Προς το περιεχόμενο

The official Grey's Anatomy Season 5 thread

joannito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επίσημο θέμα για την αγαπημενη μου σειρα ειναι πραγματικοτητα (εκανα και εγω official thread, χιχι!) (καλα η αληθεια ειναι οτι αυτη ειναι η δευτερη αγαπημενη μου σειρα γιατι σαν το prison break δεν εχει αλλο!)

Λοιπόν, πληροφοριες απο wikipedia: S05e01-02

Meredith and Derek begin life after "happily ever after". A military doctor bringing in a trauma patient piques Cristina's interest, and the Chief is stunned to learn that Seattle Grace is no longer a top-tier learning hospital. A freak ice storm hits Seattle.

Είσημο trailer:

http://joaninews.blogspot.com/2008/08/greys-anatomy-5-season.html

Και κρυφες ματιες μεσα στο διωρο επεισοδιο:

http://joaninews.blogspot.com/2008/09/greys-anatomy-sneak-peaks.html

• Super Moderators
Δημοσ.

τελευταία βδομάδα του Σεπτέμβρη και αυτό...τσκ τσκ τσκ με την υπομονή μας παίζουν

Δημοσ.

Έλα ρε συ.. Και εγώ έχω μελανά σημεία στο βιογραφικό μου όπως Gossip Girl και Desperate Housewives, αλλά όχι και Greys.. :P

Greys και O.C. έχω ορκιστεί ότι δεν θα δω ποτέ!

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά...και το O.C όλο το είδα, και το Grey's anatomy είναι πολύ καλό (εκτός όταν μιλάει η Izzy και η Meredith που απλά είναι σα να ακούς γατάκια να μουρμουρίζουν)...

:) Χρόνο να έχεις να βάζεις... 7 σειρές παρακολουθώ

Δημοσ.

εμενα με αρεσει πολυ το grey's anatomy(το δευτερο στη λιστα μου μετα απο το p.B) ειναι οι ιατρικες υποθεσεις και η ζωη των γιατρων που δειχνει και κραταει καλα την σειρα... A_frworksmiley.gif

Δημοσ.

lol γιατι ρε παιδια?

Εγω για την ακριβεια την ξεκινησα μολις προχθες την σειρα και πριν 10 λεπτα τελειωσα την 1η σαιζον.

Ομορφη σειρα,ωραιες ερμηνειες,αρκετο χιουμορ και γενικα την βρισκω ενδιαφερουσα...

Αυτη η Κορεατισσα η Κριστινα να μην επαιζε μονο...

Δημοσ.
lol γιατι ρε παιδια?

Εγω για την ακριβεια την ξεκινησα μολις προχθες την σειρα και πριν 10 λεπτα τελειωσα την 1η σαιζον.

Ομορφη σειρα,ωραιες ερμηνειες,αρκετο χιουμορ και γενικα την βρισκω ενδιαφερουσα...

Αυτη η Κορεατισσα η Κριστινα να μην επαιζε μονο...

η κριστινα παιζει την πολυ εξυπνη και οτι θελει να διακριθει οχι οτι εχει και αδικο ειναι πολυ εξυπνη αφου μετα στις επομενες σεζον που θα δειτε κανει σχεδον μονη της εγχειρησεις και μισοπαντρευεται τον μπερκ............:eek:

Δημοσ.

Wow thanks for the spoiler :-(:-(:rolleyes:

Τεσπα ειμαι στη μεση της 2ης σαιζον και η σειρα εχει γινει πολυ καλυτερη.Aξιζει και με το παραπανω.

Απο τις λιγες σειρες που "παω" σχεδον ολους τους χαρακτηρες...

Ιζζι,Μερεντιθ,Τζορτζ,Κριστινα(πως αλλαζουν οι καιροι) ειναι φοβεροι.

Αλλα φυσικα,ολοι υποκλινονται στο μεγαλειο της Μπειλι :-D:-D:-D:-D

Απλα respect.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μηπως λεω κανεις ξερει που μπορω να βρω πλαγιοτιτλους για το grey's anatomy s05e04 το ξερω οτι ολοι τα εχουν κατεβασει και ειδα και στο tvsubtitles.net τπτ αλλο?:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...