Street-Fighter Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μαλλον θα το παρω δωρο στην κοπελια για τα γενεθλια της μιας και απ'οτι ακουω αποκτουμε σιγα σιγα και Wireless εδω που μενω. Αλλα να εβγαινε και σε κανα σωστο χρωμα... Οριστε οταν ελεγα και εγω στην μανα μου να με κανει γυναικα δεν ηθελε Οτι χρωμα θες εχει ροζ πορτοκαλι μοβ αρκει να παρεις και το καταλληλο σπρει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ρε τι γινεται? Μεχρι περσυ δεν ειχε ΚΑΝΕΙΣ wireless, και τωρα που ξαναεκανα search βρηκε μες στο σπιτι ενα με 3/5 σημα ξεκλειδωτο! (εχει και Speedtouch 585v7 χεχε) Τι διάλο? Εβαλε ο παππους μου απο το ισογειο DSL με wireless router? Βγηκα και στο μπαλκόνι, τσουπ άλλα 4-5 ξεκλειδωτα!!
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ΧΑ! το έπαθα και εγώ της προάλλες σπίτι μου αυτό... πολύ καιρό ήμουν ο μόνο με wifi στο χωρίο και τώρα βρίσκω ένα σωρό
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Για να μην αναφερω τα ποσα "κλειδωμενα" με απλο WEP βρηκα... Βασικα το δικο μου ηταν το μονο στη λιστα που ανεφερε οτι ειχε κλειδωμα WPA2..!! :shock:
GeorgT. Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 η χαμηλότερη τιμή που υπήρχε στο 4211 ποια είναι? Η τωρινή 300ευρα η κ χαμηλότερα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 To βαζουν κατα καιρους σε προσφορες. Πριν ~2 ή 3 βδομαδες σε μια τριήμερη προσφορα εγω το τσιμπησα 275 (η ψηλοτερη ομως ειναι 359...!)
GeorgT. Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 275 ειναι μια χαρά, ρώτησα για να ξέρω τη παλαιότερη διακύμανση της τιμής κ μελλοντικά να ρίχνω κανενα βλέφαρο μήπως πεσει λίγο ακόμα! θενκς συνονόματε!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Το καλο ειναι οτι επειδη το φερνουν συνεχεια δεν υπηρχε περιπτωση να "εξαντληθει η προσφορα". Απλα το παραγγειλα στα 275 και μου το εφεραν σε 2-3 μερες (αφου ειχε ληξει η προσφορα).
EliasKir Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ντύστο με αυτοκόλλητο! Απο εξω δεν με πειραζει, μια χαρα ειναι. Απο μεσα δεν μου αρεσει η διχρωμια πλαισιου-πληκτρολογιου. Για την τιμη του ομως ειναι αστερι.
Street-Fighter Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Απο εξω δεν με πειραζει, μια χαρα ειναι. Απο μεσα δεν μου αρεσει η διχρωμια πλαισιου-πληκτρολογιου. Για την τιμη του ομως ειναι αστερι. Οταν το δεις απο κοντα θα αλλαξεις γνωμη... Στον ηλιο οταν εισαι εξω ειναι αρκετα πιο μουρατο απο ολα τα αλλα καθος η δισχρωμια σπαει την μονοτονια.. Ασε που το κανει να φενεται πιο επαγγελεματικο παρα σαν παιχνιδι Αυτο που δεν μου αρεσει εμενα στο advent ειναι το χρωμα του touchpad του ειναι τελειος αδειο αν βγαλεις το αυτοκολιτακι αριστερα που εχει φυσικα εμφανισιακα αυτο αλλαζει αλλα ποιος μπει στον κοπο... Το αλλο που μπορει καποιος να κανει ειναι να παραγγειλη απο ebay τα εξωτερικα πλαστικα ενως msi wind ΟMG αυτο το ειδατε??? Αυτο ειναι καναπες οχι μπαταρια χαχααχα Επεξ/σία 3 Απριλίου 2009 από Street-Fighter
telis_petsotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ποια να παρω μεχρι 15ευρω? http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=SO%20DIMM%20DDR2&title=1GB
giannis k. Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) ....ναι αλλα μεχρι τι ταχυτητα λειτουργιας (MHz) σηκωνει η μητρικη?? Δηλαδη 1GB στα 800MHz ή στα 667MHz ?? Αυτο πρεπει να δεις πρωτα, νομιζω.. ή κανω λαθος ρε παιδια..; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2009 από giannis k.
telis_petsotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ....ναι αλλα μεχρι τι ταχυτητα λειτουργιας (MHz) σηκωνει η μητρικη??Δηλαδη 1GB στα 800MHz ή στα 667MHz ?? Αυτο πρεπει να δεις πρωτα, νομιζω.. ή κανω λαθος ρε παιδια..; αυτο που το βλεπω? ειμαι λιγο ασχετος απο hardware... λογικα ολα τα αντβεντ την ιδια δεν εχουν?
FatMellonMike Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 To FSB του Atom είναι 533 MHz, αλλά η on-board μνήμη είναι στα 567 ΜΗz. Αν πρόκειται να βάλεις 1 Gb, τότε πάρε στα 567 MHz. Αν πρόκειται να βάλεις 2 Gb και να απενεργοποιήσεις την on-board, πάρε στα 800 MHz, έτσι ώστε όταν υπερχρονίζεις (με το BIOS της MSI αν το φορέσεις) να μην ζορίζεται. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα