Προς το περιεχόμενο

Τα φώτα σας please!!!Επείγον!

maryme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, θα είμαι όσο πιο σύντομη γίνεται!

Έχω ένα μηχάνημα με Vista και θέλω να περάσω δευτερο λειτουργικο τα xp.Βρήκα κάποιες πολύ καλές οδηγίες στο internet, έκανα το partition και ξεκίνησα την εγκατάσταση.

Στις αρχές της εγκατάστασης λοιπόν, κατά την αντιγραφή αρχείων μου έβγαλε στη μπλε οθόνη κάτι ακαταλαβίστικα και στο τέλος stop 0x0000007E και κάποια άλλα δεκαεξαδικά.

Ερώτηση : Τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτά που έβγαλε;

Επισης ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να διαγράψω το partition αυτό των xp.

Γενικά ό,τι θεωρείτε πως είναι χρησιμο να ξέρω, είμαι όλη μάτια!!!!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

μπλε οθονη=κολλημα αν δεν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση τα χρ δεν εγκατασταθηκαν σωστα οποτε καλο ειναι να κανεις φορματ και απο κει κανεις το partition οτι θελεις;)

Δημοσ.

μπορεις να κανεις οτι θελεις με τα partition, ακομα και μεσα απο τα windows με το

"partition magic" , σβηνεις-διαγραφεις-μεγαλωνεις-μικραινεις το μεγεθος των partition κλπ

ειναι πολυ καλο

Δημοσ.

Αν κάνω format και βγάλω εντελώς τα vista ώστε να περάσω μόνον τα xp, θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με την αναγνώριση των συσκευών;

Σας ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

Επίσης έχω πρόβλημα με τη διαγραφή του partition που έφτιαξα για τα xp.Προσπαθω να το διαγράψω σύμφωνα με τις οδηγίες που βρήκα απο τη βοήθεια των windows (μέσα απο τον πίνακα ελέγχου υποτίθεται πως πρέπει να διαγραφει) αλλά οι οδηγίες που δίνει δεν ισχύουν.Αναφέρει για επιλογή Διαγραφή τόμου αλλα στην ουσία αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στο δεξι κλικ.

Δεν ξέρω τι να κάνω...:mad::cry:

Δημοσ.
Επίσης έχω πρόβλημα με τη διαγραφή του partition που έφτιαξα για τα xp.Προσπαθω να το διαγράψω σύμφωνα με τις οδηγίες που βρήκα απο τη βοήθεια των windows (μέσα απο τον πίνακα ελέγχου υποτίθεται πως πρέπει να διαγραφει) αλλά οι οδηγίες που δίνει δεν ισχύουν.Αναφέρει για επιλογή Διαγραφή τόμου αλλα στην ουσία αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στο δεξι κλικ.

Δεν ξέρω τι να κάνω...:mad::cry:

Κατέβασε από εδώ το gparted iso, κάψε το σ'ένα cd, bootάρισε από αυτό και κάνε ό,τι θέλεις στα partitions σου.

Εναλλακτικά αλλά εμπορικά αυτό που κάνει καλή δουλειά είναι το Paragon partition manager.

Δημοσ.
Αν κάνω format και βγάλω εντελώς τα vista ώστε να περάσω μόνον τα xp, θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με την αναγνώριση των συσκευών;

Αν έχεις κάποιο καινούριο laptop, τότε ενδεχομένως να έχεις πρόβλημα. Αν έχεις desktop μηχάνημα, θα μπορέσεις να βρεις drivers για όλες τις συσκευές σου.

Δημοσ.

Τα νεότερα είναι τα εξής φίλοι μου καλοι.

Εκανα format στον δίσκο, τον έκανα ένα και πήγα να ξεκινήσω την εγκατάσταση των xp. Όμως επιμένει κατα την αντιγραφή αρχείων να βγάζει το

0x0000007E.

Γιατί δε μπορεί να προχωρήσει την εγκατάσταση λέτε;

Έψαξα πληροφορίες για το συγκεκριμένο stop αλλά δε βγάζω άκρη.Αν ξέρετε κάτι περισσότερο περιμένω.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Μπορεί να έχεις χτυπημένο cd, πρόβλημα στο δίσκο ή στις μνήμες. Αυτά είναι οι συνήθεις ύποπτοι όταν σου πετάει BSOD στην εγκατάσταση. (Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες πιθανότητες).

Τι μηχάνημα έχεις; Δώσε specs.

Δημοσ.

http://support.microsoft.com/kb/330182

This issue may occur if a system thread generates an exception that the error handler does not catch. You receive this error message if one or more of the following conditions are true: • If this issue occurs after the first restart during Windows Setup, or after the Setup program is finished, the computer may not have sufficient hard disk space to run Windows.

• If this issue occurs after the first restart during Windows Setup, or after Setup is complete, the computer BIOS may be incompatible with Windows.

• Incompatible video adapter drivers.

• A damaged device driver or system service.

• If the issue is associated with the Win32k.sys file, it may be caused by a third-party remote control program

μαλλον πας για αλλαγη δισκου .... :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...