Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Κάρτα ήχου δεν χρειάζεται να πάρεις. Η επεξεργασία γίνεται στο σύστημα των ηχείων.

2) Θα συνδέσεις το PS3 με οπτική, το PC με Coax. Έτσι κάθε φορά θα επιλέγεις την είσοδο από το σύστημα των ηχείων.

3) Η TV ας ακούγεται από τα ηχεία της. Καλό είναι να μη περνάς το σήμα έστω και αν είναι ψηφιακό μέσα από πολλές προενισχύσεις ή ακόμα καλύτερα από κωδικοποιητές/αποκωδικοποιητές.

Υ.Γ.: Δεν καταλαβαίνω γιατί ακούγεται η φήμη ότι τα Z5500 δεν είναι τόσο καλά στις ψηλές και στις μεσαίες. Είναι ότι καλύτερο στα χρήματά τους! Σε ότι σπίτι έχω πάει δεν έχω ακούσει καλύτερο ήχο! Καλά για ταινίες δεν το κουβεντιάζουμε.

Απλά ψηλιάζομαι ότι οι περισσότεροι ακούνε μουσική όχι Stereo, αλλά με όλα τα ηχεία και γίνεται ένα μπάχαλο και δικαίως γίνεται.

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1) Κάρτα ήχου δεν χρειάζεται να πάρεις. Η επεξεργασία γίνεται στο σύστημα των ηχείων.

2) Θα συνδέσεις το PS3 με οπτική, το PC με Coax. Έτσι κάθε φορά θα επιλέγεις την είσοδο από το σύστημα των ηχείων.

3) Η TV ας ακούγεται από τα ηχεία της. Καλό είναι να μη περνάς το σήμα έστω και αν είναι ψηφιακό μέσα από πολλές προενισχύσεις ή ακόμα καλύτερα από κωδικοποιητές/αποκωδικοποιητές.

Υ.Γ.: Δεν καταλαβαίνω γιατί ακούγεται η φήμη ότι τα Z5500 δεν είναι τόσο καλά στις ψηλές και στις μεσαίες. Είναι ότι καλύτερο στα χρήματά τους! Σε ότι σπίτι έχω πάει δεν έχω ακούσει καλύτερο ήχο! Καλά για ταινίες δεν το κουβεντιάζουμε.

Απλά ψηλιάζομαι ότι οι περισσότεροι ακούνε μουσική όχι Stereo, αλλά με όλα τα ηχεία και γίνεται ένα μπάχαλο και δικαίως γίνεται.

Σε ευχαριστω κατι ακομα ποιο ειναι το σωστο Effect για τα Z5500 οταν ακουω μουσικη απο το pc και ποιο για οταν βλεπω ταινια απο το ps3 η βλεπω dvd?

εγω το εχω μονιμα στο Effect :Music

Kαι κατι για τέλος τα Z5500 μαζι με το PS3 ειναι οι καλυτερες αγορες που εχω κάνει EVER!!

Δημοσ.

Έχοντας συνδεδεμένο το PC με Coax, δηλαδή με ψηφιακό σήμα, τότε αυτόματα τα ηχεία παίζουν αυτό που πρέπει.

Δηλαδή, όταν ακούς Mp3, ακούς Stereo, παίζουν με λίγα λόγια τα δύο μπροστινά και φυσικά το Sub. Όταν βλέπεις ταινία παίζουν όλα, όταν είναι 5.1 ή 7.1.

Για να μη γράφω πάλι τα ίδια διάβασε εδώ.

Spidif (Sony/Philips Digital Interconnect Format) είναι και το Coax και το Optical.

Για το PC προτίμησε το Coax (ως πιο καλή σύνδεση) και για το PS3 το Optical.

Δημοσ.

Εχω συνδέσει το PS3 με οπτική, το PC με Coax. ποια η γνωμη σας

εχει και το pc μου βεβαια οπτική!

πείτε σας παρακαλώ

(με ηχεία πάντα Z5500)

Δημοσ.

κατι pcm 2/0 48 μου γραφει

αλλα δεν έχω και κανένα γνήσιο δωδ να βάλω

εγω θέλω να μαθω όταν βλέπω DVD h blueray απο το PS3 μέσο οπτικής ίνας που το έχω τη effect να έχω τα z5500?

movie mode,stereo...?τι? ξέρει κάποις να μου πει?

Δημοσ.

Παιδια συνδεονται και με το egreat και με το ps3; Ειναι καλο για παιχνιδια και ταινιες; Λιγο ακριβα δε ειναι; Θα κρατησουν χρονια;

Δημοσ.
Παιδια συνδεονται και με το egreat και με το ps3; Ειναι καλο για παιχνιδια και ταινιες;

Εγω τα εχω συνδεσει με το Ε-Great M34A μεσω οπτικης, και χτες που τα δοκιμασα πρωτη φορα επαιζαν καταπληκτικα...Μια ερωτηση και απο μενα. Θελω να τα συνδεσω με την τηλεοραση μου η οποια ειναι η 32PF9966/10 της Philips.Γινεται παραλληλα με το media tank να ειναι συνδεδεμενα και με την τηλεοραση?Και αν ναι με ποιο τροπο?Με το τριπλο mini-jack? Παρακατω παραθετω το λινκ με το manual της τηλεορασης μου οπου μπορειτε να τσεκαρετε τις εισοδους/εξοδους της .Καλημερα και ευχαριστω πολυ!

http://www.p4c.philips.com/files/3/32pf9966_10/32pf9966_10_pss_eng.pdf

Υ.Γ:Σε περιπτωση που δεν γινεται να ειναι παραλληλα συνδεδεμενα θα με βοηθουσε και παλι πολυ να μου λεγατε ποιες εισοδους/εξοδους χρησιμοποιω και με τι τυπου καλωδιο.

Δημοσ.
Γινεται παραλληλα με το media tank να ειναι συνδεδεμενα και με την τηλεοραση?Και αν ναι με ποιο τροπο?Με το τριπλο mini-jack?

Φυσικά και γίνεται...

Απλά παίρνεις ένα καλώδιο που η μια άκρη του θα είναι αρσενικό mini-jack και η άλλη σε 2 αρσενικά RCA (λευκό-κόκκινο).Το mini-jack το βάζεις στα Ζ5500 στην υποδοχή Front και τα RCA στα αντιστοιχα χρώματα στις υποδοχές Audio Out.

Από το τηλεκοντρόλ του Ζ5500 επιλέγεις optical όταν βλέπεις ταινία από το egreat και όταν θες να ακούς από την tv επιλέγεις από το τηλεκοντρόλ του Ζ5500 analog.

Ούτως ή άλλως από την tv μόνο στερεοφωνικό ήχο θα βγάλεις.

Εαν η υποδοχή Front είναι ήδη κατειλημένη μπορείς να πάρεις ένα αντπτορα από αρσενικό mini-jack σε 2 θυλικά mini-jack

Δημοσ.
Γιατι να θελεις ηχο 5.1 στα καναλια της τηλεορασης;

ισως για να βλεπει ταινιες σαν να ειναι σε κινιματογραφο... :)

• Super Moderators
Δημοσ.
ισως για να βλεπει ταινιες σαν να ειναι σε κινιματογραφο... :)

τα κανάλια εκπέμπουν stereo στην καλύτερη των περιπτώσεων...

Δημοσ.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουν όλοι οι κάτοχοι πολυκάναλων ηχοσυστημάτων.

Δεν είναι σωστό να μπασταρδεύεις τη πηγή. Όταν δίνει Stereo, θα ακούς από δύο ηχεία Stereo, άντε από Τέσσερα, αλλά πάλι Stereo.

Αν η πηγή δίνει σήμα 5κανάλο ή και παραπάνω έχει καλός.

Δημοσ.

παιδιά θέλω να αγοράσω τα logitech z 5500 στο eshop τα είχε 200ευρώ και στο πλασίο 230ευρώ αλλα και από τα 2 καταστήματα έχουν εξαντληθεί ...Τα βρήκα στο "μουλτιραμα" αλλα έχουν 350ευρώ Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που μπορώ να τα βρω σε καλή τιμή???

από ότι διαβάζω από τα σχόλια σας πρέπει να είναι πολύ καλά θέλω να γίνω πολύ σύντομα και εγώ κάτοχος τους!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...