interface Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ETDWare-κάτι ή Elantech-κάτι (δεν το έχω πρόχειρο, το δάνεισα σε φίλο). Δεν έχω κάτι τέτοιο μέσα στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων . Υπάρχει περίπτωση να μην το έχει το δικό μού? Ή μήπως ονομάζεται διαφορετικά? Υπάρχει πρόβλημα αν εγκαταστήσω την εφαρμογή χωρίς να κάνω απεγκατάσταση? Thanks
aldon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ουτε σε εμένα βγάζει κάτι τέτοιο στην προσθαφαίρεση(γενικα δεν έχει εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα για το touchpad,απλα το multitouch το έχει απο το bios) πολλά διαβάζω στο net για τα μικροπροβλήματα του Elantech driver (απο ότι κατάλαβα δεν είναι oem driver αλλα διαφορετικος και σε πολλους δεν δουλευει το scrolling στον ie7 κτλ Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος της synoptics ή κάποια άλλη εφαρμογη για multitouching?
interface Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δε βρίσκω τίποτα με όνομα ETDWare ή Elantech ή touchpad ή multitouch. Θα σκάσω... Πώς αλλιώς μπορεί να αναφέρεται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων?
kotetsi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Το έχω μπροστά μου: ETDWare PS/2-x86 7.0.3.9 WHQL 13Oct08, η έκδοση που έχω πλέον. Όταν αναβάθμιζα από τις προηγούμενες πήγαινα πάντα μέσω της Προσθαφαίρεσης για απεγκατάσταση και μου έγραφε τα ίδια με μόνες αλλαγές τη version και την ημ/νία της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε στο εμφανίζει!
interface Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Το έχω μπροστά μου: ETDWare PS/2-x86 7.0.3.9 WHQL 13Oct08, η έκδοση που έχω πλέον. Όταν αναβάθμιζα από τις προηγούμενες πήγαινα πάντα μέσω της Προσθαφαίρεσης για απεγκατάσταση και μου έγραφε τα ίδια με μόνες αλλαγές τη version και την ημ/νία της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε στο εμφανίζει! Οχι δεν έχω κάνε τέτοιο πρόγραμμα στην προσθαφαίρεση. ΠΕΡΙΟΡΓΟ. Τέλος πάντων έκανα κανονικά την εγκατάσταση του ETDWare και το δέχτηκε κανονικά. Πιστεύω να μη έκανα καμία πατάτα... Ευχαριστώ για της απαντήσεις.
liapinio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Κσλημερα παιδια,εκανα χτες το βραδυ την αναβαθμιση του bios απο το λινκ ππου εδινε ο κοτετσι,κατα την εγκατασταση μου ππεταξε μπλε οθόνη,εκανε κανονικα την εγκατασταση και οταν ξαναανοιξε μου εβγαλε οτι το πισι συνηλθε απο ενα σοβαρο ππροβλημα...εγκατεστησα το προγραμματακι για το wirless αλλα δεν δουλευει η cam και το μπλε δοντι.απο που τ ανοιγω?τι φταει?δεν μου εμφανιζει και τον ελεγκτη ethernet ολα οκ!
stefanos_79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Απο χθες ειμαι και εγώ κατοχος ενός ΕΕΕ 1000Η.Ειμαι ενθουσιασμενος θα έλεγα με το νεο αποκτημσ μου.Το πηρα σε μαυρο αν και ψηνομουνα τρελα για το ασπρο.Το ειδα απο κοντα και οντως ειναι εντυπωσιακο αλλά η εμμονη μου στο μαυρο(Ν82 μαυρο,essential passport/mybook κ.α) δεν με αφησε.Αυτο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι εξαρχης είχε περασμενο το τελευταιο firmware 1206,στο εσωτερικο του εχει ματ επιφανεια και κλασικα WInXP GR SP3 . ΥΓ.πολυ καλή παρουσιαση,βοηθησε-εψησε αρκετα στην αγορα
stefanos_79 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εδω μπορειτε να δειτε το ματ εσωτερικο σε αντιθεση με το glossy καπάκι.Οπότε οι δαχτυλιές περιορίζονται πιο πολύ στο καπακι
linkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 οντως αλλα πως εχει ματ πλαστικα εσωτερικα?αλλη εκδοση?
stefanos_79 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ΕΕ μάλλον άλλες παρτίδες, άλλοι προμηθευτές για την κάσα τι να πω.
kotlid Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Και το δικο μου εχει εσωτερικο σαν του φιλου πιο πανω-ματ. Το αγορασ πριν μια βδομαδα. Πριν 2 βδομαδες οταν ρωτησα γιαυτο απο το πλαισιο της ευκαρπιας-Θεσσ/νικη ( απο οπου το αγορασα) μου ειπαν οτι περιμεναν καινουργια παρτιδα.
stefanos_79 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εγω το πήρα απο το ΖeroOne - Θεσσαλονίκη
aldon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ίσως είναι νέα παρτιδα και το άλλαξαν.. Τυχεροι! εμείς γεμίζουμε δαχτυλιες... αχ καλό μου AZAX xaxaxaxaxa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.