takis345 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα. Εχω ενα συστημα Core 2 Duo 6700 me ASUS P5K mobo,2 GB Ram ,2 χ 500GB δισκους κτλ. Το προβλημα ειναι οτι σε ενα εξωτερικο κουτι τοποθετω ενα καινουριο σατα 2 δισκο 640GB που πηρα προσφατα και οταν τον συνδεω με ε-σατα βυσμα κατευθειαν στο motherboard (ASUS P5K ) δεν τον βλεπει καθολου το συστημα . Οταν τον βαζω με usb ολα οκ. Τι πρεπει να κανω στο βιος ή οπουδηποτε αλλου για να δουλεψει πιο γρηγορα σαν ε-σατα? Ευχαριστω προκαταβολικα.
Kapazo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Για να τον αναγνωριζει θα πρεπει να κανεις επανεκκινηση καθε φορα που τον συνδειες (ετσι την ειχα πατησει και εγω)
takis345 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Για να τον αναγνωριζει θα πρεπει να κανεις επανεκκινηση καθε φορα που τον συνδειες (ετσι την ειχα πατησει και εγω) Ουτε αυτο πιανει! Μετα απο 2 επανεκκινησεις και τιποτα..
takis345 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εχει κανεις καμια αλλη πληροφορια επ'αυτου ρε παιδες ή θα τρεχω με usb kαι δε θα φτανω (τουλαχιστον εγκαιρως) Μηπως φταιει που το κουτι εχει sata υποδοχη πανω (αυτο που ειναι και μεσα στα motherboards) ενω το motherboard απο πισω εχει e-sata υποδοχη?
smilefreeware Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έχεις Achi βγάλτο και κάνε μια δοκιμή
takis345 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έχεις Achi βγάλτο και κάνε μια δοκιμή Εχω και dvd-rom & dvd-rw sata οποτε δεν εχω ενεργοποιημενο τον JMicron Sata -Pata Controller στο Βιος.
iced Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτες οι μητρηκες ςχουν προβλημα με το e-sata, απλα δεν θα δουλεψει... Πρωτα το εχω ακουσει απο παντου και το εχω εξακριβωσει σε μητρηκη φιλου
slaughter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω και dvd-rom & dvd-rw sata οποτε δεν εχω ενεργοποιημενο τον JMicron Sata -Pata Controller στο Βιος. αν δεν έχεις ενεργοποιημένο τον JMicron Sata Controler πως περιμένεις να το βρεί? οι On board sata είναι σε άλλο controler η sata που είναι στην άκρη κ η e-sata είναι στο JMicron
Kapazo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω ακριβος την ιδια μητρικη και συνδεω τον εξωτερικο μου μεσω e-sata χωρις προβλημα
takis345 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως φταιει που το κουτι εχει sata υποδοχη πανω (αυτο που ειναι και μεσα στα motherboards) ενω το motherboard απο πισω εχει e-sata υποδοχη? To βυσμα που χρησιμοποιω δηλ. ειναι sata to e-sata.
Shade Of Purple Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω πως πάει στο δικό σου σύστημα, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Στο δικό μου που η μητρική δεν έχει esata ενσωματωμένη (Asus P5E, X38), και χρησιμοποιώ την esata του κουτιού μπριζωμένη σε κοινή sata θύρα, αρκεί ένα "add hardware" στο πίνακα ελέγχου για να μου τον βρεί αμέσως. Δεν χρειάζεται καν να ολοκληρώσω την διαδικασία, στο πρώτο "next" τον έχει βρεί. Ούτε reboot, ούτε τίποτα. Δοκίμασε το και βλέπεις άν πιάνει.
Martini Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 εχω ASUS P5K SE και πραγματικά με εχει εκνευρίσει..... εσας καλα σας παει... καλα ριχνει και καμια μπλε οθόνη στο ακυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.