Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειναι μονο τα Z-5500 , σχεδον σε ολα τα ηχεια της logitech εχουν αυξηθει οι τιμες. Ελπιζω το καλοκαιρι να δουμε λογικες τιμες

Κάποτε ρε γμτ είχαν πέσει στα 2,5 κατοστάρικα, αλλά δν μου κοψε να τα χτυπήσω τότε... :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γνώμη μου να περιμένεις.Όποιος περιμένει ανταμείβετε.

Τα πήρα πέρσι το καλοκαίρι από Multirama στα 229 ευρώ.

Όσο τα ψωνίζετε τόσο αυτοί ξεστοκάρουν και τόσο οι τιμές μένουν εκεί που είναι ή ανεβαίνουν.Όσο ανεβαίνει το στοκ και δεν ξεπουλάνε , κάποια στιγμή κάνουν κάτι τρελές τιμές για "ξεμπούκωμα".

Είπαμε είναι πολύ καλά σαν ηχεία αλλά όχι και τόσο.Μην τρελαθούμε.Ναι είναι κορυφαία ηχεία pc αλλά όχι και 350 ευρώ τη στιγμή που το ίδιο μοντέλο είναι τόσα χρόνια στην αγορά χωρίς ακόμα να έχει βγει ο αντικαταστάτης τους.

Άμα είναι να φτάσεις να δώσεις 450 ευρώ ε καλύτερα να πάρεις ένα κανονικό home cinema με λίγα παραπάνω και όχι αυτά που ουσιαστικά είναι στην κατηγορία των pc speakers και ΟΧΙ των home cinemas

O χριστος και η παναγια. Πριν δυο μερες τα παρελαβε 350Ευρω με 30Ε μεταφορικα για Λαρισα. Ηταν πολυ τυχερος τελικα.

Κάποτε ρε γμτ είχαν πέσει στα 2,5 κατοστάρικα, αλλά δν μου κοψε να τα χτυπήσω τότε...
Δεν παει ετσι ακριβως. Οταν ηθελα να αγορασω καλο mouse αγορασα πριν 2 χρονια το logitech mx revolution απο πλαισιο στα 59Ευρω. Μεχρι πριν λιγους μηνες κατω απο 85 δεν το εβρισκες. Τοτε και τα 59 ηταν πολλα, δεν μπορει να φανταστεις οτι θα ακριβηνει τοσο

Γνώμη μου να περιμένεις.Όποιος περιμένει ανταμείβετε.

Ποιος περιμένει όμως...? :-)

Άμα είναι να φτάσεις να δώσεις 450 ευρώ ε καλύτερα να πάρεις ένα κανονικό home cinema με λίγα παραπάνω και όχι αυτά που ουσιαστικά είναι στην κατηγορία των pc speakers και ΟΧΙ των home cinemas

Καλύτερα να μη πάρεις ένα κανονικό Home Cinema, γιατί τα ηχεία είναι σε κατηγορία PC Speakers, αλλά είναι ένα φοβερό ηχοσύστημα που δύσκολα το ανταγωνίζεται κάτι ακόμα και στα χρήματα που λες.

Αν μιλάμε για ξεχωριστούς ενισχυτές, ηχεία και όλα κομμάτια, πάμε αλλού σε ποιότητα, ένταση, αλλά και σε κόστος...

Γνωρίζοντας και μόνο ότι κάποτε ήταν στη μισή τιμή από ότι έχουν τώρα φυσικά και δεν του πάει η ψυχή κάποιου να τα αγοράσει.

Για δες και εδώ : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702915&u=PHILIPS-HTR-5224-HOME-CINEMA-+-PHILIPS-BDP2500

1000watt RMS και όχι PMPO με 446 ευρώ.

Τα RMS του Logitech σε πληροφορώ είναι πολύ χαμηλά.Σε ένα forum ξένο είχα διαβάσει για κάπου 26watt rms/ηχείο (όσον αφορά τα περιφερειακά)

Για 230 ευρώ που τα πήρα είναι καλή τιμή/απόδοση.Μέχρι εκεί όμως.Εγώ σήμερα εαν ξανααγόραζα , με βάση τις σημερινές τιμές που έχουν τα Ζ5500 σαφώς και θα πήγαινα σε λύση σαν αυτή που προτείνω παραπάνω.

Νομίζω είναι καιρός η Logitech να κάνει μια ανανέωση στη ναυαρχίδα των μοντένλων της

1000watt RMS και όχι PMPO με 446 ευρώ.

Καταρχήν τα Watt δεν τα μετράμε συνολικά. Παρόλα αυτά αυτοί λένε ότι είναι 6 x 100W. Δύσκολο μου κάνει, αλλά τέλος πάντων. Επίσης στα πόσα Ohm παίζουν? Μας το λέει κανείς?

Ακόμα την ένταση δεν τη κάνουν τα Watt, αλλά τα db, πόσο ευαίσθητο είναι το μεγάφωνο, κλπ.

Δεν λέω ότι το σύστημα αυτό, δεν είναι καλό, αλλά δεν μπορώ να πω πως είναι από αυτά που διαβάζω.

ρε παιδια τι προτινετε?να αγορασω τα ηχεια απο το site της logitech η απο αντιπρωσοπους εδω στην ελλαδα?απλα σκεφτομαι μην φαω τελωνειο αν ερχονται απο america αν τα παραγκειλω απο την logitech....τι λετε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρε γαμώτο μας κοροϊδεύουν; http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Logitech-Z-5500-5-1-970115-0914.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=1004_Easter_C.htm

Καλά εδώ έχουμε ένα παράδειγμα καταστηματάρχη που θέλει να έχει 200% κέρδος...τελικά δεν έπρεπε να κάψουνε μόνο το κατάστημα της Στουρνάρης...

Εγώ που τα είχα πάρει 280 euro από το e-shop πριν 2 χρόνια και χωρίς να είναι σε κάποια προσφορά...

Και δεν είναι μόνο το Πλαισιο, είναι και άλλοι δυστυχώς...

Στο εξωτερικό η τιμή τους πάντως είναι γύρο στα 300-320 euro. Και από την στιγμή που δεν υπάρχει ανταγωνισμός από άλλες εταιρείες στο κομμάτι αυτό για την Logitech δεν νομίζω να δούμε σύντομα τον αντικαταστάτη των Z-5500.

Και γιατί να μην πάρετε ένα βαρβάτο home cinema (OK, θα πετάξετε απλά το dvd player) και μια X-Fi Platinum για να συνδέσετε το ηχοσύστημα με οπτική ίνα; Θα σας βγει στα ίδια χρήματα με τα Z5500 και θα έχετε καλύτερο/δυνατότερο ήχο (και 5.1 εννοείται)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...