Heatspreader Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Θα πας σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και θα πάρεις όσα μέτρα καλώδιο θες. Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Πες του καλώδια για ηχεία Hifi ή Home Cinema και θα καταλάβει αυτός. Πάρε όσα μέτρα θες και μετά σπίτι σου το κόβεις όσο θες. Βέβαια καλώ είναι τυπικά να έχουν τα όμοια ηχεία μεταξύ τους (δηλαδή οι 4 δορυφόροι) ίδιο μήκος καλωδίου, αλλά αυτό είναι κάτι τελείως θεωρητικό. Πάντως τα καλώδια που δίνουν τα ηχεία δεν είναι τόσο καλά όσο aftermarket. Καλώ είναι να χρυσαφίζουν όσο είναι δυνατόν ή να έχουν έντονο το χρώμα του χαλκού. Τώρα αυτά που έχουν μέσα τα ηχεία ο θεός και η ψυχή τους. Αυτά έχω αφήσει βέβαια μιας και δεν νομίζω να υπάρξει κάποια αλλαγή στην απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GReddyRx7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Θα πας σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και θα πάρεις όσα μέτρα καλώδιο θες. Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Πες του καλώδια για ηχεία Hifi ή Home Cinema και θα καταλάβει αυτός.Πάρε όσα μέτρα θες και μετά σπίτι σου το κόβεις όσο θες. Βέβαια καλώ είναι τυπικά να έχουν τα όμοια ηχεία μεταξύ τους (δηλαδή οι 4 δορυφόροι) ίδιο μήκος καλωδίου, αλλά αυτό είναι κάτι τελείως θεωρητικό. Πάντως τα καλώδια που δίνουν τα ηχεία δεν είναι τόσο καλά όσο aftermarket. Καλώ είναι να χρυσαφίζουν όσο είναι δυνατόν ή να έχουν έντονο το χρώμα του χαλκού. Τώρα αυτά που έχουν μέσα τα ηχεία ο θεός και η ψυχή τους. Αυτά έχω αφήσει βέβαια μιας και δεν νομίζω να υπάρξει κάποια αλλαγή στην απόδοση. To καλό καλώδιο δέν αυξάνει την ποιότητα-ένταση του ήχου. Απλά έχεις πιο λίγες απώλειες. Που στα συγκεκριμένα ηχεία clain main:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisrethymno Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα ρε παιδιά,είμαι και εγώ κάτοχος των Ζ...Αφού μου άλλαξαν τα πρώτα ηχεία που ήταν ελαττωματικά τώρα τα καινούργια μετά από 4-5 μήνες δεν έχουν φώς στην οθόνη...Αφού επικοινώνησα μέσω εμειλ και με γείωσαν θέλω να μου πείτε αν αυτό το πρόβλημα θα επερεάσει στο μέλλον το ηχοσύστημα μου.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 To καλό καλώδιο δέν αυξάνει την ποιότητα-ένταση του ήχου. Απλά έχεις πιο λίγες απώλειες. Που στα συγκεκριμένα ηχεία clain main:lol: Την ποιότητα όχι, μόνο τα καλώδια της προ-ενίσχυσης, όπως καλής ποιότητας RCA. Για την ένταση νομίζω ότι παίζει ρόλο η διατομή και πόσο αγώγιμο είναι το καλώδιο. Με λίγα λόγια ένα καλώδιο φαντάζομαι με μεγαλύτερη αντίσταση θα παίζει πιο χαμηλά. Θεωρητικά πάντα. καλησπέρα ρε παιδιά,είμαι και εγώ κάτοχος των Ζ...Αφού μου άλλαξαν τα πρώτα ηχεία που ήταν ελαττωματικά τώρα τα καινούργια μετά από 4-5 μήνες δεν έχουν φώς στην οθόνη...Αφού επικοινώνησα μέσω εμειλ και με γείωσαν θέλω να μου πείτε αν αυτό το πρόβλημα θα επερεάσει στο μέλλον το ηχοσύστημα μου.Ευχαριστώ. RMA, απλά. Χαλασμένη οθόνη, τίποτα άλλο. Το κλασσικό πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Αφού επικοινώνησα μέσω εμειλ και με γείωσαν θέλω να μου πείτε αν αυτό το πρόβλημα θα επερεάσει στο μέλλον το ηχοσύστημα μου.Ευχαριστώ. δλδ σου είπαν από την Logitech ότι δεν είναι πρόβλημα και ότι δεν μπορούν να τα αντικαταστήσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον δεν απάντησαν καθόλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisrethymno Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ φίλε μου,είσαι πολύ γρήγορος στις απαντήσεις σου... Νομίζετε πως αξίζει να μπώ στην διαδικασία του πακεταρίσματος,μεταφοράς και αντικατάστασης ή να τα παρατήσω στην ησυχία τους? Μπάς και αντικαθιστούν μόνο την οθόνη και όχι όλο το σύστημα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:54 ---------- δλδ σου είπαν από την Logitech ότι δεν είναι πρόβλημα και ότι δεν μπορούν να τα αντικαταστήσουν? Δεν απάντησαν καθόλου ενώ έχει περάσει μια εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 υπομονή, θα απαντήσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisrethymno Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 υπομονή, θα απαντήσουν... To θέμα είναι αν αξίζει όλη αυτή την ταλαιπωρία,γιατί δεν είναι και λίγο να ξεβιδώνεις,πακετάρεις,κουβαλάς κ.ο.κ ενώ είναι το δεύτερο προιόν που μου στέλνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δεν νομίζω, από ότι λένε τα παιδιά ότι πρέπει να στείλεις κάτι πίσω εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 To θέμα είναι αν αξίζει όλη αυτή την ταλαιπωρία,γιατί δεν είναι και λίγο να ξεβιδώνεις,πακετάρεις,κουβαλάς κ.ο.κ ενώ είναι το δεύτερο προιόν που μου στέλνουν. η Logitech δεν ζητάει να στείλεις τα χαλασμένα, απλά σου στέλνουν καινούρια και μερικές φορές ζητάνε να σπάσεις τα παλιά και να στείλεις photos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcnw Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια εδο και ενα μηνα χρισημοποιο τα Logitech x-540 και δε με ικανοποιουν.Θελω κατι ποιο δυνατο οπως τα z-5500.Εχω laptop ηχου acer aspire 7738G TUbA.Υπαρχει καπιος που να θελει να κανει ανταλαγη με τα x-540 και να δωσω και καποια χρηματα η αν οχι ανταλαγη καποιος που να τα πουλαει μεταχιρισμενα. τα έχω αγοράσει το Αύγουστο και θέλω να τα δώσω 230€ τα μεταφορικά δικά μου. Είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν έχουν πρόβλημα ούτε με το φωτισμό ούτε με τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Να πω και εγώ τη δική μου εμπειρία...αγορασμένα πριν από κανα 7μηνο...εδώ και 2 μήνες μου έκαναν κόλπα με το φωτισμό του Control Pod...πήρα λοιπόν τηλέφωνο την Logitech, ευγενέστατοι...μου ζήτησαν στοιχεία και μου στειλαν σε 10 μέρες άλλο control pod στο σπίτι με Courier... Έχω λοιπόν το νέο Control Pod εδώ και καμιά βδομάδα...η οθόνη του; Σούπερ ο φωτισμός...ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!.."edit" Κάνει Pairing τα 2 πίσω ηχεία και.... στα Windows και στο πρόγραμμα της Realtek παίζει ήχο μόνο αν κάνεις κλικ το πίσω αριστερό ηχείο και ο ίδιος ήχος βγαίνει κι απο τα 2 ηχεία Έλεος ρε παιδιά..πάλι τηλ τη Δευτέρα τώρα να δούμε τι γίνεται..να δούμε πόσα επιτέλους θα πρέπει να αλλάξω να βρούμε 1 να ΔΟΥΛΕΥΕΙ..Και το πήρα είδηση μόλις απόψε γιατί τώρα κάθισα να δω ταινιούλα.. Νεώτερα σύντομα.. (Παρεπιπτόντως..ίδιο σκηνικό έγινε και με 2χ Mx 5500 Revolution Desktop Sets, και τα 2 είχαν προβληματικό Mouse! Πήρα μετά ένα Logitech mk300 των 40 ευρώ και το Mouse είχε φοβερό tracking (!) ) Νόμιζα ότι εγώ είμαι τόσο γκαντέμης αλλά διαβάζω ότι πολύς κόσμος έχει προβλήματα. Για να δούμε τη Δευτέρα τώρα.. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2009 από EKTELESTES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, τελικά αποδείχθηκε κάποιο ΚΟΥΛΟ bug. Συνδέω πάλι το νέο Control Pod και δούλεψαν κανονικά τα πίσω ηχεία... Ρε θα κουφαθούμε τελείως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwerty99 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Capone - 10 Μάρ. 2006, 03:09 Ολο κεφι και χαρα παω σε γνωστο μεγαλο καταστημα να παρω τα Logitech Z-5500 5.1. Το κουτι, τερας! 505W RMS συνολικα! Τρομερο. Οπως λοιπον παω σπιτι και το ανοιγω σιγα-σιγα (γνωστη ιεροτελεστια.... ) βλεπω το subwoofer. Ααααα 10΄΄ πολυ καλο! Και να σου το προβλημα : Εχει ενα χαρτακι και αναφερει: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το subwoofer εχει πολυ ισχυρους μαγνητες και θα πρεπει να τοποθετειται τουλαχιστον σε αποσταση 60 cm απο ηλεκτρονικες οπως, PCs, Monitors και ΤVs. Ισχύει όντως αυτό για το μαγνητικό πεδίο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα