Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδιά θέλω να αγοράσω τα logitech z 5500 στο eshop τα είχε 200ευρώ και στο πλασίο 230ευρώ αλλα και από τα 2 καταστήματα έχουν εξαντληθεί ...Τα βρήκα στο "μουλτιραμα" αλλα έχουν 350ευρώ Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που μπορώ να τα βρω σε καλή τιμή???

από ότι διαβάζω από τα σχόλια σας πρέπει να είναι πολύ καλά θέλω να γίνω πολύ σύντομα και εγώ κάτοχος τους!!!!

Θα πας στα Multirama με μία εκτυπωμένη σελίδα από αυτά τα μαγαζιά και θα τους πεις ότι σου είπαν ότι θα αργήσουν κάνα δυο μέρες να τα φέρουν και επειδή βιάζεσαι και τα θες τώρα τα θες σε καλύτερη τιμή... Αν όχι πες 230 ενα 250άρι το δίνεις...

Έτσι έκανα εγώ...

παιδια θελω να παρω τα ζ5500 και θελω να μου πειτε ακουγοντε καθαρα? πολυ καθαρα?θελουν και καρτα ηχου καλη? γιατι εχω μια στο πσ μου ενσοματομενη (δικια του ηταν μεσα στο πσ) αλλα θα ακουγετε τελεια?παρουσιαζουν προβλιματα?

Έχουν πολύ καλή ποιότητα, ναι.

Αν τα συνδέσεις ψηφιακά (Coax ή optical) δεν χρειάζεσαι καλή κάρτα ήχου.

Αν τα συνδέσεις αναλογικά χρειάζεσαι καλή κάρτα ήχου.

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις ρίξε μία ματιά στο Topic, τα έχω γράψει αρκετά αναλυτικά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά και γίνεται...

Απλά παίρνεις ένα καλώδιο που η μια άκρη του θα είναι αρσενικό mini-jack και η άλλη σε 2 αρσενικά RCA (λευκό-κόκκινο).Το mini-jack το βάζεις στα Ζ5500 στην υποδοχή Front και τα RCA στα αντιστοιχα χρώματα στις υποδοχές Audio Out.

Από το τηλεκοντρόλ του Ζ5500 επιλέγεις optical όταν βλέπεις ταινία από το egreat και όταν θες να ακούς από την tv επιλέγεις από το τηλεκοντρόλ του Ζ5500 analog.

Ούτως ή άλλως από την tv μόνο στερεοφωνικό ήχο θα βγάλεις.

Εαν η υποδοχή Front είναι ήδη κατειλημένη μπορείς να πάρεις ένα αντπτορα από αρσενικό mini-jack σε 2 θυλικά mini-jack

Μπορεις να δειξεις λιγο με εικονα τις ακριβως πρεπει να αγορασω;

Ρε μάγκες, πότε θα φέρουν κάνα καλό ηχείο που να συγκρίνεται με τα ζ5500 στο ελλαδιστάν; Μετά τα ζ 5500 όλο πατάτες φέρνουν και έχουν περάσει και 7 χρόνια ???

Αυτά τα περίπου 7 χρόνια δεν κατασκευάζουν πια ηχεία???

@Luxx

Αν πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά και τους πεις αυτό που σου λέει ο φίλος tarantules, θα καταλάβουν και θα σου δώσουν αυτό που χρειάζεσαι. Αν και γνώμη μου είναι να μη συνδέσεις τη TV με τα ηχεία, σιγά το πράγμα....

@Nahock

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα...

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανταγωνισμός γιατί να πάνε σε νέα έξοδα Research and Development?

Πέρα από αυτό ηχεία είναι και όχι κάρτα γραφικών...

Πέρσι το καλοκαίρι τα είχα πάρει από Multirama 229 ευρώ σε προσφορά.

Προφανώς οι μάγκες εκμεταλεύονται το οτι είναι πολύ καλά ηχεία για pc και βαράνε στο σταυρό.Γνώμη μου , όσοι τα θέλουν να περιμένουν μέχρι να μαζευτεί στοκ και να τα σπρώξουν σε χαμηλή τιμή.Όσο τα αγοράζετε σε υψηλές τιμές παίζετε το παιχνίδι τους.Κι εγώ όταν τα πήρα είχαν την περίοδο εκείνη στα 350 ευρώ.Μάθετε να περιμένετε και μην τρελαίνεστε.Ναι είναι πολύ καλά σαν ηχεία αλλά όχι και 400.Μην τρελαθούμε και τελείως.Ειδικά στις μέρες μας που μας έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό οι ευρωπαίοι "φίλοι" μας, οι κερδοσκόποι κάνουν πανηγύρια εις βάρος μας.Μην τουσ δίνετε αυτή τη χαρά....

+1 για την οπτική ίνα

Η ποιότητα ήχου είναι η ίδια είτε τα συνδέσει κάποιος με οπτική, είτε με Coaxial καλώδιο.

Η σύνδεση και στις δύο περιπτώσεις είναι ψηφιακή.

Κάποιος θα πει, ναι, αλλά ίσως από το καλώδιο χάνονται ή αλοιώνονται κάποια data ήχου...

Θα πω ότι και με την οπτική δεν σου εγγυάται κάποιος το αντίθετο... Ξέρει κάποιος τις προδιαγραφές τις.

Παρόλα αυτά στο επίπεδο που μιλάμε και για Ηome χρήση, δεν διαφέρει.

Εγώ απλά δίνω +1 στο Coaxial, γιατί με την οπτική ίνα είχα διάφορα προβλήματα τα οποία λύθηκαν όλα με το COaxial.

Μερικά από αυτά ήταν ότι δεν μπορούσαν να παίξουν παραπάνω από ένα προγράμματα ήχο. Αν έπαιζε το Winamp, δεν έπαιζε το Media Player ή το utube.

Η οπτική χρειάζεται ρυθμίσεις και αν δουλέψει σωστά τελικά. Αυτά ίσως είναι θέμα Drivers από μεριά Creative βέβαια, αλλά λέω στη πράξη τι συμβαίνει.

Το Coax το κοτσάρεις και τελειώνεις! Βάζεις και μία ταινία που να παίζει DTS και αν δεις στα ηχεία το DTS, είσαι ok.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες θέλω να κάνω μια ερώτηση για το στήσιμο των ηχείων.

Πρώτα απ'ολα μου κάνει φοβερή εντύπωση πως κανένας σας δεν έχει αναφέρει τις ελεϊνές βάσεις στήριξης που έχουν οι δορυφόροι όταν προορίζονται για κρέμασμα στον τοίχο. Ούτε αλλάζει η γωνία τους ούτε κλίση έχουν ούτε τίποτα!

Τα έχω βάλει στον τοίχο σε ύψος 2.45m. Είναι σωστό αυτό?

Πρέπει να τοποθετούνται στις τέσσερις γωνίες του δωματίου (σαλονιού) ή στο ύψος των αυτιών όταν κάθεσαι στον καναπέ?

Επίσης τα έχω συνδέσει με οπτική ίνα. Μπόρει να μου πεί κάποιος τις καλύτερες ρυθμίσεις που υπάρχουν?

Τέλος έχω την Sound Blaster Audigy 2 Platinum EX και κάθεται. Για ήχο χρησιμοποιώ την onboard κάρτα της P55A-UD4. Τι είναι προτιμότερο, να βάλω την γερασμένη PCI στο PC ή να μείνω όπως είμαι?

Ευχαριστώ εκ των προταίρων...

Υ.Γ: Εγώ χρησιμοποιώ τον Media Player Classic για την αναπαραγωγή κάθε είδους βίντεο, είτε αυτό είναι .mkv είτε .avi. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στον player για να μου βγάζει πολυκάναλο ήχο? Κάτι τέτοιο νομίζω διάβασα εδώ μέσα...

Επεξ/σία από Chaos3X

πιτε μου καμια καλη καρτα ηχου που να περνει coax κτλπ.......μια καλη καρτα που νε εχει διαφορα με την δικημου και σε καλη τιμη

μπορω να βαλω υποδοχη coax στο πσ μου χορις να παρω αλλη καρτα με coax kai optiki ina?

Αντί να επαναλαμβάνεις με copy-paste συνεχώς το ίδιο μήνυμα και δεδομένου ότι το κύριο αντικείμενο της εδώ συζήτησης είναι άλλο, μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα στην κατάλληλη κατηγορία του φόρουμ (Κάρτες Γραφικών και Ήχου).

Επίσης, έχουμε δεχθεί αναφορές από μέλος του φόρουμ που έχει ενοχληθεί με το μεγάλο αριθμό Προσωπικών Μηνυμάτων που του στέλνεις με απορίες που θέση έχουν κανονικά στο φόρουμ. Δεν είναι αυτός ο σωστός και βέλτιστος τρόπος για να λύσεις τις απορίες σου: Εδώ δημόσια, στο φόρουμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...