Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

1. Με 99€ σου παει στα 3.

Ομως αν παθει κατι στο δευτερο χρονο (αν δεν αγορασεις την επεκταση), με λιγο ΙΝΚΑ κανεις δουλεια :-)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ποσο εγγυηση δινει ο Κωτσος ρε παιδια? Τους εστειλα mail και δεν απαντανε.

1 χρόνο δίνει και έχει επέκταση στα 3 με 99 ευρώ. (εγώ δεν πήρα)

• Moderators
Δημοσ.

Το ακριβως απο πανω ποστ το διαβασες? Γιατι μπορει, λεω μπορει, να εχει ηδη απαντηθει το ερωτημα του...:rolleyes:

Δημοσ.

πως γινεται να βαλω default τη ρυθμιση χρηση των windows για ρυθμιση του ασυρματου δικτυου για να μην το κανω καθε φορα που ανοιγω τα ασυρματα? εβαλα το driver της msi για το wlan..

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι τι ειχες ως τωρα? Εγω απλα απο τα windows εκανα search, βρηκα το ασυρματο μου, εβαλα τον κωδικο δις, και τσεκαρα να συνδεεται αυτοματα καθε φορα.

Οποτε μολις πατησω FN+F11 (wlan on) συνδεεται μονο του.

Δημοσ.
Γιατι τι ειχες ως τωρα? Εγω απλα απο τα windows εκανα search, βρηκα το ασυρματο μου, εβαλα τον κωδικο δις, και τσεκαρα να συνδεεται αυτοματα καθε φορα.

Οποτε μολις πατησω FN+F11 (wlan on) συνδεεται μονο του.

απο τοτε που το πηρα εβαλα τον οδηγο της μσι κ καθε φορα που ανοιγω το wlan δεν συνδεεται ενω εχω βαλει κωδικους κλπ ουτε μεσω των windows ουτε νεσω της καρτας (κ τα δυο εικονιδια δεν ειναι ενεργα) κ αναγκαζομαι να ανοιγω αυτο των windows κ να παταω αλλαγη των ρυθμισεων για προχωρημενους κ μετα στο ταμπ ασυρματα επιλεγω χρηση των windows για ρυθμιση του ασυρματου δικτυου κ τοτε συδεεται.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν γνωριζω. Και προσωπικα εχει αρχισει και μου φερνει αηδια το ολο σκηνικο που περνατε drivers απο MSI, BIOS απο MSI, μπλε τουλιπες απο MSI...

Εν τελει θα καταληξετε με λιγοτερο λειτουργικα μηχανηματα...

Δημοσ.

Μα αφού είναι MSI το μηχάνημα.

Γι αυτό το πήραμε κιόλας! Ντααα!

Βέβαια εγώ ως υπέρσυντηρητικός, δεν έχω βάλει τίποτα απο MSI.

Όσο για το πρόβλημα driver, εγώ έχω ένα driver της Realtek. Και πρέπει να επιλέξω το Windows zero config ώστε να αναλαμβάνουν τα windows να συνδέονται αυτόματα.

Δηλαδή εσύ βάζεις στα Windows χρήση των Windows για ασύρματη σύνδεση (tick) και από κάτω έχει το δίκτυό σου και σε παρένθεση automatic και δεν συνδέεται αυτόματα;

Περίεργο...

Δημοσ.

Kαι σε εμένα συμβαίνει αυτό, δλδ είναι αυτόματα επιλεγμένη η σύνδεση και έχω το zero config.Απλά βαρέθηκα να ασχολούμαι και μάλλον φταίει το άχρηστο ρούτερ μου.

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ βάζεις στα Windows χρήση των Windows για ασύρματη σύνδεση (tick) και από κάτω έχει το δίκτυό σου και σε παρένθεση automatic και δεν συνδέεται αυτόματα;

ακριβως αυτο. το windows zero config τι ακριβως κανει κ που το βρισκω?

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενος που σας βρήκα και διάβασα τα όσα έχετε γράψει!

Είδα κι εγώ τον Advent στα Electroworld την εβδομάδα που πέρασε, στα 299 ευρώ.

Δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με τα PC, γιαυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω:

1.Έχω μια σύνδεση dial up (ναι, υπάρχουν και πωλούνται ακόμα!) σε δίκτυο PSTN του ΟΤΕ, την οποία χρησιμοποιώ στο παλιό μου Desktop με εξωτερικό modem. Είδα ότι ο Advent δεν έχει modem και είσοδο για τηλεφωνικό καλώδιο, η οποία έλλειψη μάλλον πρέπει να διακρίνει όλα τα notebooks. Θα μπορούσα άραγε, αν τον αγοράσω, να τον συνδέσω με την dial up σύνδεσή μου και με ποιο τρόπο και κόστος? Στην περιοχή μου όλα τα ασύρματα δίκτυα είναι κλειδωμένα, και άρα, το wi-fi του Advent δεν θα είναι αξιοποιήσιμο - τουλάχιστον για την ώρα.

2.Ο πωλητής στο Electroworld μου συνέστησε την 3ετή επέκταση της εγγύησης, ισχυριζόμενος ότι, ούτως ή άλλως, θα πρέπει να πληρώνω κάθε χρόνο τουλάχιστον 30 ευρώ για συντήρηση του Advent. Αυτό μου φάνηκε κάπως παράξενο, αφού δεν έχει τύχει να κάνω κάτι παρόμοιο στο παλιό μου Desktop. Εκείνος, συνεχίζοντας μου εξήγησε ότι, αυτό είναι επιβεβλημένο, αφού κατά τη χρήση, λχ κατά το κατέβασμα αρχείων από το internet , «ξηλώνονται» κάποια αρχεία και αδυνατίζει η μνήμη του υπολογιστή. Τί λέτε για όλα αυτά?

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενος που σας βρήκα και διάβασα τα όσα έχετε γράψει!

Είδα κι εγώ τον Advent στα Electroworld την εβδομάδα που πέρασε, στα 299 ευρώ.

Δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με τα PC, γιαυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω:

1.Έχω μια σύνδεση dial up (ναι, υπάρχουν και πωλούνται ακόμα!) σε δίκτυο PSTN του ΟΤΕ, την οποία χρησιμοποιώ στο παλιό μου Desktop με εξωτερικό modem. Είδα ότι ο Advent δεν έχει modem και είσοδο για τηλεφωνικό καλώδιο, η οποία έλλειψη μάλλον πρέπει να διακρίνει όλα τα notebooks. Θα μπορούσα άραγε, αν τον αγοράσω, να τον συνδέσω με την dial up σύνδεσή μου και με ποιο τρόπο και κόστος? Στην περιοχή μου όλα τα ασύρματα δίκτυα είναι κλειδωμένα, και άρα, το wi-fi του Advent δεν θα είναι αξιοποιήσιμο - τουλάχιστον για την ώρα.

2.Ο πωλητής στο Electroworld μου συνέστησε την 3ετή επέκταση της εγγύησης, ισχυριζόμενος ότι, ούτως ή άλλως, θα πρέπει να πληρώνω κάθε χρόνο τουλάχιστον 30 ευρώ για συντήρηση του Advent. Αυτό μου φάνηκε κάπως παράξενο, αφού δεν έχει τύχει να κάνω κάτι παρόμοιο στο παλιό μου Desktop. Εκείνος, συνεχίζοντας μου εξήγησε ότι, αυτό είναι επιβεβλημένο, αφού κατά τη χρήση, λχ κατά το κατέβασμα αρχείων από το internet , «ξηλώνονται» κάποια αρχεία και αδυνατίζει η μνήμη του υπολογιστή. Τί λέτε για όλα αυτά?

LOOOOOOOL Με ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!!!!!!! :whistle: :fear: :rolleyes: :eek: :lol:

Τι λεει το παλικαρι ρε χαχαχαχαχαχα

Τι κανει ενα καταστημα για να πουλισει ομως ε?

Παλι καλα που δεν σου ειπε κοιτα να δεις καθε χρονο ληγει και βγαζει σκουλικια!

Μα ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ που ζουμε :cry:

Δημοσ.

Απλά ένας ηλίθιος πωλητής ήταν.

Μην ασχολείσαι, πάρτο όπως είναι, εκτός αν θες να είσαι εξασφαλισμένος 3 χρόνια από βλάβες σε υλικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...