Προς το περιεχόμενο

Logitech Z-5500!!

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια!!!Σκεφτομαι να κανω το μεγαλο βημα και να παρω τα logitech Z-5500..Τα εχει κανεις??Σας αρεσουν??Πειτε τη γνωμη σας για αυτα τα ηχεια...Ο,τι νομιζει ο καθενας...Αν ειναι οντως τοσο δυνατα;Μεχρι ποση ενταση πιανουν στην πραξη;;Τι προβληματα σας δημιουργουν..και γενικα τη γνωμη σας γι'αυτα!!Ανοιχτη συζητηση για οποιον θελει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άμα δίνεις τόσα λεφτά πάρτα, είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για υπολογιστή.

Ναι είναι όντως τόσο δυνατά. Δεν πρέπει να τα έχω βάλει ποτέ τέρμα. Άμα φτάσει στα 2/3 δεν αντέχεις στο δωμάτιο πάνω κάτω.. Οι γείτονες σε ακούνε πολύ πιο νωρίς φυσικά...

Γενικά είναι καταπληκτικά, αλλά πολύ χρήμα αγαπητή! :-D

Άμα δίνεις τόσα λεφτά πάρτα, είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για υπολογιστή.

Ναι είναι όντως τόσο δυνατά. Δεν πρέπει να τα έχω βάλει ποτέ τέρμα. Άμα φτάσει στα 2/3 δεν αντέχεις στο δωμάτιο πάνω κάτω.. Οι γείτονες σε ακούνε πολύ πιο νωρίς φυσικά...

Γενικά είναι καταπληκτικά, αλλά πολύ χρήμα αγαπητή! :-D

δεν το συζητω αγαπητε...το ξερω οτι ειναι πολλα λεφτα!!!Απλα κανω την ερευνουλα μου να δω αν οντως αξιζουν το δαγκωμα στην τσεπη!!!!)

Εμένα η γνώμη μου για την ένταση τους είναι διαφορετική.

Αρχικά να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε ποιότητα από πολλά ηχοσυστήματα.

Έχουν τρομερή ποιότητα ήχου με πολύ καλό μπάσο καλά πρίμα και τελευταίες έρχονται οι μεσαίες συχνότητες. Δεν παραμορφώνουν σχεδόν καθόλου και παίζουν παντού πάρα πολύ καθαρά. Το προηγούμενο μου ηχοσύστημα ήταν Technics, βάζοντας τα εν λόγω ηχεία έπαθα πλάκα με τη διαφορά του ήχου και συστήνω να τα συνδέσεις με οπτική ίνα.

Ωστόσο σε ένταση δεν μπορώ να πω ότι είναι το δυνατό τους σημείο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν παίζουν δυνατά και ότι δεν θα σε καλύψουν. Όπως και να έχει όμως δεν είναι ΤΑ δυνατά ηχεία.

Για τα λεφτά τους είναι ότι καλύτερο και μπορείς φυσικά να τα δουλέψεις και σαν Home Cinema όπου εκεί δείχνουν τα δόντια τους. Συγκεκριμένα παίζοντας Blu ray από το Playstation 3 ακούω άλλα πράγματα!

Τα προτείνω ανεπιφύλακτα και για όλα τα παραπάνω, αλλά και για τη φανταστική εγγύηση της Logitech!

• Super Moderators

πιστεύω ότι είναι καλή αγορά στα 240-250 euro που έχουν πέσει πλέον

στα 400 που έκαναν κάποτε ήταν επιλογή για λίγους...

εδώ και 3.5 χρόνια με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο στην γειτονιά :P

Σίγουρα, αλλά και σε αυτή τη τιμή για να αγοράσει κάποιος στερεοφωνικό είναι λίγο δύσκολο με τέτοια απόδοση.

@georgia89

Από που θα τα αγοράσεις?

πιστεύω ότι είναι καλή αγορά στα 240-250 euro που έχουν πέσει πλέον

εδώ και 3.5 χρόνια με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο στην γειτονιά :P

εχει πεσει τοσο η τιμη τους;;Που τα βρηκες 250 ευρω;Εγω μεχρι στιγμης μεχρι 315 τα χω πετυχει!!Και αν μπορει καποιος να εξηγησει και το ολο θεμα με την οπτικη ινα θα με εξυπηρετουσατε...Δεν ειχα ποτε τοσο καλα ηχεια(δουλευω χρονια τωρα με τα ηχεια του στερεοφωνικου μου)οποτε δεν το κατεχω καλα το αθλημα!:-D

Σίγουρα, αλλά και σε αυτή τη τιμή για να αγοράσει κάποιος στερεοφωνικό είναι λίγο δύσκολο με τέτοια απόδοση.

@georgia89

Από που θα τα αγοράσεις?

σκεφτομαι κανα plaisio η e-shop..Ελεγα να παραγγειλω και απο e-bay που εχω ξαναπαρει κατι πραματακια απο κει...Αλλα ποτε τετοιου μεγεθους αγορα..και φοβαμαι να σου πω την αληθεια..Ειναι κομματακι ρισκο να παραγγειλω απο εξωτερικο τοσο ακριβο αντικειμενο..!Εχεις να προτειεεις κατι;;

• Super Moderators
εχει πεσει τοσο η τιμη τους;;Που τα βρηκες 250 ευρω;Εγω μεχρι στιγμης μεχρι 315 τα χω πετυχει!!Και αν μπορει καποιος να εξηγησει και το ολο θεμα με την οπτικη ινα θα με εξυπηρετουσατε...Δεν ειχα ποτε τοσο καλα ηχεια(δουλευω χρονια τωρα με τα ηχεια του στερεοφωνικου μου)οποτε δεν το κατεχω καλα το αθλημα!:-D

http://www.skroutz.gr και γράφεις Z-5500 στην αναζήτηση :P

μια περίοδο τα πουλούσαν 220 euro :o

http://www.skroutz.gr και γράφεις Z-5500 στην αναζήτηση :P

μια περίοδο τα πουλούσαν 220 euro :o

το ειδα με 242 ευρω...Να ρωτησω και κατι αλλο;Ολα αυτα στο skroutz.gr ιδια δεν ειναι;;Γιατι αλλα γραφουν ΤΗΧ, Dolby αλλα οχι..και τετοια..Δεν παρουσιαζουν καποια διαφορα στην αναπαραγωγη ηχου;Ας πουμε το ενα να παιζει dolby και το αλλο οχι!(sorry παιδες για τις ερωτησεις...αλλα καλυτερα να ρωταω τωρα παρα να φαω φρικη αργοτερα, αφου δεν ξερω ο ανθρωπας!!)

Καλύτερα να αποφύγεις την αγορά από ebay, αφού η εγγύηση τους θα είναι μάλλον ανύπαρκτη και όπως και να έχει σίγουρα θα μπεις σε περίεργες σκέψεις και διαδικασίες αν πάει κάτι στραβά.

Όσον αφορά την οπτική ίνα, είναι όπως θα ξέρεις το καλώδιο που μπορείς να συνδέσεις τη κάρτα ήχου σου με τα ηχεία,

Πολύ απλά να σου πω ότι η οπτική ίνα μεταφερεί ψηφιακά το σήμα από τη κάρτα ήχου στα ηχεία κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει απώλειες σήματος.

Επίσης με την ψηφιακή σύνδεση (οπτική ίνα) δεν χρειάζεται να κάνεις ρυθμίσεις στα ηχεία. Το σήμα πάει κωδικοποιημένο (άρα ψηφιακά φυσικά) και η αποκωδικοποίηση γίνεται από τους DACs (Digitan to Analog Converters).

Τα ηχεία τα είχα πάρει από το Multirama στα 260Ευρώ όταν το eshop τα είχε περίπου στην ίδια τιμή. Βέβαια αρχικά το Multirama τα είχε 330+Ευρώ και του έδειξα πόσο τα είχε το eshop και τα πήρα όπως είπα και πιο πριν στα 260Ευρώ.

Καλές αγορές και σίγουρα όταν τα ακούσεις θα μας θυμηθείς.

Τέλος μη ξεχάσεις όταν τα πάρεις να τα στρώσεις όσο μπορείς. Συνήθως στρώσιμο θέλουν τα μεγάλα ηχεία (μεγάλα μεγάφωνα), αλλά δεν είναι κακό να γίνει και σε αυτά μιας και έχουν και ένα αρκετά μεγάλο Sub.

Όταν λέω στρώσιμο, εννοώ σε ένταση παρακάτω από τη μέση για αρχή και μετά από 50ώρες παιξίματος μπορείς να τα ανοίξεις λίγο παραπάνω και όσο πας να ανοίξεις την ένταση.

Με λίγα λόγια καλό είναι να μη τα πάρεις τα βάλεις στο PC και τα τσιτώσεις με τη μία!

Καλύτερα να αποφύγεις την αγορά από ebay, αφού η εγγύηση τους θα είναι μάλλον ανύπαρκτη και όπως και να έχει σίγουρα θα μπεις σε περίεργες σκέψεις και διαδικασίες αν πάει κάτι στραβά.

Όσον αφορά την οπτική ίνα, είναι όπως θα ξέρεις το καλώδιο που μπορείς να συνδέσεις τη κάρτα ήχου σου με τα ηχεία,

Πολύ απλά να σου πω ότι η οπτική ίνα μεταφερεί ψηφιακά το σήμα από τη κάρτα ήχου στα ηχεία κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει απώλειες σήματος.

Επίσης με την ψηφιακή σύνδεση (οπτική ίνα) δεν χρειάζεται να κάνεις ρυθμίσεις στα ηχεία. Το σήμα πάει κωδικοποιημένο (άρα ψηφιακά φυσικά) και η αποκωδικοποίηση γίνεται από τους DACs (Digitan to Analog Converters).

Τα ηχεία τα είχα πάρει από το Multirama στα 260Ευρώ όταν το eshop τα είχε περίπου στην ίδια τιμή. Βέβαια αρχικά το Multirama τα είχε 330+Ευρώ και του έδειξα πόσο τα είχε το eshop και τα πήρα όπως είπα και πιο πριν στα 260Ευρώ.

Καλές αγορές και σίγουρα όταν τα ακούσεις θα μας θυμηθείς.

Τέλος μη ξεχάσεις όταν τα πάρεις να τα στρώσεις όσο μπορείς. Συνήθως στρώσιμο θέλουν τα μεγάλα ηχεία (μεγάλα μεγάφωνα), αλλά δεν είναι κακό να γίνει και σε αυτά μιας και έχουν και ένα αρκετά μεγάλο Sub.

Όταν λέω στρώσιμο, εννοώ σε ένταση παρακάτω από τη μέση για αρχή και μετά από 50ώρες παιξίματος μπορείς να τα ανοίξεις λίγο παραπάνω και όσο πας να ανοίξεις την ένταση.

Με λίγα λόγια καλό είναι να μη τα πάρεις τα βάλεις στο PC και τα τσιτώσεις με τη μία!

παιδες, ευχαριστω πααραααα πολυ...με βοηθησατε πολυ!Να στε καλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...