Προς το περιεχόμενο

Aπαλαγη απο Θρησκευτικά και γκρινια

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως το πιο απλό είναι να κάνετε κοπάνα την ώρα των θρησκευτικών (αν δε γίνεται χαβαλές, πράγμα απίθανο). Αφού είστε 3 κι ο κούκος ούτε που θα σας καταλάβει ο καθηγητής (αν έχει όρεξη να ψάχνει) οπότε το λέτε στον/στην απουσιολόγο και λύνεται το θέμα. Ελεος τωρα με τα θρησκευτικά. Βρείτε καμιά γκόμενα να τον ξεπετάξετε και αφήστε τις υπογραφές. :devil:

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από το Afentiko7 περίμενα μια απάντηση του στυλ: Μακάρι να δηλώσουν όλοι για απαλλαγή για να μην πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος τους θρησκευτικούς.

Και μια απορία: Ποιον να ξεπετάξουν;

Δημοσ.

nork μιλάς σαν τον θρησκευτικό μου!!!!!!!!! Τα ίδια ακριβώς!!!!!

Για σκέψου όμως και την άλλη άποψη που σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω!!!

Μπορώ να σου που και εγώ πολλά ακόμα αλλά βαριέμαι τώρα και πεινάω!!!!!!

Επίσης, εγώ δεν παίρνω απαλλαγή απλά γιατί σε κάθε μάθημα "πλακώνομαι" με τον καθηγητή!!!

Πχ ρώτησε χτες: "Πείτε μου ενδείξεις ότι υπάρχει θεός"

Και επειδή κανείς δεν μιλούσε σηκώνω χέρι και του λέω: "Να σας πω αποδείξεις και όχι ενδείξεις γιατί δεν υπάρχει θεός?"

Αν πω τι άκουσα θα φάω ban!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Αποδειξεις οτι δεν υπαρχει θεος σιγουρα δεν εχεις, οχι οτι υπαρχουν αποδειξεις οτι υπαρχει.

Μα εκεί είναι η ουσιαστική διαφορά, ότι ο πιστος είναι εξαρχής λόγω της τυφλής του πίστης 100% σίγουρος για αυτήν. Ο Άθεος όμως δεν μπορεί ποτέ να έχει την ίδια σιγουρία, μιας και ποτέ δεν υπάρχουν απόλυτα στην επιστήμη.

Δημοσ.

Ουτε ο πιστος εχει αποδειξεις για την υπαρξη του Θεου απλως πιστευει τυφλα στις ενδειξεις γιατι καπου θελει να στηριχτει. Στη φυση υπαρχουν ενδειξεις καποιος τις ερμηνευει σαν υπαρξη Θεου, αλλος οχι και καποιοι απλως δεν τις ερμηνευουν σιγουροι δεν θα μπορεσουμε να ειμαστε ποτε.

Δημοσ.

Ο πιστος πιστευει 100% μονο στο αρνακι στη σουβλα, και τα λοιπα γαστριμαργικα φολκλορ.

Κατα τ'αλλα, ο τροπος ζωης του, δειχνει κατα ποσο πιστευει... και ποσο ακολουθει τας γραφας της πιστης του...

Αλλαξα και το λινκ της υπογραφης μου btw... :-)

Βοήθειά μας.

Δημοσ.
Ο πιστος πιστευει 100% μονο στο αρνακι στη σουβλα, και τα λοιπα γαστριμαργικα φολκλορ.

Κατα τ'αλλα, ο τροπος ζωης του, δειχνει κατα ποσο πιστευει... και ποσο ακολουθει τας γραφας της πιστης του...

Αλλαξα και το λινκ της υπογραφης μου btw... :-)

Βοήθειά μας.

πες τα μεγαλε ;)

τα καλυτερα πραματα στον κοσμο ειτε ειναι ανηθικα ειτε παρανομα ειτε παχαινουν. γι αυτο στα 3 μου (θα εξηγησω αλλη φορα ποια ειναι τα 3 στην γυναικα) ολες οι θρησκειες του κοσμου και ειδικα μια αλλα δεν λεω ποια γτ θα με βγαλουν ρατσιστρια

Δημοσ.

Το ότι καθημερινά πεθαίνουν αθώοι άνθρωποι και κυρίως παιδιά από πολέμους απ τους οποίους οι περισσότεροι γίνονται στο όνομα της θρησκείας και του θεού είναι απόδειξη ότι υπάρχει θεός?

Ότι εκατομμύρια ανθρώπων υποφέρουν χωρίς να έχουν κάνει κακό σε κανέναν, είναι απόδειξη ότι υπάρχει ένας φιλάνθρωπος θεός?

Το ότι οι παπάδες (εκπρόσωποι του θεού) κλέβουν το λαό (όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως) είναι ένδειξη της ύπαρξης του θεού?

Αν ναι, να μου λείπει!!! Τέτοιον θεό σας τον χαρίζω!!!!!!!!!!

(Μπορώ να γράφω πάρα πολλά ακόμα αλλά δεν χρειάζεται. Απλά κάτσε και σκέψου μόνος σου!!!)

God bless you!!!!

Δημοσ.

alexiou92 μίλησες για απόδειξη. Αυτά που γράφεις δεν είναι απόδειξη, ούτε καν ένδειξη δεν είναι. Όπως τα πε ο Chrisxxx @ #94.

Δημοσ.

Το ότι τίποτα από αυτά που υποστηρίζει μια θρησκεία δεν ισχύει και δεν μπορεί να αποδειχθεί, ενώ τα ακριβώς αντίθετα δεν μπορεί να τα αρνηθεί κανείς, δεν είναι απόδειξη ότι η θρησκεία αυτή είναι λάθος?

Οι θρησκείες υπάρχουν μόνο και μόνο για να καλύπτουν τον έμφυτο φόβο του ανθρώπου για το άγνωστο, σε θεωρητικό και πνευματικό επίπεδο όμως!!!

Αλλά και αυτό ο σημερινός άνθρωπος τουλάχιστον που έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δυνατότητες, αν κάτσει και σκεφτεί σοβαρά βρίσκει απαντήσεις!!!!

Σε ουσιαστικό επίπεδο όμως υπάρχουν για να ζουν κάποιοι καλά να εξυπηρετούνται συμφέροντα και να ελέγχεται ο λαός!!!! (π.χ. βλ. Βυζάντιο, Μεσαίωνας, Σήμερα)

πω...τελικα ανοιξα πολυ μεγαλο θεμα....ευτηχως θρησκευτηκα εχω κανει μια φορα μονο,και πατησα εναν υπνο :P

Πολύ μεγάλο!!!!! (αλλά καλά έκανες!!!!!)

Εγώ κάθε μάθημα το ευχαριστιέμαι!!!!!!!!!

Ρίχνω πολύ γέλιο!!!!!!!

Φαντάσου ότι προχτές μας έλεγε ότι πρέπει να γράφουμε με το πολυτονικό!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Το ότι τίποτα από αυτά που υποστηρίζει μια θρησκεία δεν ισχύει και δεν μπορεί να αποδειχθεί, ενώ τα ακριβώς αντίθετα δεν μπορεί να τα αρνηθεί κανείς, δεν είναι απόδειξη ότι η θρησκεία αυτή είναι λάθος?[...]

Τουλάχιστον ο χριστιανισμός λέει ότι ο Θεός (γενικά) δεν επεμβαίνει στις ανθρώπινες δραστηρίοτητες, αν δεν κάνω λάθος. Τελοσπάντων δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα θρησκευτικά ζητήματα αλλά νομίζω ότι είναι προφανές ότι δε μπορούν να υπάρξουν αποδείξεις για κάτι τέτοιο που υποστηρίζεις.

Δημοσ.
Γιατι συσχετιζεις τη θρησκεια(φιλοσοφικο ρευμα) με την υπαρξη ή οχι Θεου;

Συγνώμη αλλά η χριστιανική θρησκεία δεν αφορά την ύπαρξη του θεού που λέει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...