Προς το περιεχόμενο

Aπαλαγη απο Θρησκευτικά και γκρινια

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια για πειτε λιγο,εγω θελω να παρω απαλαγη απο τα θρησκευτηκα απο το σχολειο(Α λυκεου),για πολλους και διαφορους λογους.

Το προβλημα ειναι οτι οι γονεις μου ειναι καπως....και κανουν λες και ηρθε το τελος του κοσμου,μεχρι και παπα να με διαβασει λενε να φερουνε...:mad::mad:

Τωρα εγω τι μπορω να κανω για να παρω αυτην τη ρημαδα την απαλαγη?

ΔΟκιμασα πολους τροπους,αλαλ δεν αλλαζουνε γνωμη(ενα πραμα σαν να μου λενε να παρω nvdia):-D

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρακολούθησε κάνα-δύο βδομάδες και έπειτα πες τους πως θέλεις να επισκεφθείς κάποιο μοναστήρι. Άφησε τους να πιστέψουν πως σκέφτεσαι αν μονάσεις. Το πιθανότερο είναι πως μετά θα σε σταματήσουν μόνοι τους. :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Ρε παιδια για πειτε λιγο,εγω θελω να παρω απαλαγη απο τα θρησκευτηκα απο το σχολειο(Α λυκεου),για πολλους και διαφορους λογους.

Το προβλημα ειναι οτι οι γονεις μου ειναι καπως....και κανουν λες και ηρθε το τελος του κοσμου,μεχρι και παπα να με διαβασει λενε να φερουνε...:mad::mad:

Τωρα εγω τι μπορω να κανω για να παρω αυτην τη ρημαδα την απαλαγη?

ΔΟκιμασα πολους τροπους,αλαλ δεν αλλαζουνε γνωμη(ενα πραμα σαν να μου λενε να παρω nvdia):-D

πες τους γονείς σου πως δεν έχει νόημα να φέρουν παπα καθώς οι κακοί άθεοι επιστήμονες θα καταστρέψουν τον κόσμο από ελβετία μεριά

Δημοσ.
Αν είχες ουσιαστικό λόγο,θα σου διναν το οκ.

Aυτο. Ειπαμε εγινε μαθημα που μπορεις να παρεις απαλλαγη αλλά υποψιαζομαι οτι το 90% των μαθητων θα τη ζητησει.

Δημοσ.

τντ το σκεφτηκα,αλλα δεν θελω να φτασω σε αυτο το σημειο.

Παντως απο ολο το σχολειο (300+κατι ατομα νομιζω)μονο καμια 10αρια εχουνε παρει απαλαγη,εγω δλδ γτ να μην παρω?Και δεν ειναι μονο απο αποψη πιστευω/δεν πιστευω,ειναι και ενα παραπανω μαθημα στο κεφαλι μου,και ασε που τρωω τζαμπα απουσιες,γιατι ριχνω υπνο απο την βαρεμαρα....

Δημοσ.

Άρχισε να ακούς black metal,φόρα corpse paint,ντύσιμο αποκλειστικά στα μαύρα,άρχισε να αφήνεις μακρύ μαλλί,πάρε και κάνα μενταγιόν πεντάλφα έτσι για την ποζεριά...

Θα πειστούν που θα πάει?

Δημοσ.
τντ το σκεφτηκα,αλλα δεν θελω να φτασω σε αυτο το σημειο.

ε ωραια,φτασε στο αλλο,το χρονο που θα μπορουσες να αφιερωσεις για να διαβασεις φυσικη-μαθηματικα-εκθεση να βαλεις βασεις για αυριο μεθαυριο,να τον αφιερωνεις για να μαθεις τι ειχε ο μπουφες στον γαμο της Κανα.

υγ:εναλλακτικη:δωσε στους γονεις σου να διαβασουν τον κωδικα ντα βιντσι :P:p

Δημοσ.

Μπορείς να τους ξυπνάς κάθε κυριακή πρωί να πηγαίνετε όλοι μαζί στην εκκλησία, εννοείται πως τετάρτες παρασκευές θα απαιτείς όσπρια και επίσης θα δηλώσεις ότι δύο ημέρες την εβδομάδα δεν μπορείς να πηγαίνεις φροντιστήριο, διότι είναι θέλημα κυρίου να πηγαίνεις στο κατηχητικό.

Δημοσ.

Απλα φιλε μου, οι γονεις σου ειναι περισοτερο ευεσθιτοποιημενοι στο θεμα της θρησκειας απο εσενα και γι`αυτο τους βλεπεις να αντιδρουν με αυτον τον τροπο.

Δημοσ.
Αν είχες ουσιαστικό λόγο,θα σου διναν το οκ.

και απο την αλλη μερια δηλαδη ποιος ειναι ο ουσιαστικος λογος για να παρακολουθησεις το μαθημα ?

Δημοσ.

Μισώ αυτή την νοοτροπία ορισμένων ανθρώπων με τις κωλοθρησκείες.Κι αν τους πείς πως δεν πιστεύεις σου μιλάνε για συνέπειες κτλ.

Είναι φοβερό τι μπορείς να καταφέρεις με πλύση εγκεφάλου.Μου τύχε συμφοιτήτρια να μου το παίζει ντε και καλά θρησκευόμενη κι έτσι,και μόλις της είπα διακριτικά να μην συνεχίσει το θέμα,αυτή το παιζε μαγκιά"Εγω πιστεύω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν" λες και της ζήτησα εγώ να μου πεί αν πιστεύει ή οχι.Την επόμενη φορά θα της κάνω δώρο το "Never Again" από Belial.Θα λατρέψει το εξώφυλλο είμαι σίγουρος :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...