seric Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας, Έχω ένα παλιό pc κατασκευής πουλιαδη με celeron 600ΜΗz επεξεργαστή και 64mb ram και το οποίο και χρησιμοποιώ ως κατεβαστήρι. Θέλω όμως να προσθέσω και άλλη μνήμη. Τ ερώτημα μου είναι τι τύπο μνήμης παιρνει και 2ον ποια ειναι η μέγιστη μνήμη που μπορώ να βάλω. Ευχαριστώ πολύ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Παιρνει SDRAM και λογικα το μεγιστο που μπορει να δει δεν ειναι μικροτερο απο 256ΜΒ. Ομως αντε να βρεις SDRAM... Δες ποσο εχουν καινουριες...(ο,τι εχει ξεμεινει απο παλια δλδ) http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=SDRAM
seric Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Παιρνει SDRAM και λογικα το μεγιστο που μπορει να δει δεν ειναι μικροτερο απο 256ΜΒ.Ομως αντε να βρεις SDRAM... Δες ποσο εχουν καινουριες...(ο,τι εχει ξεμεινει απο παλια δλδ) http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=SDRAM pc100 ή pc133? Έχει σημασία?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ως προς τις επιδοσεις ελαχιστη. Ως προς τη συμβατοτητα ισχυει παντα το 'ου μπλεξεις'. Παντως δε αξιζει με τη καμια να δωσεις 50? για SDRAM καινουρια... Και αν αυτη που εχεις ειναι PC100 (100Mhz), τοτε και 133ρα να βαλεις θα σου παει στα 100 αυτοματα. Προσεξε επισης να ειναι DUAL Sided οι μνημες γιατι συνηθως σε πιο παλια μηχανηματα οι single sided αναγνωριζονται στο μισο του μεγεθους τους. Καλο ψαξιμο!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Oπα αρχισαν να πεφτουν οι προσφορες (τουλαχιστον ευτυχως διακριτικα , τις προαλλες εμενα μου χαρισαν 2x64MB που τις χρειαζομουν).
antonl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι λένε αλλά υπάρχουν κι αυτές.
seric Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Προσεξε επισης να ειναι DUAL Sided οι μνημες γιατι συνηθως σε πιο παλια μηχανηματα οι single sided αναγνωριζονται στο μισο του μεγεθους τους. Καλο ψαξιμο! πως μπορω να το μάθω αν παίρνει Dual sided ή sinlle Sided.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μας λες το μοντελο της μητρικης σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.