joannito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Το επίσημο θέμα για την αγαπημενη μου σειρα ειναι πραγματικοτητα (εκανα και εγω official thread, χιχι!) (καλα η αληθεια ειναι οτι αυτη ειναι η δευτερη αγαπημενη μου σειρα γιατι σαν το prison break δεν εχει αλλο!) Λοιπόν, πληροφοριες απο wikipedia: S05e01-02 Meredith and Derek begin life after "happily ever after". A military doctor bringing in a trauma patient piques Cristina's interest, and the Chief is stunned to learn that Seattle Grace is no longer a top-tier learning hospital. A freak ice storm hits Seattle. Είσημο trailer: http://joaninews.blogspot.com/2008/08/greys-anatomy-5-season.html Και κρυφες ματιες μεσα στο διωρο επεισοδιο: http://joaninews.blogspot.com/2008/09/greys-anatomy-sneak-peaks.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 τελευταία βδομάδα του Σεπτέμβρη και αυτό...τσκ τσκ τσκ με την υπομονή μας παίζουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 ο καλός ο μύλωτας (σχεδόν) όλα τα αλέθει...
Steven Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Έλα ρε συ.. Και εγώ έχω μελανά σημεία στο βιογραφικό μου όπως Gossip Girl και Desperate Housewives, αλλά όχι και Greys.. Greys και O.C. έχω ορκιστεί ότι δεν θα δω ποτέ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 απλά έτυχε...όταν τα είδα είχε πέσει βαρεμάρα...
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί ρε παιδιά...και το O.C όλο το είδα, και το Grey's anatomy είναι πολύ καλό (εκτός όταν μιλάει η Izzy και η Meredith που απλά είναι σα να ακούς γατάκια να μουρμουρίζουν)... Χρόνο να έχεις να βάζεις... 7 σειρές παρακολουθώ
joannito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 εμενα με αρεσει πολυ το grey's anatomy(το δευτερο στη λιστα μου μετα απο το p. ειναι οι ιατρικες υποθεσεις και η ζωη των γιατρων που δειχνει και κραταει καλα την σειρα...
sheik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 lol γιατι ρε παιδια? Εγω για την ακριβεια την ξεκινησα μολις προχθες την σειρα και πριν 10 λεπτα τελειωσα την 1η σαιζον. Ομορφη σειρα,ωραιες ερμηνειες,αρκετο χιουμορ και γενικα την βρισκω ενδιαφερουσα... Αυτη η Κορεατισσα η Κριστινα να μην επαιζε μονο...
joannito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 lol γιατι ρε παιδια?Εγω για την ακριβεια την ξεκινησα μολις προχθες την σειρα και πριν 10 λεπτα τελειωσα την 1η σαιζον. Ομορφη σειρα,ωραιες ερμηνειες,αρκετο χιουμορ και γενικα την βρισκω ενδιαφερουσα... Αυτη η Κορεατισσα η Κριστινα να μην επαιζε μονο... η κριστινα παιζει την πολυ εξυπνη και οτι θελει να διακριθει οχι οτι εχει και αδικο ειναι πολυ εξυπνη αφου μετα στις επομενες σεζον που θα δειτε κανει σχεδον μονη της εγχειρησεις και μισοπαντρευεται τον μπερκ............
sheik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Wow thanks for the spoiler :-( Τεσπα ειμαι στη μεση της 2ης σαιζον και η σειρα εχει γινει πολυ καλυτερη.Aξιζει και με το παραπανω. Απο τις λιγες σειρες που "παω" σχεδον ολους τους χαρακτηρες... Ιζζι,Μερεντιθ,Τζορτζ,Κριστινα(πως αλλαζουν οι καιροι) ειναι φοβεροι. Αλλα φυσικα,ολοι υποκλινονται στο μεγαλειο της Μπειλι :-D:-D:-D Απλα respect.
joannito Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 περιμένοντας το τρίτο επεισόδιο... can't wait!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 κανονικά έπρεπε να είχε βγει σήμερα...
joannito Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ωραιο το επεισοδιακι με την πλυμμηρα αλλα μπορουν και καλυτερα .. ποιος θελει να δει τι θα γινει στο τεταρτο επεισοδιο ??? οποιος θελει εδω-->http://joaninews.blogspot.com/2008/10/greys-anatomy-s05e04-promo.html
joannito Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 μηπως λεω κανεις ξερει που μπορω να βρω πλαγιοτιτλους για το grey's anatomy s05e04 το ξερω οτι ολοι τα εχουν κατεβασει και ειδα και στο tvsubtitles.net τπτ αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.