kikoath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα,Έχω διαβάσει παραπάνω πως αν κάνεις αναβάθμιση στην μνήμη δε χάνεις την εγγύησή σου. Αυτό είναι κατοχυρωμένο στην επίσημη εγγύηση της asus? Επειδή αύριο το περιμένω και σκέφτομαι τα 2 gb άμεσα , να μείνω ήσυχος πως δεν χάνω την εγγύηση?? ευχαριστώ Δεν τη χάνεις την εγγύηση, το έχω ρωτήσει και εγώ σε καταστήματα και μου είπαν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
vasilisL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Απλά έχω ακούσει πως αν ανοίξεις το καπάκι (έχει ένα μικρό σουστάκι ή κάτι τέτοιο) το οποίο φαίνεται ότι το μηχάνημα έχει ανοιχτεί. <<Ανέχεται >>η εταιρία να έχει ανοιχτεί το σημείο της μνήμης?
bedazzled Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δεν τη χάνεις την εγγύηση, το έχω ρωτήσει και εγώ σε καταστήματα και μου είπαν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άρα μπορείς να πουλήσεις το 1GB so-DIMM, χωρίς να ακυρωθεί η εγγύηση; Για τον σκληρό δίσκο τί ισχύει;
ktsak Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Έχω την εντύπωση ότι αν κρατήσεις το 1GB κάπου σε ένα συρτάρι, σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά, το ξαναβάζεις και το στέλνεις στο service. Το πρόβλημα είναι αν κάποιος σκέφτεται να πουλήσει το 1GB (κρατώντας το νέο 2GB) τι γίνεται με την εγγύηση... Ναι, αυτά που γράφεις ισχύουν μια και ανοίγοντας το καπάκι να αλλάξεις μνήμη δεν πειράζεις κανενα sticker (αυτοκόλητο) της ASUS. Αρα δεν παραβιαζεις κανενα ορο της εταιρείας και οταν χρειαστει "κοτσάρεις" το παλιο σιμάκι του 1GB και ολα καλα. Τωρα, οσον αφορά στην πώληση του σιμ του 1GB, νομίζω οτι δεν θα σωθεις με τα 15-20€ που θα παρεις αν το πουλησεις, αν πιασει και τόσα μια και θα ειναι μεταχειρισμένο. Οπότε τι κάνεις, το κρατας και εισαι και πάλι ΑΡΧΗΓΟΣ
kikoath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ναι, αυτά που γράφεις ισχύουν μια και ανοίγοντας το καπάκι να αλλάξεις μνήμη δεν πειράζεις κανενα sticker (αυτοκόλητο) της ASUS. Αρα δεν παραβιαζεις κανενα ορο της εταιρείας και οταν χρειαστει "κοτσάρεις" το παλιο σιμάκι του 1GB και ολα καλα.Τωρα, οσον αφορά στην πώληση του σιμ του 1GB, νομίζω οτι δεν θα σωθεις με τα 15-20? που θα παρεις αν το πουλησεις, αν πιασει και τόσα μια και θα ειναι μεταχειρισμένο. Οπότε τι κάνεις, το κρατας και εισαι και πάλι ΑΡΧΗΓΟΣ Ακριβώς!
vasilisL Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ερώτηση!!! Είδα πως κυκλοφορούν πολλά 1000Η με 2Χ512 μνήμη. (κυρίως τα λευκά). Αυτό παίζει κανένα ρόλο στην αναβάθμιση?(μήπως το ένα είναι καρφωμένο στη motherboard, κάτι σαν το acer??)
kotetsi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχουν 1000Η με 2χ512ΜΒ μνήμη διότι πολύ απλά υπάρχει ΕΝΑ ΜΟΝΟ slot για τοποθέτηση μνήμης. Αρχικά είναι τοποθετημένο ένα dimm των 1024ΜΒ, το οποίο απλά μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο των 2048ΜΒ.
clevercitizen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Για αυτό ο κόσμος που τα σκάει συνέχεια τα λεφτά του σε Η/Υ αγοράζει και ένα UPS... To ups δε σε προστατεύει από τα ανεβοκατεβάσματα της τάσης. Χρειάζεσαι και ένα σταθεροποιητή τάσης(200 ευρώ+ νομίζω, έχω να το ψάξω αρκετό καιρό...)
gtctsiamp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που έχω λέει ότι έχει Αυτόματη σταθεροποίηση τάσης (AVR). Τώρα δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά.
geopsimos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 συγνωμη αν ειμαι out of topic αλλα θελω να σας κανω μια ερωτιση.....το asus (1000h)φενεται αρκετα καλο.. το LG X110-L.A711HS ομως τι σαs λεει ??? κατι λεει και για 3G...δλδ βαζεις καρτα μεσα στο laptop kai exeis ιντερνετ παντου ??? ενα σιτε για το LG.... http://syncom.gr/pegasus/bin/pegweb3.dll?method=../h012/faq0011&code=120032 -----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 07 : 45 : 00----- ειμαι μεταξυ αυτων των 2 laptop και δεν ξερω τι πρεπει να διαλεξω...ευχαριστω πολυ guys......
ktsak Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 συγνωμη αν ειμαι out of topic αλλα θελω να σας κανω μια ερωτιση.....το asus (1000h)φενεται αρκετα καλο.. το LG X110-L.A711HS ομως τι σαs λεει ??? κατι λεει και για 3G...δλδ βαζεις καρτα μεσα στο laptop kai exeis ιντερνετ παντου ??? ενα σιτε για το LG.... http://syncom.gr/pegasus/bin/pegweb3.dll?method=../h012/faq0011&code=120032-----Προστέθηκε 22/10/2008 στις 07 : 45 : 00----- ειμαι μεταξυ αυτων των 2 laptop και δεν ξερω τι πρεπει να διαλεξω...ευχαριστω πολυ guys...... Υπόψιν ακόμη δεν το είδαμε, αναμενεται. Και ολοι ξέρουμε στην Ελλαδα οτι οταν αναμενεται κατι σε συγκεκριμενη ημερομηνια παντα ολισθαίνει προς τα πισω Εγω θα ψηφιζα ASUS 1000H
clevercitizen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ποια από τις 2 για το eee? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555257 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553205
parsifal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 800άρια SO-DIMMs για το Eee; Δε θα υπολειτουργούν... ;
kotetsi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ναι, καλύτερα φίλε clevercitizen να προμηθευτείς μνήμη στα 667MHz. Οποιαδήποτε και να βάλεις το ίδιο πράγμα είναι στην πραγματικότητα. Εγώ έχω μία της Kingston.
vasilisL Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα! Τελικά μετά από 20+ ήμερη αναμονή, το έχω επιτέλους στα χέρια μου!!! Είμαι ενθουσιασμένος! Πήγα όμως να κάνω update το bios με το asus utility, γίνεται το update και μου βγάζει ότι είναι παλιά έκδοση και δε μπαίνει στα windows. Χλόμιασα!!! Ευτυχώς το έκλεισα και με F2 μετά όλα καλά. επειδή όμως δε ξέρω από αυτά, πώς μπορώ να κάνω update για bios ,touchpad και ότι άλλο χρειάζεται χωρίς να βρεθώ προ εκπλήξεως? Και κάτι ακόμα, είμαι στο δεύτερο κύκλο φόρτισης και η μπαταρία μου καταρχήν ξεκινάει από το 98% και μου φαίνεται ότι κατεβαίνει γρήγορα. όχι ότι δεν κρατάει, απλά κάθε 2-3 δευτερόλεπτα που το κοιτάω αλλάζει προς τα κάτω! είναι νορμάλ?? Ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.