαν (ο ενισχητής) μέσα σε 3 μήνες και αγόρασε τα δικά μου που από τότε 3 χρόνια παίζουν ασταμάτητα και απροβλημάτιστα.... Υ.Γ. Όταν θα τα συνδέσεις ειδικά για αναπαραγωγή DVD θα ορίσεις στο control panel της κάρτας ήχου σου να περνάει το σήμα (DTS, THX κτλ) χωρίς αποκωδικοποίηση σε οπτική ίνα έαν διαθέτεις και επίσης το πρόγραμμα αναπαραγωγής σου (πχ Power DVD) να μην κάνει αποκωδικοποίση και τότε θα δεις τα δόντια τους....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 καλά δεν είναι τέλεια ούτε ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για υπολογιστή υπάρχουν και τα Gigaworks 7.1 της Creative που είναι πιο τούμπανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 καλά δεν είναι τέλεια ούτε ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για υπολογιστή Είναι ότι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overclocker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Το μεγαλύτερο μειονέκτημα των Gigaworks 7.1 της Creative για μένα είναι η έλλειψη ψηφιακής εισόδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 είναι και πιο παλιά από τα Z-5500 πάντως τα Gigaworks 7.1 έχουν καλύτερα πρίμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το μεγαλύτερο μειονέκτημα των Gigaworks 7.1 της Creative για μένα είναι η έλλειψη ψηφιακής εισόδου. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 δεν είπα ότι είναι τέλεια...όπως δεν είναι και τα Z-5500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Εαν σου αρεσει ο αναλογικος ηχος (οπως αρεσει σε ολους τους μουσικους) τοτε δεν θα σου αρεσουν κ δεν υπηρχε περιπτωση να τα παιρνες (αμα εβλεπες αποκωδικοποιητες κ ιστοριες που χει πανω) Εαν σου αρεσει γενικα η δυνατη μουσικη (απο Rock/Metal μεχρι Beat/Dance) θα μεινεις ΥΠΕΡευχαριστημενος! Μπασα, δυναμη, οντως λιγο τα πριμα ειναι καπως αλλα δεν εγινε κ τιποτα, κ να εκμεταλλευτεις τον χωρο σου, κ να τα τοποθετησεις σωστα κ με αποστασεις, διοτι με τοση ενταση, το ενα θα αναιρει το αλλο.. Κ τελος κατι που το χα παρει για πλακα οταν μου το λεγαν πριν τα παρω: Θα γινεις ο εφιαλτης των γειτονων! Οχι σοβαρα.. ολη την ωρα θα φωναζουν.. δε λεω εχουν τα δικια τους, αλλα εσυ να επικαλεισαι το πιο σωστο, οτι δηλ. δεν ειναι εκεινη η ωρα, ωρα κοινης ησυχιας οποτε δεν μπορουν να πουν τιποτα αμα καλεσουν αστυνομιες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ τα έχω ένα χρόνο τώρα αν και είχα κατι ιστοριούλες μέχρι να τ αποκτήσω. Συγκεκριμένα το πρώτο πακέτο ήρθε απο Αθήνα (plaisio) και τα ηχεία στο λεπτό πάνω άρχισαν να κλείνουν.Όσο επέμενα να τα ξανανοίγω αυτά κλείναν σε μικρότερο χρόνο απο πριν.Έκανα άλλες 2!! αλλαγές,άμεσότατες μπορώ να πω,στο υποκατάστημα της Καλαμαριάς μέχρι που πήρα τα χρηματά μου πίσω και τα πήρα απο ένα άλλο eshop.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 γιατι εχω δει κατι videakia στο youtube να βγαζουν το προστατευτικο καλυμα του subwoofer? αλλαζει κατι ως προς το μπασο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εαν σου αρεσει ο αναλογικος ηχος (οπως αρεσει σε ολους τους μουσικους) τοτε δεν θα σου αρεσουν κ δεν υπηρχε περιπτωση να τα παιρνες (αμα εβλεπες αποκωδικοποιητες κ ιστοριες που χει πανω) Το θέμα ψηφιακού και αναλογικού ήχου είναι μεγάλο. Πλέον το ψηφιακό έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που χάνει σε πολύ λίγα σε σχέση με το αναλογικό που χάνει σε περισσότερα. Ο καθένας φυσικά διαλέγει ότι θέλει. Όσον αφορά τη σύνδεση των ηχείων με τον υπολογιστή ή τέλος πάντων με μία εξωτερική πηγή προενίσχυσης, αν τη συνδέσεις με RCA και όχι με ψηφιακό τρόπο (ομοαξωνικό ή οπτική ίνα), δεν σημαίνει ότι θα ακούς αναλογικό ήχο. Πάλι ψηφιακό ήχο θα ακούς, με τη μόνη διαφορά ότι θα γίνεται η ψηφιακή επεξεργασία στη κάρτα ήχου αντί να γίνεται στους DACs των ηχείων. Φυσικά το δεύτερο είναι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxantho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Τα έχω στο σπίτι και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ήχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tourist23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 δεν το συζητω...απο τωρα ψάχνουμε πειστικες δικαιολογιες...Και εννοειται οτι τετοιο πραμα δεν μπαινει σε ωρες κοινης ησυχιας...!!! -----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 02 : 15 : 57----- Εαν σου αρεσει ο αναλογικος ηχος (οπως αρεσει σε ολους τους μουσικους) τοτε δεν θα σου αρεσουν κ δεν υπηρχε περιπτωση να τα παιρνες (αμα εβλεπες αποκωδικοποιητες κ ιστοριες που χει πανω) Εαν σου αρεσει γενικα η δυνατη μουσικη (απο Rock/Metal μεχρι Beat/Dance) θα μεινεις ΥΠΕΡευχαριστημενος! Μπασα, δυναμη, οντως λιγο τα πριμα ειναι καπως αλλα δεν εγινε κ τιποτα, κ να εκμεταλλευτεις τον χωρο σου, κ να τα τοποθετησεις σωστα κ με αποστασεις, διοτι με τοση ενταση, το ενα θα αναιρει το αλλο.. Κ τελος κατι που το χα παρει για πλακα οταν μου το λεγαν πριν τα παρω: Θα γινεις ο εφιαλτης των γειτονων! Οχι σοβαρα.. ολη την ωρα θα φωναζουν.. δε λεω εχουν τα δικια τους, αλλα εσυ να επικαλεισαι το πιο σωστο, οτι δηλ. δεν ειναι εκεινη η ωρα, ωρα κοινης ησυχιας οποτε δεν μπορουν να πουν τιποτα αμα καλεσουν αστυνομιες.. Ωραια...γιατι για rock και metal(!!) ενδιαφερομαι κυριως...οποτε ελπιζω να μεινω οντως υπερευχαριστημενη οπως λες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmass Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Παιδια μηπως ξερετε αν τα συγκεκιμενα ηχεια (Logitech Z-5500!! ) μπορω να τα συνδεσω στην τηλεοραση μου LG (42LG6000)? Υπαρχουν αλλα με digital audio input optical? στη εικονα βλεπετε το πισω μερος της TV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ναι ασφαλώς και μπορείς...με Digital Audio Out (Optical) aka Toslink Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα