Προς το περιεχόμενο

Asus EeePC 1000H (W033X) review

kotetsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για το ASUS EEE PC900 λόγω μικρού μεγέθους σε σχέση με το eeePC1000H που σαφώς υπερέχει. Ωστόσο οι περιορισμένες διαστάσεις του pc900 με εξυπηρετούν. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία απο τη χρήση του μικρού asus και εντυπώσεις γενικά. Και τα δύο φοράνε την ίδια μπαταρία και η αυτονομία είναι ίση και στα δύο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το 900άρι έχει επεξεργαστή Celeron, μήπως εννοείς το πιο πρόσφατο 901 με επεξεργαστή Atom; Όπως και νά 'χει, δοκίμασέ το πριν το αγοράσεις, το πληκτρολόγιό του είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ γι' αυτό πρέπει να βεβαιωθείς ότι μπορείς να γράψεις. Εναλλακτικά μπορείς να στραφείς στο Acer One, το οποίο έχει μεγαλύτερα πλήκτρα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα κ απο μενα, ειμαι πολωνια και εχω βρει το 1000Η με 300ε αλλα το προβλημα ειναι πως εχει εγκατεστημενα polish win xp οποτε το ερωτημα μου ειναι αν ειναι εφικτο και κατα ποσο το να περασω ελληνικα ή αγγλικα Xp? Αν ειναι, θα καταφερω να βρω ολους τους οδηγους στα αγγλικα ωστε μετέπειτα να τους εγκαταστήσω?

Δημοσ.

Δεν υπαρχει φιλε προβλημα μπορεις να βαλεις οτι windows θελεις.Κι εγω εβγαλα τα Ελληνικα και έβαλα τα αγγλικά που έχω και στον σταθερό μου.Drivers θα βρεις στο site της Asus

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...