Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ε-sata συνδεση σε ASUS P5K mobo

takis345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα συστημα Core 2 Duo 6700 me ASUS P5K mobo,2 GB Ram ,2 χ 500GB δισκους κτλ.

Το προβλημα ειναι οτι σε ενα εξωτερικο κουτι τοποθετω ενα καινουριο σατα 2 δισκο 640GB που πηρα προσφατα και οταν τον συνδεω με ε-σατα βυσμα κατευθειαν στο motherboard (ASUS P5K ) δεν τον βλεπει καθολου το συστημα .

Οταν τον βαζω με usb ολα οκ.

Τι πρεπει να κανω στο βιος ή οπουδηποτε αλλου για να δουλεψει πιο γρηγορα σαν ε-σατα?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Για να τον αναγνωριζει θα πρεπει να κανεις επανεκκινηση καθε φορα που τον συνδειες (ετσι την ειχα πατησει και εγω)

Δημοσ.
Για να τον αναγνωριζει θα πρεπει να κανεις επανεκκινηση καθε φορα που τον συνδειες (ετσι την ειχα πατησει και εγω)

Ουτε αυτο πιανει! Μετα απο 2 επανεκκινησεις και τιποτα..

Δημοσ.

Εχει κανεις καμια αλλη πληροφορια επ'αυτου ρε παιδες ή θα τρεχω με usb kαι δε θα φτανω (τουλαχιστον εγκαιρως)

Μηπως φταιει που το κουτι εχει sata υποδοχη πανω (αυτο που ειναι και μεσα στα motherboards) ενω το motherboard απο πισω εχει e-sata υποδοχη?

Δημοσ.
Αν έχεις Achi βγάλτο και κάνε μια δοκιμή

Εχω και dvd-rom & dvd-rw sata οποτε δεν εχω ενεργοποιημενο τον

JMicron Sata -Pata Controller στο Βιος.

Δημοσ.

Αυτες οι μητρηκες ςχουν προβλημα με το e-sata, απλα δεν θα δουλεψει... Πρωτα το εχω ακουσει απο παντου και το εχω εξακριβωσει σε μητρηκη φιλου

Δημοσ.
Εχω και dvd-rom & dvd-rw sata οποτε δεν εχω ενεργοποιημενο τον

JMicron Sata -Pata Controller στο Βιος.

αν δεν έχεις ενεργοποιημένο τον JMicron Sata Controler πως περιμένεις να το βρεί?

οι On board sata είναι σε άλλο controler

η sata που είναι στην άκρη κ η e-sata είναι στο JMicron

Δημοσ.

Μηπως φταιει που το κουτι εχει sata υποδοχη πανω (αυτο που ειναι και μεσα στα motherboards) ενω το motherboard απο πισω εχει e-sata υποδοχη? To βυσμα που χρησιμοποιω δηλ. ειναι sata to e-sata.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως πάει στο δικό σου σύστημα, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Στο δικό μου που η μητρική δεν έχει esata ενσωματωμένη (Asus P5E, X38), και χρησιμοποιώ την esata του κουτιού μπριζωμένη σε κοινή sata θύρα, αρκεί ένα "add hardware" στο πίνακα ελέγχου για να μου τον βρεί αμέσως. Δεν χρειάζεται καν να ολοκληρώσω την διαδικασία, στο πρώτο "next" τον έχει βρεί. Ούτε reboot, ούτε τίποτα. Δοκίμασε το και βλέπεις άν πιάνει.

Δημοσ.

εχω ASUS P5K SE και πραγματικά με εχει εκνευρίσει..... εσας καλα σας παει... καλα ριχνει και καμια μπλε οθόνη στο ακυρο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...