clevercitizen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Γι αυτό ρώτησα, δεν υποστηρίζει 800 ε???:-/ Θα πάρω 2 giga στα 667 mhz... Όχι τπτ άλλο αλλά το zone 7 το έχει γωνατίσει το μηχάνημα -----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 07 : 41 : 59----- Καλησπέρα!Και κάτι ακόμα, είμαι στο δεύτερο κύκλο φόρτισης και η μπαταρία μου καταρχήν ξεκινάει από το 98% και μου φαίνεται ότι κατεβαίνει γρήγορα. όχι ότι δεν κρατάει, απλά κάθε 2-3 δευτερόλεπτα που το κοιτάω αλλάζει προς τα κάτω! είναι νορμάλ?? Ευχαριστώ!!! Μετά από 5-6 κύκλους θα σταθεροποιηθεί.
vasilisL Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 καλημέρα ,έχω πρόβλημα με το πώς και απο πού θα κάνω αναβάθμηση τα bios, το touchpad και γενικά ο,τι άλλο χρειάζεται το μηχάνημα. οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη! ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σας!
kotetsi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 καλημέρα ,έχω πρόβλημα με το πώς και απο πού θα κάνω αναβάθμηση τα bios, το touchpad και γενικά ο,τι άλλο χρειάζεται το μηχάνημα.οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη! ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σας! Για το touchpad κατεβάζεις το αρχείο από εδώ: http://www.emc.com.tw/eng/st_tpn_sp.asp Είναι η έκδοση 7.0.3.9, η πλέον πρόσφατη. Πριν την εγκαταστήσεις πρέπει να αφαιρέσεις την παλαιότερη από την Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων και να κάνεις restart το netbook. Για να αναβαθμίσεις το BIOS, κατεβάζεις το αρχείο (από εδώ: http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?model=Eee%20PC%201000H/XP&os=17&SLanguage=en-us - τελευταία έκδοση: 1206) και το εγκαθιστάς με το Update Utility της ASUS που βρίσκεται στην Έναρξη - Προγράμματα. Στο τέλος της αναβάθμισης θα χρειαστεί να κλείσεις τον υπολογιστή και να τον ανοίξεις πάλι. Όταν τον ανοίγεις μπες στο BIOS (με F2) για να βεβαιωθείς ότι όλα είναι εντάξει. Ενδέχεται στην εκκίνηση των XP η φωτεινότητα να είναι στο 100% και να είναι ενεργοποιημένες/απενεργοποιημένες οι συσκευές για το WiFi, την webcam και το BT. Αν έχεις προβλήματα με το WiFi μπορείς να κατεβάσεις τον τελευταίο driver και την πιο πρόσφατη έκδοση software σε ένα πακετάκι από εδώ: http://www.ralinktech.com.tw/data/drivers/IS_AP_STA_RT2860_D-1.2.0.0_VA-2.1.1.0_RU-2.1.8.0_VA-2.2.3.0_AU_2.0.8.0_VA-2.0.8.0_100808_1.0.5.0_NH.exe
vasilisL Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 sorry ρε παιδιά, αλλα είμαι στον έκτο κύκλο φόρτησης και ακόμη η μπαταρία πάει μέχρι 98%. όχι οτι δεν κρατάει,απλά μου φαίνεται οτι δεν έχει σταθεροποιηθεί. μήπως δεν το φορτίζω σωστά? (περιμένω απλά να σταματήσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι,όχι να γίνει τίποτε πράσινο έτσι?) ευχαριστώ εκ των προτέρων
kotetsi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Όχι, το λαμπάκι δε γίνεται πράσινο. Το πρόβλημα με το λαμπάκι του Asus είναι ότι σταθεροποιείται όταν η αυτονομία της μπαταρίας ξεπεράσει το 80% (ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς) οπότε ενδέχεται να το βγάζεις από την πρίζα πριν προλάβει να ολοκληρωθεί η φόρτιση.
mouridis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Συγγνώμη για το ελαφρώς offtopic στο θέμα παιδιά, αλλά επειδή πολλοί από τους αναγνώστες του thread δεν έχουν αγοράσει ακόμα netbook και είναι στο ψάξιμο, να ενημερώσω ότι πλέον στο blog μου, εκτός από την αναλυτική παρουσίαση του Asus eeePC 1000H, μπορείτε να βρείτε μια εξίσου αναλυτική παρουσίαση του Acer Aspire One A150L / A150X με μπόλικες φωτογραφίες και βίντεο... Ελπίζω να την βρείτε χρήσιμη...
kotetsi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Πολύ καλά έκανες και έδωσες το λινκ. Φυσικά δε χρειάζεται να πω τίποτε για την αρτιότητα της παρουσίασης...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Mouridis, εισαι απιστευτος φιλε! (και φρεσκοτατο αρθρο- πιο φρεσκο δε γινοταν βασικα ) Τοσο αναλυτικα πραματα δεν ειχα ξαναδει, ουτε σε ξενο review. (π.χ. τα gestures του A150). Μια μονο επισημανση. Στο 'Μας ενοχλησε αρκετα' και 'Μας ενοχλησε λιγο' περιλαμβανεται ενα ιδιο στοιχειο: H αδυναμία/δυσκολία αναβάθμισης μνήμης . PS: Στο αρθρο του Α150 αναφερομαι.
mouridis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά λόγια... το review μας πήρε 3 μέρες μόνο για την συγγραφή και άλλες τόσες για να ετοιμάσουμε τα βίντεο και τις φωτογραφίες, οπότε χαίρομαι που σας άρεσε... Georgman, ευχαριστώ για την επισήμανση, στο "Μας ενόχλησε λίγο" εννοούσα "Η αδυναμία/δυσκολία αναβάθμισης δίσκου" αλλά ξέχασα να το διορθώσω μετά το Copy/Paste. Το διόρθωσα τώρα...
dali13gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Mouridis, εισαι απιστευτος φιλε! (και φρεσκοτατο αρθρο- πιο φρεσκο δε γινοταν βασικα ) Είναι γεγονός ότι είναι φανταστικός. Συγκεκριμένα ο ένας από τους τέσσερις Μια μονο επισημανση.Στο 'Μας ενοχλησε αρκετα' και 'Μας ενοχλησε λιγο' περιλαμβανεται ενα ιδιο στοιχειο: H αδυναμία/δυσκολία αναβάθμισης μνήμης . Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται για λάθος... Ήμασταν αναποφάσιστοι. Μας ενόχλησε πολύ... μας ενόχλησε λίγο...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά λόγια... το review μας πήρε 3 μέρες μόνο για την συγγραφή και άλλες τόσες για να ετοιμάσουμε τα βίντεο και τις φωτογραφίες, οπότε χαίρομαι που σας άρεσε... Georgman, ευχαριστώ για την επισήμανση, στο "Μας ενόχλησε λίγο" εννοούσα "Η αδυναμία/δυσκολία αναβάθμισης δίσκου" αλλά ξέχασα να το διορθώσω μετά το Copy/Paste. Το διόρθωσα τώρα... Κοποι μιας βδομαδας γιατι να μην επιβραβευθουν? (ακομα και η μόντα στο κοκκινο λινκ της υπογραφης μου πηρε πιο λιγο ) Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται για λάθος... Ήμασταν αναποφάσιστοι. Μας ενόχλησε πολύ... μας ενόχλησε λίγο... Σας ενοχλησε... μετρια Παντως το Acerακι αν βγει και με 6ρα μπαταρια θα ειναι ταμαμ.
mouridis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Κοποι μιας βδομαδας γιατι να μην επιβραβευθουν?(ακομα και η μόντα στο κοκκινο λινκ της υπογραφης μου πηρε πιο λιγο ) Βλέποντας από τα links της υπογραφής ότι είσαι και εσύ reviewer με τάση στην λεπτομέρεια, το καλά σου λόγια μετρούν ακόμα περισσότερο... Παντως το Acerακι αν βγει και με 6ρα μπαταρια θα ειναι ταμαμ. Δυστυχώς, κάτι μου λέει ότι (όπως στο Wind) αν και όταν βγει με 6άρα μπαταρία, θα λύσει το πρόβλημα αυτονομίας αλλά θα χάσει πολύ σε μέγεθος και θα καταστραφεί το όμορφο design... Αλλά ας μην βγάλουμε περισσότερο Off-Topic το θέμα του 1000H...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Βλέποντας από τα links της υπογραφής ότι είσαι και εσύ reviewer με τάση στην λεπτομέρεια, το καλά σου λόγια μετρούν ακόμα περισσότερο... E οχι και reviewer, αλλα αφου εψαχνα μανιωδως στο ιντερνετ μπας και βρω review του κινητου και το μονο που εβρισκα ηταν φωτογραφιες, αποφασισα να κανω εγω ενα. Δυστυχώς, κάτι μου λέει ότι (όπως στο Wind) αν και όταν βγει με 6άρα μπαταρία, θα λύσει το πρόβλημα αυτονομίας αλλά θα χάσει πολύ σε μέγεθος και θα καταστραφεί το όμορφο design... Αλλά ας μην βγάλουμε περισσότερο Off-Topic το θέμα του 1000H... Αυτο με τη μπαταρια, ο χρονος θα το δειξει. Offtopic τελος, η συνεχεια στο θεμα του A150L/X στην ενοτητα 'Φορητοι υπολογιστες'.
interface Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Για το touchpad κατεβάζεις το αρχείο από εδώ: http://www.emc.com.tw/eng/st_tpn_sp.aspΕίναι η έκδοση 7.0.3.9, η πλέον πρόσφατη. Πριν την εγκαταστήσεις πρέπει να αφαιρέσεις την παλαιότερη από την Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων και να κάνεις restart Μπορεί να μου πει κάποιος πώς λέγεται το touchpad στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων γιατί δεν μπορώ να το βρω να το κάνω απεγκατάσταση. Ευχαριστώ
kotetsi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ETDWare-κάτι ή Elantech-κάτι (δεν το έχω πρόχειρο, το δάνεισα σε φίλο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.