Heatspreader Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Το CMSS στην οπτική είτε είναι ανοιχτό είτε κλειστό είναι το ίδιο. Αυτό είναι για τον 3D ήχο? Με την οπτική δεν μπορείς να "πειράξεις" τίποτα. Ούτε SVM, ούτε τίποτα. Φυσικά όταν έχεις ρυθμίσει το εκάστοτε πρόγραμμα στην έξοδό του να έχει Spdif και τέλος από τα Windows... Το σήμα πάει ψηφιακό και κωδικοποιημένο! Ακούς τον ήχο αυθεντικό όπως τον έχει ορίσει ο εκάστοτε σκηνοθέτης/καλλιτέχνης.
gdriver Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 παιδια οποιος ενδιαφερεται μπορω να του δωσω τους οδηγους που εχω. αν θελετε μου λετε.
sozz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό είναι για τον 3D ήχο?Με την οπτική δεν μπορείς να "πειράξεις" τίποτα. Ούτε SVM, ούτε τίποτα. Φυσικά όταν έχεις ρυθμίσει το εκάστοτε πρόγραμμα στην έξοδό του να έχει Spdif και τέλος από τα Windows... Το σήμα πάει ψηφιακό και κωδικοποιημένο! Ακούς τον ήχο αυθεντικό όπως τον έχει ορίσει ο εκάστοτε σκηνοθέτης/καλλιτέχνης. μετατρεπει τον stereo ηχο σε surround ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:25 ---------- Την platinum έχω. Τους τελευταίους drivers επίσης. Το CMSS στην οπτική είτε είναι ανοιχτό είτε κλειστό είναι το ίδιο. Νομίζω όμως πως με εξυπηρετεί στην οπτική το stereo x2 με το surround του panel περίπου στο 80%. Έχω πλησιάσει πολύ το αποτέλεσμα που αναζητούσα. μηπως μετα πατας upmix mode stereo xpand ??
skrez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Χρειάζομαι την βοήθειά σας αν θέλετε.Έχω μία τηλεόραση http://www.dtk-visual.dk/index.asp?id=8&Kat=7&prodid=358 και σκέφτομαι να αγοράσω τα z-5500 και να τα συνδέσω. θέλω την βοήθειά σας όσον αφορά την σύνδεση με οπτική ίνα γιατί είμαι άσχετος τι τύπο καλωδίου πρέπει να ζητήσω. Είναι καλύτερα να έιναι coaxial? Στις εικόνες που βλέπω τα z-5500 απο πίσω έχουν και coaxial και την άλλη υποδοχή(δεν γνωρίζω πως ονομάζεται). Θα παράγει καλό ήχο για ταινίες και μουσική το συστημα αυτό?
tarantules Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Χρειάζομαι την βοήθειά σας αν θέλετε.Έχω μία τηλεόραση http://www.dtk-visual.dk/index.asp?id=8&Kat=7&prodid=358 και σκέφτομαι να αγοράσω τα z-5500 και να τα συνδέσω. θέλω την βοήθειά σας όσον αφορά την σύνδεση με οπτική ίνα γιατί είμαι άσχετος τι τύπο καλωδίου πρέπει να ζητήσω. Είναι καλύτερα να έιναι coaxial? Στις εικόνες που βλέπω τα z-5500 απο πίσω έχουν και coaxial και την άλλη υποδοχή(δεν γνωρίζω πως ονομάζεται). Θα παράγει καλό ήχο για ταινίες και μουσική το συστημα αυτό? Χρόνια πολλά και σε σένα. Η τηλεόρασή σου υποστηρίζει και τους 2 τύπους ψηφιακής σύνδεσης όπως και τα Z5500 οπότε με ότι τρόπο και να τα συνδέσεις δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν θα καταλάβεις και διαφορά του ενός από τον άλλο. Απλά στο ένα καλώδιο το coaxial θα περνάνε 2 τάσεις σε μορφή παλμών (μια για το 0 και μια για το 1) ενώ στο οπτικό θα περνάει φως (φως=1 , μη φως=0). Για ταινίες είναι κορυφή τα Ζ5500.Για μουσική επίσης πολύ καλά αλλά εαν είσαι ψείρας και έχεις απαιτήσεις καλύτερα να προσανατολιστείς σε ένα σύστημα με ξεχωριστό ενισχυτή μιας και απότι λένε οι περισσότεροι τα Ζ5500 δεν αποδίδουν τόσο καλά τις μεσαίες και υψηλές.Εγώ πάντως μια χαρά τα ακούω και δεν παραπονιέμαι
skrez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Ενα ακόμα που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.Είναι καλύτερα να συνδέσω τα ηχεία στην υποδοχή που έχει το DvD player μου η στην τηλεόρασή μου? Τέλος πώς ακριβώς να ζητήσω τον τύπο του καλωδίου ? Απο μαγαζιά σαν τα Media Markt θα βρώ?
tarantules Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Εαν έχεις πηγή που βγάζει 5.1 ήχο θα τα συνδέσεις εκεί.Πχ εαν η τηλεόρασή σου παίζει αρχεία video με ενσωματωμένο ήχο DTS ή AC3 θ συνδέσεις την tv σου με τα Ζ5500. Τα καλώδια οπτικής ίνας συνήθως λέγονται toslink και μπορείς να τα βρείς παντού. Πχ κάτι σαν αυτά http://www.musica.gr/pegasus/h002/list.php?pd300=&z81nr=&protasis=&newprod=&p9907=&timh_apo=&timh_eos=&omada0=&omada1=398&omada2=&omada3=&p02=toslink&pcode=H002_I22398
karfis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Θελω τη βοήθεια σας για τη σωστη σύνδεση των ηχείων μου εχω τα LOGITECH Z-5500 500 W RMS και θελω να μου πειτε το καλύτερο τρόπο σύνδεσης στην μητρική μου που εχει onoard καρτα ηχου (975x platinum της MSI) οπτική ίνα ούτε που ξερω ποια ειναι απλα θα σας δείξω τον τρόπο που τα έχω συνδεδεμενα εδω και 3 χρόνια που τα εχω... http://i445.photobucket.com/albums/qq175/vkarfis/DSC04073.jpg http://i445.photobucket.com/albums/qq175/vkarfis/DSC04072.jpg Περιμένω τηε προτάσεις σας διάβασα πολλα προηγούμενα σχόλια αλλα εχω μπερδευτει...! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
tarantules Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρά τα έχεις συνδέσεις.Οπτική αναλογική είναι η coaxial. Το κόκκινο και κίτρινο καλωδιάκι που βγαίνουν από τη θύρα δυκτύου τι ρόλο βαράνε?
karfis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ..ξέρω θα με πεις κουτσο αλλα ειναι τα LED φωτα που εβαλα μονος μου και δεν ήξερα απο που να βφαλω τον διακόπτη on/off :o Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου και κατι ακομα ομως θελω την TV την εχω σωστα υπαρχει αλλος τροπος συνδεσης γιατι εχω και PS3 που απο εκει βλεπω DVD και ο ήχος περναει απο την TV μέσο της συνδεσης αυτης που βλέπεις στη φωτο(το αλλο βησμα στην κονσολα που γράφει front) και αν ξερεις, μου προτεινης να βάλω κάποια κάρτα ήχου στο pc θα εχω αποτέλεσμα καλο με λίγα λεφτα βεβαια? αυτα και σε ευχαριστω ξανα..;)
tarantules Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Επειδή δεν έχω PS3 κα δεν ξέρω.Έχει σύνδεση με οπτική ψηφιακή? Εαν ναι τότε συνδέεις το PS3 με την ψηφιακή του Ζ5500 και ακούς τον ήχο του DVD από τα Ζ5500 και εικόνα από την TV.Αρκεί να μην έχεις αναμένο και το pc γιατί μάλον θα υπάρξει πρόβλημα (φαντάζομαι) όταν θα "δει" 2 σήματα εισόδου ψηφιακά. Όσον αφορά την κάρτα ήχου δεν είμαι σίγουρος αλλά από τη στιγμή που η αποκωδικοποίηση γίνεται στον αποκωδικοποιητή του Ζ5500 δεν χρειάζεται να πάρεις κάρτα.Έτσι κι αλλιώς το σήμα φεύγει ατόφιο και ανεπεξέργαστο μέσω οπτικής.Μπορεί και να κάνω λάθος μην το παίρνεις ως δεδομένο οτι είναι έτσι όπως το λέω
karfis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 αυτές τις συνδέσης εχει το PS3 http://i445.photobucket.com/albums/qq175/vkarfis/DSC04082.jpg εγω αυτη τη στιγμη το έχω συνδεμένο με HDMI (τπτ αλλο)στην TV και μετα ο ηχος απο τη tv feygei και καταληγει στη σύνδεση που βλέπεις στις προιγουμενες φωτο μπορω να κάνω κάποια άλλh σύνδεση γιατι και η κονσόλα απο τα τα Ζ5500 εχει και αλλα κενα πίσω όπως το optical...!!??
tarantules Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Απότι κατάλαβα ο ήχος του PS3 φεύγει μέσα από το HDMI καλώδιο και πάει στην TV. Την TV την έχεις συνδέσει με το Ζ5500 με το καρφάκι αναλογικά (το front). Εγώ προτείνω να πάρεις ένα καλώδιο οπτικής ίνας και να συνδέσεις με αυτό το PS3 με τα Ζ5500.Αλλά θα πρέπει να επιλέξεις μέσα από το PS3 να μην βγαίνει ο ήχος μέσα από το HDMI το οποίο θα το αφήσεις όπως είναι συνδεδεμένο για να βλέπεις στην TV
karfis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Απότι κατάλαβα ο ήχος του PS3 φεύγει μέσα από το HDMI καλώδιο και πάει στην TV.Την TV την έχεις συνδέσει με το Ζ5500 με το καρφάκι αναλογικά (το front). Εγώ προτείνω να πάρεις ένα καλώδιο οπτικής ίνας και να συνδέσεις με αυτό το PS3 με τα Ζ5500.Αλλά θα πρέπει να επιλέξεις μέσα από το PS3 να μην βγαίνει ο ήχος μέσα από το HDMI το οποίο θα το αφήσεις όπως είναι συνδεδεμένο για να βλέπεις στην TV ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ σε ευχαριστώ κατάλαβα..!! εχει το ps3 οπτικι ινα ετσι δεν ειναι..? ειναι αυτο το τετραγωνάκι..? και το συνδέω με την κονσόλα εκει που λέει optical καταλαβα καλα? και μετα το ρυθμίζω απο το menu..
tarantules Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ναι αυτό το γκρι τετραγωνάκι είναι.Καλού κακού για τη ρύθμιση στο μενου ρώτα και κανέναν που έχει ps3 μη σε πάρω και στο λαιμό μου.Λογικά θα έχει επιλογή από το ποιά έξοδο θα βγαίνει ο ήχος.Αλλά ρώτα καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα